Kzlarm iin...

ben dıger topıgıne baktım coğuna takasa razı arkadasımız rda kımseye ulsamadıgı için burda konu acmıs ve bunu bastada belırttı ben bu konuyu okuyunca yenı bı anne olrak okadar agladımkı herkes kendı evladına herseyın enıyısını vermek isterken....

evet arenayım beeen deniz feneriyiim..
siz avukatısınız galibaaaCADIARZU

Kendini 007 james Bond sanan arkadaşlar beni çok kızdırdılar..Şu yapılan rezalete bakın Allahaşkına..Bi insan daha ne kadar rencide edilebilir ki..ikinci el topiği açmış tarihte bi vakit diye kadını selçuk parsadan ilan ettiniz şimdi de toparlamaya çalışıyosunuz yok yanlış anlaşıldık,yok biz yalan söylemesinin derdindeydik,ihitiyacı varsa satsın tabi falan fistan..
ayşecim sen sıkma canını boşver...herşey yalan olsa da o iki yavru gerçek....

yardım edecek varsa yazsın dıgerlerı sussun artık ya bu nedir

kadın yardım ıstedıgıne ısteyecegıne pişman oldu hayret bişe ya benneyaptımki

canım benım benım cocogum yok henuz

komsularıma sorcam

eşine bişeyler bulabılırım heralde bakıncam
sıkma canını sen

evet kızlar olay tamamen budur...
herkes acıyıp evindeki ,eş dosttaki kıyafetleri,oyuncakları yollasın...kaç tanesini kullanabilir bu arkadaş?
siz çocuğun ve kadının kıyafeti yok diye kıyafet yollayacaksınız ama bunlar satılıp paraya çevrilecek
para....
o zaman direk para yollayın....
ben çekiliyorum
ne olursa olsun gönderiyorum diyorsanız allah bilsin iyiliğinizi...

yanii konuyuu öyle saptırdınızkiiiiiiialkisalkisalkis
biz göndermeyin mi dediiiik,aman aaa sakın ha mı dediiiiiiiik..
BANA GÖRE TERS NASIL SİZE SAYGI DUYULUYOSA BİZİM DÜŞÜNCELERİMİZEDE SAYGI DUYULSUN LÜTFEEEEEN...
birçok kişiyii ben ikna ettim bu yardım için,ilk adrsi BEN istediiim yaparım,yollarımdaa satsın umrumda değil DEDİĞİN GİBİ İKİ YAVRUCAK VE ALLAH RIZASI ÖNEMLİ BENİM İÇİN..
siz arenaya JAMES BOND da çevirdiniiz olayıııı..
be çok üzüldüüm NE NİYETLE YAZMIŞTIIIM OLAYI NEREYE ÇEVİRDİNİİİZ teşekürederiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiim..AÇIN OKUYUN BİDAHA YAZILANLARII..
kimse kıyafet peşinde değil,yapılan satışlarda da değiiiiil...AMA İŞTE ANLAYANAA KONUŞUCAKSIIINN:enbuyukkk:

newlife niye kızıyorsun arkadaşım?
sormak sorgulamak hakkımız bence...kaç kişi yardım edecek?
burayı belki 10000 kişi okuyacak,herkesin okuması için yazdıysa tatmin edici cevaplar da verilmesi gerekmez mi?
sorgulayanları kötü insan ilan etmeyin lütfen...
ben kendi adıma hiç kabul etmiyorum

kız ne ev basması deli:)))benimde iki kız yegenim var ben büyükte olsa biraz kıyafet yollamak istiyorum ilerdede giydidirir nasılsa sürekli lazım oluyor çocuklara büyuyorlar....

evet öyleyim hatta 3 aylık bi bebeğin annesiyim ben oğluma huggies pişik yapıo prima aliim derken başka bir annenin defolu bez toplamaya çalışması beni ağlattı ama bunu bebeğini kucağına almayan bilemez tabiiki avukatsam avukatım ama yüreğim katı değil ne yazıkki bi de kızı rezil etmeye çalışıosunuz. YAZIKTIR GÜNAHTIR.

Son düzenleyen: Moderatör:
konu sahibi üyemiz levestoriy21 -
iyi niyetle adresler verildi...öğrenen öğrendi...artık her üyeye cevap vermeyin lütfen.

kızlar....isteyen canı gönülden yardımını eder, etmeyecek olan etmez....yardım etmenin bu kadar zor olduğunu hayatımda görmedim.

edilir ve gizli kalır bilirdim...

konu editlemek yasaktır

ebtuna cnm ben buradan gönderilen kıyafetlerle milyarlar kazanacağım dıblex villa alacağım hatta kalırsa yat kat altımada son mopdel bir spor araba çekerim belki senide gezdiririm.para işini ne kadarda uzattın.benim çevremde okadar çok yardıma ihtiyacı varki anlatamam gel bir gün biz seninle buluşalım kapı kapı seni gezdireyim şu hamile şuna ihtiyacı var ve ben ona hamilke kıyafetlerimi verdim bunu şukadarlık çocuğu var kızımın artık giymeyeceklerini buna vericem şunu eşinin ayakkabısı yırtılmış eşimin giymediği ayakkabıyı ona vericem diyeyimmi istermisin bunu.buradaki bütün arkadaşlar anladı bir tek sen ve kankin oluyor heralde ikinci el topiğini bulan arkadaş çıldırdınız ne oldu kıkandınmı yoksa cnm seninde durmun kötüymüş bunları yazıcağına sayfaya lşunu yazsaydın daha iyi olurduı arkadaşlar ya benimde ihtiyacım var bu bayan hepsini giyemez banada yollayın ben sadece bunu ç.ıkarttım cnm çünkü gerçektende yardım etmek isteyen sorgulamaz tamamı cnm ben yeteri kadar açıklamamı yaptım gelenlere kapım açık dedim açık adresimi verdim yalan söylüyor olsam neden bunları yapayım hem gerçektende onları satıcak olsam direk maddi yardım talebindede bulunabilridim dimi cnm pes valla

arzuco cnm hani sen bana sinirlerini aldırmış gibi cevap veriyorsun demiştin ya arkadaşım artık bu kişlerin sayesinde sinirlerimi geri kazandım tebrik ediyorum

Son düzenleyen: Moderatör:
arkadaşlar buyrun benim konum bu sattığım ürünler burada sevda nehri arkadaşımızın beni yanlışüeyeyle karıştıması sonucu bunlar olmuştur buyrun bu linkten sattıklarıma ve niçin sattığıma bakabilirsiniz
http://www.kadinlarkulubu.com/ikinc...1leriniz-kendiniz-i231in-351ey-topikte-2.html

bende diyorum benim hiç abiyem yokki neden bahsediyor sonra durum anlaşıldı şimdi o arkadaşta konusunu buraya kopyalıycak ve durumu izah edicek dahada inanmazsanız ip adreslerini karşılaştırısınız daha ne yapayım cidden yalancı durumuna düşmek çok kırıcı ağlamaktan gözlerim şişti eşim geldi bişey diyemedim sadece sarılıp ağladım

Son düzenleme:
tamam nolur uzamasın daha fazla. kimse polemiğe girmesin. konu dışına lütfen çıkmayalım kk nın güzel bayanları...

arkadaşlar sanırım bir yanlış anlaşılma olmuş...
levestoriy arkadaşımızın kızı yanlışlıkla benim satış linkimi sevdanehri isimli arkadaşa göndermiş.
nasıl kopyalanmış demeyin. daha geçenlerde eşinin kuzeni benden kıyafet aldı ve ben sabah levestoriy arkadaşıma dedim, linkimi eşinin kuzenine yollasana tekrar baksın diye...
o da oradan kalmış ve bir şekilde yollanmış.
ve burada benim satış konum arkadaşınmış gibi gösterilmiş.
allah aşkına bukadar ön yargılı olmayalım arkadaşlar...
arkadaşın durumu yok yardım istiyor. gönlünden kopan yollar...
bende birdenbire çıkan bir sağlık masrafım için neyim var neyim yok satıyorum.
http://www.kadinlarkulubu.com/ikinc...k305yafetlernx-tak305lar-her351ey-ucuzzz.html
ama konu bukadar büyütülmesin lütfen.
arkadaşla bir alakam yoktur. sadece eşinin kuzeniyle bir alışverişimiz oldu o kadar. yanlış anlaşılma olup da kimsenin kırılmasını istemem. iyi günler dilerim...

niye bu kadar uzatıyorsunuz ki hayret bişey yardım etmek isteyenler buraya yazmanız şart değil özelden görüşebilirsiniz. yardım etmek istemeyenlerde karışmayın madem dallandırıp budaklandırmayın lütfen.zaten bu kadar tantanadan sonra arkadaşta konuyu açtığına açacağına pişman olmuştur.

evet ya lutfen arkadaslar konu sahibi arkadasim ve diger arkadaslarim
ok salak yerine koyulmamak icin bikac soru sormus olabilirsiniz
gerisi size kalmadi bizede kalmadi
yardim etmek isteyen ozelden yazsin istemeyende birakinda bizler salak yerine koyulalim yani eger oylesyse oyle demiyorum da
en azindan ortada cirkin seyler olmazzzzzz
aslinda herkes hakli bizim ulkemizde insanlarin iyi niyeti o kadar cok suistimal edildiki
kimin ihtiyaci var kimin yok ayirt edemiyoruz

yazıyoruz ama yazdıklarımızın ucu nereye dokunuyor düşünmüyoruz.
ya burada ispatlı delilli koymaya çalıştıklarınız desteksizse ve siz ah alıyorsanız hiç mi içiniz sızlamayacak?
eğer sizin yanlış düşünceleriniz içn bu çocuklara gidecek 3 parça eşya eksilecekse üzülmeyecek misiniz?
neyse vicdan muhasebiciliğini ben aşılayamam kimseye..
ama kolay kolay da kimse 2 kuruş kar etmek için burada hayatını, çocuklarını öne sürerek ortaya dökmez..

2 ,3 parça kıyafet için birbirimizi kırmamıza değermi arkadaşlar....üzmeyelim birbirimizi. incitmeyelim lütfen bunun için....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…