benm arkdsm dedkı bbu amelıyattan once soruyorlarmıs bakıremısın dıye kızlıga zrar gelmezmıs ama ben bakıre degılım
ama kız olup olmadgını aılene soyluyorlarmıs aılene de bılgılendırme yapılyormus dogru mu benım aılem cok tutucudur lutfen cevaplarsanız sevırınım ozellıkle bu amelıyatı gecırnler..
bozulurken bizemi sordun güzelim?
ne kadar aşağılayıcı yaklaşmışsınız olaya burda herkes ailesi ile bile paylaşmadığı sırlarını kimseye danışamadığı sorunlarını bizlere açıp çare ararken siz bu şekilde cevap verirseniz bu gençlik daha cahil kalır ve körü körüne yanlış yollara sürüklenir bilmem farkındamısınız
HMM EMINMISIN CANIM YA
SEN BUYUK OLDGN ICIN SOYLEMEMIS OLABILIRLER
BEN 18 YASINDAYIM
:dilcikar:
ailesnin kızcaıgnı bile bile ne die o haltları yior o zaman bu benim fikrim sizi ilgilendirmez! Sizinkide beni tabi..
Arkadaşlar..madem sohbet etmek niyetiniz
Geyiklerden devam edelim lütfen..
Bulunduğumuz bölüme saygı gösterelim en azından..
Konunun kapatılmasının size kazandıracağı bir şey var mı??
tm bazı arkadşlar sorun cıkarmazsa konusurken duzgun konusursa zatn problem olmucak
ben bısy sorcam kızlar
bu labioplastyi de zamanla klıtorıs buyuk gorunuyormus ve gerı donusu olmadıgı ıcın kucultulemıyormus? dgru mu olabılırmıs bazı ınsanlarda ?
CADIARZU
bozulurken bizemi sordun güzelim?
bu ne biçim bir cevaptır.yok bir de bize hatta özellikle size soracaktı.ne tuhaf insanlar var yaaaaaaaaa anlayamıyorum.mantık dışı aklın mantığın almayacağı bir şahsiyet.