Kzlarm iin...

levestorıy21 bu yaptıĞın doĞru bırŞey mı ? ınsanların neden duygularıyla oynuyorsun bunun bır aÇıklaması varmı aÇıklama beklıyorummmm

bu kİŞİ İkİncİ el eŞyaları satıyo

evet satıyo..çocuğuyla kendinin eskilerini satıyo..takas da yapmak istiyo bazılarını ...da sen bundan ne gibi bi sonuç çıkardın?? arkadaşın durumundaki biri için ikinci el eşya satmak çok daha normal değil mi?

YA ZATEN SOYLEISTI BENDEKI KIYAFETLER VE BUNA BENZER SEYLERI IHTIYACIM OLDUGU ICIN SATIYORUM DIYEEEE:!!!!!
AMA BNCE SEN SUNUMU DUSUNUYOSUN
BIZDEN ALDIKLARINIDA BASKA BI SITEDE YADA BRDA SATACAK !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

OF VALLA KAFAM KARMAKAISIK NE DIYEBILIRIMKI :uhm: VALLA E DIYIMKI

BIDE ILK UYELIGINDE EGITIMCI
SIMDIKIND EISE EV HANIMI YAZIYO:uhm:

bu kişi kendi ihtiyaçlarını karşılamak için topladıklarını satıyo....bunun neresi normal anlayamadım

Ne demek ne sonuç çıkardın insanlara diyokiii bebeğime giydirecek birşeyim yok alıcak oyuncağım yok üstüme giyecek birşey yok madem desin arkadaşlar ben eski eşyaları alıyorum bi güzel paraya çeviriyorum aslında benim kıyafete ihtiyacım yok desin duygu sömürüsü değil mi bu klava:

Kafam allak bullak oldu yaaa..bi toparlasanız da doğru dürüst anlasak olmaz mı? benim yolladığım eskileri satsa neee satmasa ne yani..zor durumdaysa satsın parasını da yesinler ailecek..bişey mi kaçırıyorum ben yoksa yaa:uhm:

burdan yollanan kıyafetlerin resmi mi var ikinci el topiğinde.? ikinci el topiği buraya bu konuyu açmadan önce var olan bi topik..kadın bakmışki satış yok orda,kimse almıyo ,buraya bu konuyu açmış...valla sersemledim haaa..iki marul bi yumurtayla duruyom zaten:bbo:

sanki nişantaşına mağaza açmış kadın?? ikinci el topiğinde herşey kapışılıyo,satışa koyduğun an bütün kıyafetler eşyalar yok satıyo,stoklar kuruyo sanki!!! satış yapamıyor kadınnnnn..oda bir derdim var bölümüne geldi son çare...

Ya evtte ama dogru solesın ben satmak ıcın ıstyorum desın
o zmanda beden solemesın
herkes gonderebıldıgını gondersın
mesela yalan soylemesı !!

ne yalanı canım benim..hepimiz biliyoruz ikinci el topiğini..bilmeyenlerede en başında anlattı zaten..kimseden şunu gönderin diye bi talebi yok ki..kim ne yollarsa..isteyen bir çift patik isteyen 5 çift patik yollar..bu kadarda rencide edilmez ki bi insan..ha bizden aldıklarını ikinci el topiğinde pazarlıyosa bu başka bir mevzu..o zaman haklısınız..ama böyle bişey de yok sanırsam

Ya ben bu kişi için durumum iyi değil oyuncak alamıyorum kıyafet alamıyorum kızım oyuncağı görüp ağlıyo diyo neden insanlara açık ve net şekilde ben bu ticareti yapıyorum eskilerinizi verin dese bizler bu kadar etkilenipte o çocuklar böyle durumda dermiydik.Ben duygu sömürüsüne kızıyorum birşeyleri alet etmesine.Ben aynı yerdeyim bu kişiyle o çocuklara üzüldüm durumuna üzüldüm ve mutfak alışverişini,bebeklere yeni kıyafetler alıp götürecektim bu mudur yanii kötükedihüso herkes parayla çocuk bezi alıp gönderecekti bu mudurrr

evet ya neden kendine acındırarak duygu sömürüsü yaparak istiyo

doğru dürüst sölesin arkadaşlar benim ihtiyacım var.ama para istemiyorum

kullanmadıklarınızı bana gönderin bende onları paraya çevireyim desin canım kurban eyvallah derim ve gönderrim

bende bugun iş çıkışı gidip
bebek magazasına bi kaç kat kıyafet büyük kızı içinde oyuncak alayım diye düşünüyordum

Son düzenleyen: Moderatör:
ben şu an şoktayıım..arkadaşıma özel mesajdaan HEMDE YANLIŞLIKLAAA mesaj gidiyoo.ve orda satış yaptığı kıyafetler vaaar..
belki okumuşsunuzduur ilk adresi isteynelrdenim.ve olduğum bölgede hemen kıyafet toplatmaya başladıım.
ama hayııııııır malesef YAZ SıZZ FARKINDA DEĞıLSıNıZ YADA FARKINDA OLMAK ıSTEMıYORSUNUUUZ GALıBAA.

KIYAFETE ıHTıYACI VAR,EŞıNıN AYAKKABI NUMARASINA KADAR SÖYLÜYO.TAMAM DOĞRU OLABıLıR..AMA MADDı DURUMU OLMAYIP BıLE BAYANA KIYAFET GÖNDERMEK ıSTEYLER VAR..
YA ALLAHAŞKINA ozaman gerçekten paraya ihtiyacım var desiiin. 1020 tl gönderelim aynı şey..ama gerçektende kıyafete ihtiyacı varsaadaa KIYAFET GÖNDERELıM ona muhtaç olanlar bile vaar..

ya arkadaşım bişey soruyoru burda dimi???? burdan daha önce birileri kıyafet filan gönderdi de,arkadaş onlarımı ikinci elde satıyor??????? birsürü kişinin ikinci elde topiği var..paraya ihtiyacı olan yada eskileri az da olsa nakde çevirmek isteyen herkes konusunu açıyor o bölümde..anlamadım gitti yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…