- Konu Sahibi levestoriy21
-
arkadaşlar siz arena ekibi misiniz milletin evine gidiosunuz ev basar gibi. bari diğer topiklerde ayak fetişi sevgilisi olan kızında ayağına bakın gidin tövbe tövbe yarabbim artık insanlar birbirine yardım etmeyi bırakın herşeyi sorgulayıp yardım edenleri engellemeye çalışıo. helal olsun size valla öyle bi havalara girmişsiniz ki sanki deniz feneri olayını çözüp çökerttiniz çeteyi.
Ya arkadaslar kıyafete ıhtıyacı olmus olsa elındekı kendıne aıt ve bebeklerıne aıt kıyafetlerı satmaz degılmı !!!!!
Demekkı kıyafet ve oyuncaklar var satıyo
ama bıze yok dıyo bızden alıo
cunkı aldıklarınıda satıcak bukadar acık ve net!!!!
Ha sorun surda
bıze bunları satmak ıcın alıyorum dese
ınanınkı ben yıne verırıdım!!!!!
Ama en azından 36 38 beden kızım su kloda vs... Demseın
mademkı satıcak kım ne yollarsa onu sattsın
bn satmasında demıyorum
ama neden gıyınmeye dıyo bunu algılayamadım
ama adresı var ben ona cok yakınım gıdıp gorucem!!!!!!
iyi fikir canım :lepi: bazı arkadaşlar hala anlamak istemedi ne demek istediğimizi
sorun gönderilen kıyafetler değil sorun gerçekten o kıyafeti oyuncağı alamayacak durumda gibi sırf giymek için istiyomuş gibi yapması.Herkesi bir anda seferber yaptık ben kolu komşudan bile çok zor durumda diye eşyalar isteyecektim kendim yenilerini alacaktım yeterki çocukları giysin ağlamasın özenmesin diye
Neyse arkadaşlar isteyen gönderir istyen göndermez ilk okudumda gözyaşımı tutamadım neler var dedim hemen planlar yapmaya başladım ona yardım için sonra bu benim için hüsran oldu.ben sadece bilgilendirmek istedim sizi nasıl isterseniz öle olsun vereliniortak
Kendini 007 james Bond sanan arkadaşlar beni çok kızdırdılar..Şu yapılan rezalete bakın Allahaşkına..Bi insan daha ne kadar rencide edilebilir ki..ikinci el topiği açmış tarihte bi vakit diye kadını selçuk parsadan ilan ettiniz şimdi de toparlamaya çalışıyosunuz yok yanlış anlaşıldık,yok biz yalan söylemesinin derdindeydik,ihitiyacı varsa satsın tabi falan fistan..
ayşecim sen sıkma canını boşver...herşey yalan olsa da o iki yavru gerçek....
Kendini 007 james Bond sanan arkadaşlar beni çok kızdırdılar..Şu yapılan rezalete bakın Allahaşkına..Bi insan daha ne kadar rencide edilebilir ki..ikinci el topiği açmış tarihte bi vakit diye kadını selçuk parsadan ilan ettiniz şimdi de toparlamaya çalışıyosunuz yok yanlış anlaşıldık,yok biz yalan söylemesinin derdindeydik,ihitiyacı varsa satsın tabi falan fistan..
ayşecim sen sıkma canını boşver...herşey yalan olsa da o iki yavru gerçek....
bu kİŞİ İkİncİ el eŞyaları satıyo[/QUO
arkadaşlar bende size hayatımı anlatıyorum neler olmuş arkadaşım seni tebrik ederim mesajın başında belirtmiştim ikinci el topiği açtığımı küçük kızımın tedavisi için harcanıcağınıda söylemiştim.valla tebrik ederim seni hiç düşünmedin dimi bu bunları neden satıyor nasıl satıyor oradaki eşyaların hepsini durumum varken çoğunu taksitle almıştım eğer gerçektende ihtiyacım olmasa kızımın nebülüzör aletini neden satayımki zaten alanda olmadı kızlarıma ve kendime kıyafet baktım takas yapılabilir dedim ama kimse yapmadı ve daha sonra bu topiği açtım ben buradakilafların gerçketen çok kırdı beni bumudur yani.
Ben senin ikinci el topiği açtım baştada belirttim diyosun ben hala o yazını göremedim bu topikte öyle birşey okumadım ben.Biz yazılarından okadar etkilendikki başka topiklerde senin için yardımlar yapmaya başladık içimizde kötü birşey olsa bu şekjilde uğraşmazdık.Yine diyorum ben sana yakınım senin mutfağından,bebeklerine eşyalardan oyuncaklardan her şekilde 2 ayda bir muhakkak yardım ediceğimi söledim arkadaşlara.
Senin ilk önce yanlış gönmderdiğin mesaj sonra yanlışlıkla kızım göndermiş dediğin yazıdan kafam karıştı "şurda ucuz burda indirim abiyeler" gibi mesajın beni tedirgin etti ve bir baktım başka nickle ikinci el eşyaları satıyosun bunu sen görsen ne düşünürsün.Ben kendimi kısarak sana yardım etmeyi hatta seninle görüşmeyi düşünürken olaylar böyle gelişse ne düşünürsün belki durumu iyi bu şekilde ticaret yapıyo,yada yok canım o eşyaları satıyo ama benim gönderceklerime ihticaçtan mı istiyo dersin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?