Labiaplasti olan var mı?

17 sinde yarın benim bir ayım duruyo 3 tane dikişim kaldı düşmeyen sabırsızlıkla onların düşmesini bekliyorum olmak istiyenler olmalı sonuç mutlu ediyo geçmiş bir anda siliniyo...........

ben de aynı dertten muzdarıbım ya baska hastalıklarım da var ama
rısklrı de varmıs labıoplastının
o yuzden karar veremedm 1 yıl gecsın de

benm arkdsm dedkı bbu amelıyattan once soruyorlarmıs bakıremısın dıye kızlıga zrar gelmezmıs ama ben bakıre degılım
ama kız olup olmadgını aılene soyluyorlarmıs aılene de bılgılendırme yapılyormus dogru mu benım aılem cok tutucudur lutfen cevaplarsanız sevırınım ozellıkle bu amelıyatı gecırnler..

jigsAwiye,,,hayatım o arkadaşın seni cok yanlış bilgilendirmiş daha dogrusu saçmalamışşş...başımıza ne geliyosa cahillikten geliyo zaten..inanma öyle aslı astarı olmayan sözlere...bakirelikle bu operasyonun uzaktan yakından alakası yok...ben yaptırmadan önce kac tane doktr gezdim hiçbiri bana bakiremisin gibi bir soru sormadı hiçkimseyede sorulmamıştır saçma...inanma böyle şeylere...niye aileni bilgilendirsinler allah aşkına..bu ameliyatı yaptıranların kimisi aileden birine söyleyerek yaptırıyor kimisi gizli....onların evini arayıpta ailesine senin kızın bakire degilmi diyecekler yapmayın ...bu ameliyat doktorunla senin aranda bir sır gibidir...ailenle alakası yokki...ailenden biri bu opersyonu gecirecegini biliyo olsa bile bu bekaretle ilgili bir konuşma assssllllaaa olmaz doktorun tarafından...sana bile sormaz..ne kadar yanlış fikirlere düşürüyorlar insanı...o arkadaşının lafına bakıpta hareket etme,,belliki cok cahil biri...

ne riski varmış onuda anlamadım..yeniden doğmuş gibi olyosun,,giden fazlalıklar insana kendine olan güvenini dahada yerine getiriyor,cinsel hayatı eskisinden daha güzel yapıyor,istediğin çamaşırı giyebiliyosun,hijyende kolaylık sağlıyor ameliyat izi kalmıyor,bunlarmı risk....ama tabi önüne ilk gelen doktoru araştırmazsan deneyimini bilmezsen onu iyice tanımazsan ve kendini teslim edersen berbat sonuclar alırsınnn..profesyonel ellerde harika sonuçlar cıkar...

Tamamen safsata bunlar. öyle bir şey yapmaları söz konusu değil. ben de bakire değildim. gittim yaptırdım, 1 yıldır çok memnunum. olayın ailenle falan bir ilgisi yok..

bozulurken bizemi sordun güzelim?

ne kadar aşağılayıcı yaklaşmışsınız olaya burda herkes ailesi ile bile paylaşmadığı sırlarını kimseye danışamadığı sorunlarını bizlere açıp çare ararken siz bu şekilde cevap verirseniz bu gençlik daha cahil kalır ve körü körüne yanlış yollara sürüklenir bilmem farkındamısınız

Katılıyorum..

123__ahseen....ne kadar düşüncesizce bu yazdığın cümle...sanamı soracaktı,,milletin bekçisi senmisin...en özel durumlarımızı paylaştığımız bu forumda bir anlamda dertleşiyoruzda bizler..ne kadar ayıp bir cümle kurmuşsun...sen kutsal bakiremisin yoksa....sanane milletin özelinden niye eleştiriyosun...kınıyorum seni

Arkadaşlar..konunun amacına uygun yorumlar yapalım lütfen
Yorum yaparken biraz daha hassas davranalım..konuyu amacının dışına çıkarmayalım..a.s.

jigsAwiye,,,canım,gerçekten yaşla alakası yok..bir kaç doktorla ön görüşme yap gidip kouş,inan boşuna kafana takıyosun,,kafandaki sorulara inan en güzel cevabı verir doktorlar,gidip görüş derim kendi fikrimce..gercekten boşuna dert ediyosun..aileni asla karıştırmaz hiçbir doktor,doktorunla senin aranda bir sırdır bu..beynindeki bütün soruları en güzel cevabı görüşeceğin doktor cevaplar..yersiz yere üzme kendini...

ailesnin kızcaıgnı bile bile ne die o haltları yior o zaman bu benim fikrim sizi ilgilendirmez! Sizinkide beni tabi..

sana mı sorcam napcagımı
senı ılgılendırmez
bır daha hakkımda yorum yapma mumkunse
ben sorumu sana sormadım zatn cevp yazmanma gerk yoktu

Arkadaşlar..madem sohbet etmek niyetiniz
Geyiklerden devam edelim lütfen..
Bulunduğumuz bölüme saygı gösterelim en azından..
Konunun kapatılmasının size kazandıracağı bir şey var mı??

Arkadaşlar..madem sohbet etmek niyetiniz
Geyiklerden devam edelim lütfen..
Bulunduğumuz bölüme saygı gösterelim en azından..
Konunun kapatılmasının size kazandıracağı bir şey var mı??

tm bazı arkadşlar sorun cıkarmazsa konusurken duzgun konusursa zatn problem olmucak

ben bısy sorcam kızlar
bu labioplastyi de zamanla klıtorıs buyuk gorunuyormus ve gerı donusu olmadıgı ıcın kucultulemıyormus? dgru mu olabılırmıs bazı ınsanlarda ?
CADIARZU

pbyy cnm sen aylin karanlığa oldun snrm ameliyatı. bende ona olmayı düşünüoyrum. mümkünsa bana msn ini atarmısın? sorularm için..

dejenere,,,evet canım aylin karanlık doktorum...özelden cevaplarım seve seve sorularını..msn kullanmıyorum bir süredir..iptal ettim çünkü.aylin karanlık benim için dünyanın en muhteşem doktoru..kesinlikle süper ve doğru bir seçim...bana göre dünyanın en anaç kadını o..halden anlayan biri.tanışmanı kesinlikle tavsiye ederim arkadaşım...karar verirde tanışırsan eger zaten bana hak vereceksin..

ben de oldum bu ameliyatı benim klitorise dokunulmadı büyüklüğü normaldibunu her doktor küçültemiyor dokunamıyor orada sinir sayısı çok olduğu için geri dönüşü olmayan bir hasar yaratır.ama bunu yapan ender doktorlar da var.yani ama ben doktor her ne kadar bunu zarar vermeden yapıyorum dese de ben güvenmezdim onu söyleyeyim.zarar vermeden yapar ama olaki bana gelince olacağı tutar ben risk edemezdim.ama şu konuda sizleri uyarayım bu çok önemli doktorunuzun nasıl yaptığını iyi araştırın direk gidip masaya yatmayın.eğerki direk ucundan kesip atıyorsa asla yaptırmayın bu en kolay ve en fiyasko sonuç yaratan doğallıktan uzak hatta netten laioblasti öncesi sonrası resimlerine bakın bu yöntemle yapılmıştır.çok kötü sonuç.ama benim doktorum alttan kesip aradan çıkardı fazlalıkları uçtan kesmedi.hem çok doğal oldu hem de iz kalmadı.ve öyle kel güdük değil küçük dudaklarım var ama sarkık değil küçük kibar oldu.buna dikkat edin.

bu ne biçim bir cevaptır.yok bir de bize hatta özellikle size soracaktı.ne tuhaf insanlar var yaaaaaaaaa anlayamıyorum.mantık dışı aklın mantığın almayacağı bir şahsiyet.

sen ilgilendirmez hade by!yerimseniben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…