How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Kzlarm iin...

Canım aynı yerde oturuyoruz bende üstteyim bikaç gün içersinde gereknleri ayarlıcam eğer sakıncası yoksa direk gelsem olurmu a.s.

selam arkadaslar yenı uyeyım ama topıgı gorunce dayanamadım
sevgılı arkadasım
bnde stanbul kartalda oturuyorum
bebegım yok ama yakın akrabalarım bebek kıyafetlerını toplarım senın ıcınde bırsuru ayakkabı kıyafet mont ves... var ısıne yarıyanları kullanrsın yaramıyanlarıda bırılerıne verrısın
adersını ve tel yazarsan ozelde sevınırım....ssana yakınm bızzat gelıp yanına senınle tansmak ve yerdımcı olmak ıtyorum canım

ne kadar iyisiniz kızlar çok duygulandım:1hug:
banada adres gönderebilirmisiniz
bende kendimce bişeyler göndermek istiyorum

mafoldumben işte bu yaa iştee buuuuu
SİZİNLE GURUR DUYUYORUUUUUM..
ALLAH SİZDEN RAZI OLSUUUNa.s. a.s. HEPİNİZE DUYARLILIĞINIZ İÇİN BENDE TEŞEKÜREDİYORUUUM..
SİZ BU ANNENİN YÜZÜNÜ GÜLDÜRDÜNÜZ YAAA ALLAHTA SİZE NE MURADINIZ VARSA VERSİİİİN.:Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

DAYANIŞMAYA HAYRAN KALDIIIM:asigim:
KADINLAR KULÜBÜÜÜÜÜ DEĞİİL MELEKLER KULÜBÜÜÜÜÜa.s. a.s. a.s.

:enbuyukkk:

sınırlerım alt ust oldu okurken
sınırımden aglıyorum mafoldumben
mınıcık bır cocuk annesınden ıcını cekerek oyuncak ıstıyor yaaa mafoldumben
lutfen evet zaman kotu zaman ınsanlar cok suıstımal edıyorlar duygularımızı ama lutfen bırazcık ınanalım karsımızdakıne
ne kaybederız kı :sinifsinif:
aglamama engel olamıyorum nedense cok derınden etkılendım

lutfen bana da ıletısım bılgılerını ulastırabılırmısın canım :teselli:

Okurken bende Çok kÖtÜ oldum canım banada adını soyadını adresını ve telefonunu verırmısın elımızden ne kadar ne gelıyorsa yardımcı olmaya ÇalıŞmak ısterım ....

maşallah katılım iyi inşallah aksilik çıkmaz herkes kalbinden gecenleri gönderir de yavru kuşların sevinir.

Arkadasllar yolladılar bana sagolsunlar canım
aldım adresını sagol
ha bıde bısı sorucam
eŞınınde kıyafete ıhtıyacı varmı
nasıldır bedenı boyu psu
ayakkabı numarası
yanı onunda ıhtıyacı olmalı
cogumuz evlıyız ve eslerımz var azcok onada yardımcı olabılırız bnce??

Back