- Konu Sahibi levestoriy21
yardım isteyen arkadaşın neden acaba diğer niki bloke oldu bi sorun bence?
onu kendisi kapattırmıştı canım sebebinide açıkladıda unuttum. Yoksa site yönetimi bizden daha zeki biz nolduğunu farketmeden hallederlerdi. Bu arkadaş yeni türemiş biri değil üstelik saklayacak birşeyi de yok. her siteyede aynı nickle giriyor.
Ne demek ne sonuç çıkardın insanlara diyokiii bebeğime giydirecek birşeyim yok alıcak oyuncağım yok üstüme giyecek birşey yok madem desin arkadaşlar ben eski eşyaları alıyorum bi güzel paraya çeviriyorum aslında benim kıyafete ihtiyacım yok desin duygu sömürüsü değil mi bu klava:
canım pırlanta kaplı eşyalar göndermiyoruz ki zaten. Ben özellikle ona dedim gönderdiklerimden bedeni uymayanları satarsın üç kuruş katkı olur. Elli tane bluzu olmuş ama çocuğuna bağlayacak bezi yoksa ne anlarım bu yardımdan. Hatta benim aklıma şu da geldi 5-10 lira kargo parası vereceğime direkt paramı göndersem üç beş çapuldan daha makbule geçer..
Bu arkadaşı eskiden beri takip edip genelde samimiyeine inanmazdım. Hatta burayada yazdım aynısını.. niye onun avukatlığını yapıyorsun dersen aynı soruları bende ona sormuştum zamanında... artık inanıyorum