• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kzlarm iin...

levestoriy21 arkadaşım dün de konu sorumlumuz
size yazdı..herkese cevap vermek,açıklama yapmak zorunda değilsiniz,
siz yazacaklarınızı fazlasıyla yazdınız...

cnm benim profilinede gönderdim ama madem burayada yazdın yani bana sorunu burdada soruyosun burdanda cevaplayayım cnm.benim kızım astım değil bu zamana kadar bronşit boğmaca zatürre geçirdi.ve tıkanma çok şükür rabbime hiç olmadı hırıltılı öksürüğü olduğu zaman ventolin veriyorduk o makineyle.birde soğuk buhar makinemiz var onunla hem ventoli hem soğuk buhar verilebiliyor küçük kızımın tedavisi için elimde 2 tane aynı işlevi gören 2 farklı makine varken diğerini satayım dedim hatamı etmişim cnm kızımın diğer makinesinide koysaydım bunu söyleyebilirdin o makine belki kızım büyüyene kadar lazım olucak bana soğuk buharlı olan.zaten diğer makine ve ürünler satılmadı cnm farkındaysan.kıyafetlere gelince de orada sadece 1 tane pantolon var ilk açtığımda ki kıyafetlerimi düğmesi açık falan kalsada giyiyorum.40.42 beden hamileytken giydiğim pantolonumu satıyorum sıfır kollarda eşim giymeme izin vermediği için sattım.ben senin profilindede anlattım aynısını burayada yazıyorum kusura bakma cnm ama ben senin yardımını kabul edemem ben burada kimseye zorla bişey yaptırmak istemedim bana sorular soruldu yanıtladım hiç çekinmeden beni görmeye gelicek olanlarada herşeyi göstericem kızlarımın benim hastane belgelerim açıp gardolabımı bile göstericem sonunda.senin kafanda soru işareti kalıcaksa gözünün önündeki yardıma muhataç insanlara yardımını yap olsun bitsin cnm bende bir insanım buradaki tüm eleştirileri bir yere kadar kaldrabiliyorum emziren bir anneyim dünden beri okadar çok ağladımki sütüm gitme aşamasına geldi.ilk defa rabbime neden dedim neden böyle oldu böyle olmak zorundamıydı bunlar biliyorum isyan sözleri gene halimize şükürler olsun ama ben neden başkasının gönderdiği çoğunuzun çocuklarının eline almayacağı oyuncakla çocuğum mutlu oluyor neden ben gidip alamıyorum sonuçta heppiniz gibi bende bir bayanım vede anneyim lütfen daha fazla üzmeyin ve kırmayın.yardım edecek olanlardan allah razı olsun etmiyceklerdende allah razı olsun.göndermezsiniz olur biter ben bişey kaybetmem sizde zaten yoktu derim.elbet olucak gün gelicek bizde toparlanıcaz bir kaç ay önce ben yardım ederken şimdi yardıma muhtaç. haldeyim.rabbim kimseyi bu duruma düşürmesin cidden zor.bu beniim son mesajımdır şimdilik.

canım sana mesajda da gönderdim buradan tekrar yazıyorum.ben de bi anneyim ve yazdıkların beni çok üzdü.insanın çocuğuna oyuncak bile alamaması çok üzücü bi durum.ama sonraki mesajlarda verilen linklerde hem buhar makinası hem de nebulzatör satıştaydı.bu şekilde düşünmemin sebebi bu.asla ve asla kimseyi kırmak ya da üzmek istemem.hele ki ihtiyacı olan bi insanı.ben samimiyetle sana yardım etmeyi düşündüm ve istedim.ama kısmet değilmiş demek ki.keşke yüzyüze konuşabilseydik o zaman anlardın samimiyetimi.beni tanıyabilseydin.
anlattıkların doğruysa Allah yardımcın olsun.

canımm topiğini baştan sona kadar okudum yardım edecek olan iyi yürekli arkadaşlara teşekkür ediyorum
sevgi nehri arkadaşım yani böyle bir şey nasıl aklına geldi nasıl bu fikre kapıldın anlamadım yazdıklarını ağzım açık okudum resmen
bi kişinin işine yaramayan eşyalarını satması kadar normal bi durum varmı bunu hangimiz yapmıyoruz ki kaldı ki arkadaşım kendi kızının oyuncaklarını diğer kızının tedavisi iiçin satıyor ihtiyacı için yani bu kadar mı katı kalplisiniz hala altında bişeyler arıyorsunuz
zaten arkadaşım kimseden zorla bişey istemiyor yardım edende etmeyen de sağolsun diyor
canım seni de kutluyorum resmen bi sabır abidesisin ya
arkadaşlar ben levestoriy arkadaşımızı tanıyorum ve bikaç kere evine gitmişliğim var burda dile getirmek istemezdim ama ufak tefek yardım etmişliğim de var kendisine helali hoş olsun keşke elimden daha fazla gelse de daha fazlasını yapabilsem
burda yazılanların hiç birinde ne bir duygu sömürüsü nede bir yalan vardır ben sonuna kadar kefilim tabi beni tanımadığınız için bu söylediklerim de yanlış anlaşılıp bana da saldırılar olabilir ama olsun bn her zaman için arkadaşımın arkasındayım
yakın olan arkadaşlar gelip evini bi görsünler nasıl bir evde yaşadığını ne şekilde yaşadığını nasıl geçindiğini o zaman hak vereceklerdir kendisine ben ne kadar anlatsamda boş
canım (levestoriy) sende lütfen kendini üzme inanan inanır inanmak istemeyen kendi bilir Rabbim görüyo ve biliyo herşeyi sana bi kapı açacaktır inan sende hep diyosun ya buda benim sınavım die öyle işte sen çok güçlü bi annesin.....

canımm topiğini baştan sona kadar okudum yardım edecek olan iyi yürekli arkadaşlara teşekkür ediyorum
sevgi nehri arkadaşım yani böyle bir şey nasıl aklına geldi nasıl bu fikre kapıldın anlamadım yazdıklarını ağzım açık okudum resmen
bi kişinin işine yaramayan eşyalarını satması kadar normal bi durum varmı bunu hangimiz yapmıyoruz ki kaldı ki arkadaşım kendi kızının oyuncaklarını diğer kızının tedavisi iiçin satıyor ihtiyacı için yani bu kadar mı katı kalplisiniz hala altında bişeyler arıyorsunuz
zaten arkadaşım kimseden zorla bişey istemiyor yardım edende etmeyen de sağolsun diyor
canım seni de kutluyorum resmen bi sabır abidesisin ya
arkadaşlar ben levestoriy arkadaşımızı tanıyorum ve bikaç kere evine gitmişliğim var burda dile getirmek istemezdim ama ufak tefek yardım etmişliğim de var kendisine helali hoş olsun keşke elimden daha fazla gelse de daha fazlasını yapabilsem
burda yazılanların hiç birinde ne bir duygu sömürüsü nede bir yalan vardır ben sonuna kadar kefilim tabi beni tanımadığınız için bu söylediklerim de yanlış anlaşılıp bana da saldırılar olabilir ama olsun bn her zaman için arkadaşımın arkasındayım
yakın olan arkadaşlar gelip evini bi görsünler nasıl bir evde yaşadığını ne şekilde yaşadığını nasıl geçindiğini o zaman hak vereceklerdir kendisine ben ne kadar anlatsamda boş
canım (levestoriy) sende lütfen kendini üzme inanan inanır inanmak istemeyen kendi bilir Rabbim görüyo ve biliyo herşeyi sana bi kapı açacaktır inan sende hep diyosun ya buda benim sınavım die öyle işte sen çok güçlü bi annesin.....

canım bende aynı fikirdeyim hatta dün çocuğunu kucağına almayan anlamaz yazmıştım okumuşsundur belki ama kötü manada değil bi arkadaşın da çocuğu olmuyomuş bilemezdim hepsi taarruza geçti bana özel mesajlar yok puanımı düşürmeler falan olsun ben kendimi biliorum bende çok zor hamile kaldım evlat sahibi olmam senelrimi aldı o yüzden çok kıymetli benim için yavrum o yüzden ağladım okurken heleki defolu bezleri kullandığını duyunca iyicene fena oldum. evlatlarımız için en iyisini isterken hiçbişey alamayanlarda var çok yazık. sanmıyorum kimse sana kötü bişey yazmaz artık dün karıştı ortalık.

Son düzenleme:
canım benimde öyle bende çok zor kavuştum kızıma herkes için evladı çok kıymetlidir
bana ve arkadaşıma inandığın için sana teşekkür ediyorum a.s.a.s.

arkadaslar bu kızcagız bu kadar acıklama yapıyor bu kadar ustune gıtmeyın.sıze uygun gelmıyorsa gondermezsınız olur bıter.ama gercekten ıhtıyacı olan bırıyse kı ben ınanıyorum bu arkadasımızın ne hıssedecegını bı dusunun.bır ınsanın en cok zoruna agırına gıdecek seylerle ıtham edıyorsunuz ben ınanmıyorumkı bır anne ıkı melegını kullanarak bunları yapsın.dedıgım gıbı ınanmayanlar yardımda bulunmasın ama boylede rencıde edıcı yıkıcı konusmayalım.
kımın ne olacagı hıc bellı degıl.Allah kımseyı muhtac etmesın.dunnyanın en zor seyıdır bır baskasından bırseyler ıstemek.bu arkadasımız bunu yapabıldıyse mecbur oldugu ıcındır.arkadasım benım oglum var kıyafetlerı olurmu bılmem.sana oelden ulasırım ben.

bu konuyu okuyunca çok üzüldüm ancak öyle birboyuta geldi ki kafamın almadığı bazı şeyler var konu sahibine küçük bir tavsiye,eşiniz madem ücretsiz izinde şu durumda siz internette çareler aramak yerine başka bişiler yapın mesela temizlik işi yapanlar çok ta iyi kazanıyor bi süre belki böle bişe yapmanız siizi maddiaçıdan rahatlatacak.Bebişlerinize de eşiniz bakabilir ya da ne bilim komşu felan yani internette çözüm olmas

Arkadaşlar hala doğru mu,yalan mı olayı mı tartışılıyor,
bazıları dedektifliğe soyunmuş sanki...
burada problemini açıkca yazan arkadaşımız var,
inanan da olabilir,inanmayan da,
size zorla bana yardım edin demiyor zaten,
sessiz sedasız yardımını eder,duanı alırsın,istersen,
haa istemiyorsan da,insanları bilmeden suçlayamazsın...
Allah rızası için yardımınızı yaparsınız,karşı taraf ne yaparsa yapar,
o sizden çıkmıştır,niyetiniz de bellidir...
ama bir yardım da bu kadar deşifre edilmez ki....
lütfen konuyu daha fazla saptırmayın...
konu sahibini veya bu durumda olan diğer arkadaşlarımızı
ne kadar üzeceğinizi düşünün lütfen...
sevgiler...

ne guzel soylemissiniz yardim etmek isteyen eder, istemeyen de etmez...kaydirigubbakcemile5

bu konuyu okuyunca çok üzüldüm ancak öyle birboyuta geldi ki kafamın almadığı bazı şeyler var konu sahibine küçük bir tavsiye,eşiniz madem ücretsiz izinde şu durumda siz internette çareler aramak yerine başka bişiler yapın mesela temizlik işi yapanlar çok ta iyi kazanıyor bi süre belki böle bişe yapmanız siizi maddiaçıdan rahatlatacak.Bebişlerinize de eşiniz bakabilir ya da ne bilim komşu felan yani internette çözüm olmas

cnm benim güzel arkadaşım anlatamadım galiba eşim ben hamileyken 2 aylık ücretsiz izne çıkartılmıştı krizin patladığı zamanda şuan o çalışıyor benmi anlatamadım acaba:uhm:a.s.

cnm benim güzel arkadaşım anlatamadım galiba eşim ben hamileyken 2 aylık ücretsiz izne çıkartılmıştı krizin patladığı zamanda şuan o çalışıyor benmi anlatamadım acaba:uhm:a.s.

demekki ben yanlış anlamışım e madem eşin çalışıyor az da olsabi gelir var biyerden bu kadar kendinizi yıpratmanız neden canım? bak ne güsel çalışıyormuş ben izinde sanıyordum bir de şu var yani tamam okuyunvca hakikaten üzüldüm ama sonra düşündüm de bizlerde çocukken her istediğimiz alamazdık ki yani çocuklarınız için kendinizi bu kadar yıpratmanızı oyuncak alamıyorum diye parçalamanızı anlayamıyorum doğrusu. Yani hakikaten kafam çok karıştı ya.Çok mu duygusalız acaba

anladımmm
evde kıra zaten e bıde 2 cocuk
e kocısın alsa alsa 700-800 tl alyodr
kırada en az 450 dır
e yasıyabılırsen yasa
allah kolaylık versın canm
senın ıcın bısıler hazraldım
bebek kıyafetlerıde var
ıcıne bebek koyulan cantalar varya bıde ana kucagı tasımak ıcın ısıne yararmı canım
evımı tasıyorum su anda o yuzden en gec onumzdekı c tesı yaada pazar gelıcem yaınına
ha bıde bısı sorzam ssk ya yakınmısınz evınız...

Kedis27
Sana katılıyorum...
Doğru söze ne hacet...kaydirigubbakcemile5
Az kaldı ama az her şey çıkıcak ortaya....
:1closedeyes:[/B]

Az kaldı ama az her şey çıkıcak ortaya....:1closedeyes:

bildiklerini anlatmamak suça iştirake girer...

vebal altında kalmamak günaha girmemek için zor tutuyorum kendimi:1ninca:

Allah affetsin beni:Saruboceq: ve benim gibi susanları:Saruboceq:

ancak topik sahibi anlat burda konuya açıklık getirelim derse anlatacağım.

Kedis27
Sana katılıyorum...
Az kaldı ama az her şey çıkıcak ortaya....
:1closedeyes:[/B]

cnm ben bişey anlamadım senin benimle alıp veremediğin ne var günahımı alıyorsun çok güzel devam et ortaya bişey çıkıcaksa buyur gel çıkart sen niye bukadar taktın bana anlamıyorum.

cnm ben bişey anlamadım senin benimle alıp veremediğin ne var günahımı alıyorsun çok güzel devam et ortaya bişey çıkıcaksa buyur gel çıkart sen niye bukadar taktın bana anlamıyorum.

doğruyu söylemiyorsun çünkü
insanları kandırıyorsun
hani adslni komşundan alıyorsunya hangi komşundan,bahçene elma kömür fırlatıp ta,hiç biriyle konuşmadığın komşularından mı...
:olmaz:

Back