- Konu Sahibi levestoriy21
-
Arkadasllar yolladılar bana sagolsunlar canım
aldım adresını sagol
ha bıde bısı sorucam
eŞİnİnde kıyafete ıhtıyacı varmı
nasıldır bedenı boyu psu
ayakkabı numarası
yanı onunda ıhtıyacı olmalı
cogumuz evlıyız ve eslerımz var azcok onada yardımcı olabılırız bnce??
COK GECMIS OLSUN CANIM BNM ESIMDE 106 KILO ODA XL GIYINIYO AYAKKABI 43 AMA
SORUN DEGIL HALLEDERZI
BAK BENELERDE AYIYMIS
SEVINDIM BUNADA
BEN EN KISA ZAMANDA SANA GELMEYI DUSUNUYORUM GELMEDEN ONCE ARARIM ZATEN EGER BI SAKINCASI YOKSA
EGER VAR DIYORSAN KARGOYLA YOLLIYAYIM CADIARZU SEN KARAR VER CANIM
SANA ESINE VE BEBEKLERINE INSALLAH FAYDALI OLMAI BASARIRIM CANIM
BIDE BISI SORUCAM TESETTURLUMUSUN ACIMISIN
ONA GORE SEYER GETIREYIMa.s.
merhaba banada adres yollarmısınız..bir de kızınızın rahatsızlığını öğrenebilirmiyim belki bir yardımım olur tedavisine göre..allah yardımcın olsun arkadaş inşallah herşeyi atlatırsınız kısa zamanda...:saruboceq:
merhaba arkadaşlar daha önceki mesajlarımdan az çok tanıyorsunuz beni eşimle ayrılığın eşiğine gelmiştik kuzenleri yüzünden kızlarım için son kez denemeye karar verdik.herşey okadar çok üst üste geliyorki anlatamam.ben diyorum buda bi sınav bunuda atlatıcaz.40 gün önce doğum yaptım eşim o ayki hiçbir faturayı ödememiş taksidi ödememiş.öyle hazır eve gelin gelmediğim için bütün eşyalarımızı taksitle evkur vs mağazalardan almıştık.hamileyken taksitleri bazen aksattığımız oldu.şimdi gırtlağa kadar borç.eve ihbarnameler gelmeye başalldı yakında icralık olursam şaşırmam.tüm bunların yanı sıra küçük kızımın tedavisi için para biriktirmeye çalışıyorum.onları yok sayıyorum çok az bi miktar daha biriktirmem lazım sonra tedavisi başlıycak.tüm bunlarla uğraşırken kızlarıma pek bişey alamıyoruz pek değil hiç bişey alamıyoruz.bu ayki bezini buradan bir arkadaşın sayesinde aldım.defolu bezlerden kullanıyorum paketi 4.5 tl 25 tane oluyor içinde sonuçta çöpe atılan şey öyle prima falan kullanamam dedim.elimizden geldiği kadar sıkıyoruz kemerleri ama olmuyor kızım artık büyüdü her gördüğünü istemesede artık oyuncak vs istiyor anne bundan alcanmı bana dediği zaman bitiyorum ya.geçen gün küçük kızımı hastaneye götürürken büyük kızımı komşuya bıraktım orda torununun oyuncak laptobuyla oynamış eve getirirken ağladı benim diye.anlatamıyosunki küçük çocuk dışarıya çıkıyoruz mağazaların vitrinlerinde birbirinden şeker kız çocuk kıyafetleri içim gidiyor eşime diyorum biz nezaman böyle alışveriş edicez.oda kırılıyor ama insan tuhaf oluyor işte.doğum yaptım eski kıyafetlerime sığamıyorum eşofmanlarla idare etmeye çalışıyorum. rabbim kimseryi çaresiz bırakmasın.her zaman yazdırdığımız akkal bu ay yazamıycanı söyledi halbuki eşim maaşını aldığı gün gider öderdi borcu hiç aksatmazdı bakkalın borcunu her zaman yazdırabilelim diye.tamam olurda bütün herşey bukadarmı üst üste gelir.arkadaşlar sizlerden ben bişey rica edicem ama inşalah yanlış anlaşılmam
kullanmadığınız kıyafet ayakkabı bebek eşyası olur ya vermek isteyipte ihtiyaç sahibi bulamayan çok.yeni doğmuş bebeğimin çok eksiği var kızım 3 yaşında ama kısa boylu ve zayıf 2 yaş hatta bazen 1 yaş kıyafeti bile oluyor geçenlerde eski komşum küçük kızıma hediye getirmiş elbise 1 yaşa uygun kızım ağladı giyicem diye giydirdik okadar şeker olduki anlatamam.ayak numarası 24 25.ben ince 38 bedenim küçük bebeğim biraz tombiş olduğu için yeni doğan kıyafetleri olmuyor artık 3 ve üstü kıyafetler oluyor.3.bebişi düşünmediğim için kızıma küçük gelenleride dönem dönem ihtiyaç sahiplerine vericem.ben çok iyi biliyorum çünkü bu duyguyu.inş beni yanlış anlamazsınız hanımlar bunu buraya yazıp yazmamayı çok düşündüm ama burada daha çok kişi görür diye düşündüm :1hug:a.s.
cnm sen galiba ilk mesajlarımı okumadan yorum yaptın.kronick arkadaş durumu açıklamış ama birde benden duy istedim.evet hamileyken yalovanın çalıca köyündeki fakir bir aile için yardım kampanyası başlatmıştım allah herkesten razı olsun ellerinden gelenleri yaptılar.ve konunun başlığıda 10 ve 12 yaşlarında 2 kardeşe yardım edebilirmisinizdi bunun neresi birbirine benziyor anlamadım o dönem 3 4 ayık hamileydim siteden kimi kardeşlere kıyafet kimi erzak kimi ise maddi yardımda bulunmuştu.o dönem durumumuz iyiydi kendi yağımızla kavruluyorduk çok şükür.ve o aile için bende elimden geleni yaptım.hamile halimle yalovaya 3 kez geçtim.eşyaları erzakları bizzat ben teslim etttim.toplanan parayla evlerine odun kömür aldım dolaplarına kahvaltılık kuru gıda aldım ve en önemliside burada efsunefe diye bir arkadaş aileylee tanışmak istedi.2 kardeşi ve annelerini alıp istanbula getirdim ve pendikten istanbulun bir diğer ucuna avcılara gittik.efsunefe ve eşibizi çok güzel ağırladılar.ben kendime istiyecek olsaydım inan ozamanda kendim için konu açabilridim ama o dönemde benim ihtiyacım yoktu kapıma gelen dilenciye dolabımdaki erzaklardan bir poşet hazırlar kızımın küçülenlerini ayrı hazırlar verirdim.hiç yargılamazdım.ama senin bu şekilde düşünmene hayret ettim.sadece yazık diyorum.ve çok üzgünümsenağlama
bu arada çocuklara olan zaaftan bahsetmişsin hangi insan değil anne bu erkekte olur kim bu zaafı kullanabilirki gerçektende yazdıklarımı okumamışsın güzelim.o aile için gayret gösterdim helal hoş olsun bak rabbim bana onların sayesinde nur topu gibi bir evlat verdi sağlık problemlerimiz olsada bunada şükür rabbim yeterki dermansız dert vermesin benhiçbişey için pişman olmadım
cnm benim ilk kızımda aldığım 3 tekerlekliydi hafifliğinden ve kaldırımları kolay inip çıkabilmek için onu almıştık o zaman ama çok fazla arıza yaptı artık garantisi bitti o yüzden gönderemiyoruzda üst geçitten falan geçerken arabayı rahatlıkla kucaklayıp çıkarabiliyodum ama şimdi zor.eğer çevrende ihtiyacı olan varsa ona ver istersen cnm çünkü minübüse inip binerken yada merdiven çıkarken zorlanırım çok alıp kullanamıycaksam ne faydası varki dimi cnm inş ihtiyaç sahibi birsini bulabilirsin cnm:1hug:a.s.
canım mesaj yollanmıyor sana sanırım kapalıcadıarzu
özelim açık sana şimdi mesaj attım..
arkadaşlarrr yardım yapmadannnn bu kişinin daha önceki yazılarınaaa bakınnnn acillll
arkadaŞlarrr yardım yapmadannnn bu kİŞİnİn daha Öncekİ yazılarınaaa bakınnnn acİllll
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?