• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kzlar yapkanl folyodan buldum ve suan yarm hal mutfagmn

ben koctasta gördüm. gözüm altın rengi parlak olanda ve metalik gri olan iki çeşidinde kaldı. ikisi de çok iddialı hani öyle bir dolap kaplanamaz ama ben çöp tenekesi vs gibi aksesuarları kaplamak için almayı düşünüyorum..
fiyat biraz yuksekti ama 10 ytl idi.

kızlar ben lojmandayım yasak oldugu halde dayanamayıp yaptım ıgrenç bı mavıydı göruntumu bozuyodu yaptıgım ıyıde oldu giderken sokucem.yapan arkadaslar sokulmesı kolay degılmı kaydirigubbakcemile:oklava:kafamçokkarıştı:tomato:sokemezsem kocamda benı soker artık

kark072fj1.jpg

w783.png

kark070az6.jpg

w783.png

kark074jc3.jpg

w751.png
canım bu folyolar çok ama çok rahat çıkıyor saç kurutma makinasını üzerine tutunca anınca çıkıyorla rüstelik bant izide yapmıyorlar:CüvCüv:

kızlar ben lojmandayım yasak oldugu halde dayanamayıp yaptım ıgrenç bı mavıydı göruntumu bozuyodu yaptıgım ıyıde oldu giderken sokucem.yapan arkadaslar sokulmesı kolay degılmı kaydirigubbakcemile:oklava:kafamçokkarıştı:tomato:sokemezsem kocamda benı soker artık

kark072fj1.jpg

w783.png

kark070az6.jpg

w783.png

kark074jc3.jpg

w751.png

Bencede çok güzel olmuş.Madem sökülüyor yap gitsin.
Senin eşinin görevini bilmiyorum ama kuzenim Ankaranın göbeğinde subay evlerinde oturuyor, lojmana girince şook geçirdim.Zaten kuzenimde ,bizi gece kontumuza hoş geldiniz diye karşıladı.Mutfak dolapları ve kapılar çok kırık döküktü.Bence devletin lojmanlarında evlerin daha bakımlı olması gerekir.Sonuçta sizler devleti temsil eden insanlarsınız.Yatırım şart..

valla bence harikalar yaratmışsın
hatta bence giderken sökme eve yeni taşınan kadın diğerlerinin mutfağını görünce arkandan dua eder durur

Canım...ellerine sağlık..aklınla bin yaşa.Çok çok çok güzel olmuş...Bence de sökme giderken...gelen kişi gerçekten sevinecektir...çıkmadan önce yönetime danışırsın..cevap negatif olursa..çaresiz ozaman sökersin.
CANIM...BENİM ÖNCE GÖRDÜĞÜM O KOYU RENKLERİ DAHA SONRA DEĞİŞTİRDİM DEMİŞSİN AMA...ben o fotoları açamadım...onlarıda merak etmiştim...neden açılmadı? TEKRAR YÜKLEYEBİLİRMİSİN?:teytey:

gayet iyi olmuş bence sökmesen daha iyi olur gelenin de hoşuna gider önceki cidden iğrenç bi görüntü..

Back
X