• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kzlarm iin...

Hiç bir zaman, vermekle kaybedilmez.
Aksine, kandırılıyor olsak dahi, bu bizim için bir kazançtır.

Çünkü her yaptığımızın, bir değerlendirmesi vardır...
Allah, bizim kandırılıp kandırılmadığımızla ilgilenmez..
Sadece niyetimizle ilgilenir...

Aldatan kişi ise, ziyandadır...
Hem aldatma fiili yüzünden suçludur; hem de hakkı olmayana el uzatmıştır...

Bence, en güzeli iyi niyet beslemek...
Çok sevdiğim bir söz var:

"Kötü zannda (tahmin) bulunup, isabet etmektense; iyi zannda bulunup, hata etmek evladır..."

Arkadaş kendisi için 38 beden kıyafet istiyor ve satışa sunduğu kıyafetlerde hep 38 beden ilginç bence.. ve hepsinde hemen hemen 1-2 defa giyildi yazıyor.. yanlışsam yanlışsın deyin..

bebeği yeni doğduğunda beyninde bi sıvı brikiyordu o zaman neyi var neyi yok satışa çıkarmıştı. bunları anlattı daha önceden kaydirigubbakcemile3

Arkadaş kendisi için 38 beden kıyafet istiyor ve satışa sunduğu kıyafetlerde hep 38 beden ilginç bence.. ve hepsinde hemen hemen 1-2 defa giyildi yazıyor.. yanlışsam yanlışsın deyin..

Yanlış değilsin arkadaşım... a.s.

Vermek isteyenler de yanlış değil...
Onlar, her yönden kazançlılar...

canım bi arkadaş oyuncak laptopu alırım demişti. son durum nedir alacak mı vazmı geçti acaba. ?

O benim canım, vazgeçmedim tabii ama bir arkadaş bende oyuncak laptop var demişti, onunla görüşmedim, eğer elinde varsa ve o yollayacaksa ben başka birşeyler düşünücem.

e bunda tuhaf ne var?
kendine kızlarına olmayanları satıyor...

Arkadaş diyorki maddi olarak bir talepte bulumuyorum kullanmadığınız eşyaları gönderin ben ve kızlarım kullanacak. Ve kendisi için 38 beden eşya istiyor ama sattığı eşyalar 38 beden sence mantıklımı? kendisinin ihtiyacı varsa satmasın? hem ihtiyacım var diyor hemde satıyor.. bence ortada bir yalan dolaşıyor.

Arkadaş diyorki maddi olarak bir talepte bulumuyorum kullanmadığınız eşyaları gönderin ben ve kızlarım kullanacak. Ve kendisi için 38 beden eşya istiyor ama sattığı eşyalar 38 beden sence mantıklımı? kendisinin ihtiyacı varsa satmasın? hem ihtiyacım var diyor hemde satıyor.. bence ortada bir yalan dolaşıyor.

mantıklı:bbo:
yazdım mesaj benimde aklıma takıldı:olmaz:

canım bu saatte mantık aramıyoruz. olanı biteni herkes teeee en başından beri biliyor zaten önceki sayfalardada kaç kere yazıldı. şüpheyle yardım yapılmaz samimiyetine inananlar ellerinden geldiğinde yardım etmeye çalışıyor.
annesi babası yalancıda olsa dolandırıcı da olsa (ki ben samimiyetine inanıyorum) 2 tane bebek var. ikiside ciddi hastalıklarla hayata gözlerini açmışlar. benim göndereceğim pantolonu satsın kızına gofret alsın ne var ki hiç bozulmam gocunmam. o çocuğun yüzünü güldürmeye vesile olduysam ne mutlu bana.

aynı konular tekrar tekrar konuşulup konu kapatılmaya kadar gelmesin ne olur. yazık iki tane bebeğe...

ben kızımın poposunu silmeye ıslak mendil beğenemezken bu arkadaş 40 günlük bebeğini defo bezle bezliyor ayrıca kalça çıkığı olduğu için bir seferde tam 3 bez bağlıyor. pantolonları ile kızını bezleyecek değil ya ihtiyacını karşılıyor işte..

EspireUser üyeliği silinen mesajların toplandığı bir nick. orda herkesin mesajı konusu var. Daha önceki nickine giriş yapamamış o üyeliğini iptal ettirmişti. onun daha önceden açtığı bir yardım konusu vardı 10-12 yaşında bir kardeşe yardım ...
ben önce banlandı sandım oda bana detaylı açıkladı ordan biliyorum. önceki adı levestory idi

kız o öyle diil:roflol:
hayatım üyeliği silinen herkesin niki expireuser oluyor ve mesajlarda birleşiyor.
dikkat edersen çok yüksek mesaj sayısı var.
yani bi ev hanımı bi doktor bide 70 lik nine olsun.üçününde üyelikleri silindimi expireuser oluyor ve konular mesajlar tek nik altında görülüyor.
anlatabildimmi:icecream:

Son düzenleyen: Moderatör:
yorumsuz... size iyi geceler.. Allah kötü insanlarla karşılaştırmasın. Amiiiinnn.. İhtiyacı olanın dualarını da kabul eylesin yarabbim..

Tamam alıntı yapmayın, uzatmayın konuyu da lütfen, nerden biliyim aklıma bile gelmedi :kedi:
Çok güldüm yaa şimdi halime, saatlerce okudum bir de :roflol:

Son düzenleyen: Moderatör:
orda satış yaptıgı topige arkadaş ilk bebegime aldıklarım ama saglık sorunları var vs diye satıyorum aslında 2.kızımında kullanmasını isterdim diyor hatırası var falan gibi...acaba kıyafetlerimde olmuyor demişti olmayanlarımı satıp üstüne göre bişey alcaktı aman kafam karıştı ya...

yani arkadaslar ben bu kisiyi tanimiyorum zaten buraya yeni uyeyim ama bunu zaten en basta soylemedi mi arkadas, bi yanlislik olsaydi yonetim de buna mudahale ederdi herhalde... hamilelikten once 36 bedenmis simdi de 38 beden kizinin ve kendisinin kiyafetleri olmadigi icin onlari takas etmek istemis, takas eden olmayinca da buraya konu acmis, kimsenin avukati degilim ama herseyi aciklamis zaten yapacaginiz evde kullanilmayan, yardim edecek biri bulunmayip atilan esyalar cogunlukla... basta baktim sorgulamalar, sonra herkes yardim ediyo arkadasi savunuyo, sonra biri bisi soyluyo yine herkes sorgulamaya basliyo basa donun ve tekrar okuyun o zaman, cevaplar zaten orada... yerimseniben
Farkli amaclari olsa, durumu kotu olmasa bu kadar acik adres, tel. vs. vermezdi herhalde... Allah herkesin yardimcisi olsun...

kızlar tek derdim şu ki,burada zaten biçok arkadaş bu bayana yardım etmeye hazır.ben uzakta olduğum için ne yaşadığı hayatı ne de kendini araştırabilirim.eşyaları göndersem de zaten biçok eşya eline ulaşmış olucak.sanki yapılan yardım amacına ulaşmıcak gibi geliyo.hiç üzerine başına alamayan insanları görünce,
bi de anlamadığım bi nokta var.satışta olan eşyalar arasında nebulzatör var.ben de kullanıyorum kızlarım için.atak anında o makinayla hava ilaç karışımı verilmediği zaman ÖLÜM riski taşır çocuğunuz.çünki nefes alamaz.bi anne her ne olursa olsun böyle bi makinayı nasıl satar.
benim kafam çok karıştı.sadece göndericeğim yardımın gerçek hedefine ulaşmasını istiyorum.bi de söylediğim gibi,burda bi çok arkadaş zaten göndericek.yakınımda gerçekten ihtiyacı olan insanlar varken emin olamadığım birine yardım etmek bana çok doğru gelmiyor.
eşimin köyünde urfadan gelip,ekin kaldırmak ve iş yapmak için çalışan insanlar var.her birinin 8-10 çocuğu var ve bırakın satmayı ayaklarına giycek ayakkabıları bile yok.ben onları görünce çok üzülüyorum.
beni lütfen yanlış anlamayın.ihtiyaç sahiplerine yardım etmeyi istiyorum tek derdim bu.yine de göndericem dediğim için bikaç eşya gönderebilirim ama bu çok istekli olmıcak

Arkadaşlar hala doğru mu,yalan mı olayı mı tartışılıyor,
bazıları dedektifliğe soyunmuş sanki...
burada problemini açıkca yazan arkadaşımız var,
inanan da olabilir,inanmayan da,
size zorla bana yardım edin demiyor zaten,
sessiz sedasız yardımını eder,duanı alırsın,istersen,
haa istemiyorsan da,insanları bilmeden suçlayamazsın...
Allah rızası için yardımınızı yaparsınız,karşı taraf ne yaparsa yapar,
o sizden çıkmıştır,niyetiniz de bellidir...
ama bir yardım da bu kadar deşifre edilmez ki....
lütfen konuyu daha fazla saptırmayın...
konu sahibini veya bu durumda olan diğer arkadaşlarımızı
ne kadar üzeceğinizi düşünün lütfen...
sevgiler...

kızlar tek derdim şu ki,burada zaten biçok arkadaş bu bayana yardım etmeye hazır.ben uzakta olduğum için ne yaşadığı hayatı ne de kendini araştırabilirim.eşyaları göndersem de zaten biçok eşya eline ulaşmış olucak.sanki yapılan yardım amacına ulaşmıcak gibi geliyo.hiç üzerine başına alamayan insanları görünce,
bi de anlamadığım bi nokta var.satışta olan eşyalar arasında nebulzatör var.ben de kullanıyorum kızlarım için.atak anında o makinayla hava ilaç karışımı verilmediği zaman ÖLÜM riski taşır çocuğunuz.çünki nefes alamaz.bi anne her ne olursa olsun böyle bi makinayı nasıl satar.
benim kafam çok karıştı.sadece göndericeğim yardımın gerçek hedefine ulaşmasını istiyorum.bi de söylediğim gibi,burda bi çok arkadaş zaten göndericek.yakınımda gerçekten ihtiyacı olan insanlar varken emin olamadığım birine yardım etmek bana çok doğru gelmiyor.
eşimin köyünde urfadan gelip,ekin kaldırmak ve iş yapmak için çalışan insanlar var.her birinin 8-10 çocuğu var ve bırakın satmayı ayaklarına giycek ayakkabıları bile yok.ben onları görünce çok üzülüyorum.
beni lütfen yanlış anlamayın.ihtiyaç sahiplerine yardım etmeyi istiyorum tek derdim bu.yine de göndericem dediğim için bikaç eşya gönderebilirim ama bu çok istekli olmıcak

cnm benim profilinede gönderdim ama madem burayada yazdın yani bana sorunu burdada soruyosun burdanda cevaplayayım cnm.benim kızım astım değil bu zamana kadar bronşit boğmaca zatürre geçirdi.ve tıkanma çok şükür rabbime hiç olmadı hırıltılı öksürüğü olduğu zaman ventolin veriyorduk o makineyle.birde soğuk buhar makinemiz var onunla hem ventoli hem soğuk buhar verilebiliyor küçük kızımın tedavisi için elimde 2 tane aynı işlevi gören 2 farklı makine varken diğerini satayım dedim hatamı etmişim cnm kızımın diğer makinesinide koysaydım bunu söyleyebilirdin o makine belki kızım büyüyene kadar lazım olucak bana soğuk buharlı olan.zaten diğer makine ve ürünler satılmadı cnm farkındaysan.kıyafetlere gelince de orada sadece 1 tane pantolon var ilk açtığımda ki kıyafetlerimi düğmesi açık falan kalsada giyiyorum.40.42 beden hamileytken giydiğim pantolonumu satıyorum sıfır kollarda eşim giymeme izin vermediği için sattım.ben senin profilindede anlattım aynısını burayada yazıyorum kusura bakma cnm ama ben senin yardımını kabul edemem ben burada kimseye zorla bişey yaptırmak istemedim bana sorular soruldu yanıtladım hiç çekinmeden beni görmeye gelicek olanlarada herşeyi göstericem kızlarımın benim hastane belgelerim açıp gardolabımı bile göstericem sonunda.senin kafanda soru işareti kalıcaksa gözünün önündeki yardıma muhataç insanlara yardımını yap olsun bitsin cnm bende bir insanım buradaki tüm eleştirileri bir yere kadar kaldrabiliyorum emziren bir anneyim dünden beri okadar çok ağladımki sütüm gitme aşamasına geldi.ilk defa rabbime neden dedim neden böyle oldu böyle olmak zorundamıydı bunlar biliyorum isyan sözleri gene halimize şükürler olsun ama ben neden başkasının gönderdiği çoğunuzun çocuklarının eline almayacağı oyuncakla çocuğum mutlu oluyor neden ben gidip alamıyorum sonuçta heppiniz gibi bende bir bayanım vede anneyim lütfen daha fazla üzmeyin ve kırmayın.yardım edecek olanlardan allah razı olsun etmiyceklerdende allah razı olsun.göndermezsiniz olur biter ben bişey kaybetmem sizde zaten yoktu derim.elbet olucak gün gelicek bizde toparlanıcaz bir kaç ay önce ben yardım ederken şimdi yardıma muhtaç. haldeyim.rabbim kimseyi bu duruma düşürmesin cidden zor.bu beniim son mesajımdır şimdilik.

Back