Kzlar yapkanl folyodan buldum ve suan yarm hal mutfagmn

ya lütfen yardım bunların adı folyomu kırtasiyede satılıyormu folyo deyince böyle mavi kırmızı sarı yeşil o tip şeyler çıkartıyorlar ya nasıl temin edebilirim.ayrıca pahalı bişeymi yatak odamı kaplıcamda:))

Bu folyalarla kapılar kaplanırmı acaba?

Canım benim dayım kapıları kaplamıştı. Onların yaşadığı yerde Amerikan kapılardan yokmuş o zamanlar, onlar da Türkiye'de görünce çok beğenmişler ve bütün evin kapılarını beyaz folyo ile kaplamışlardı ve süperdi. Hiç kimse kaplama falan olduğunu da anlamadı söylemeden kaydirigubbakcemile3

Yalnız yaparken çok titiz olmak gerekiyor, yani keserken falan düzgün kesilmesi lazım ki düzgün gözüksün

kızlar ben folyo bakmak için kırtasiyeye gittim ama şöyle metre istediğim kadar alabilrim ama en 45 cm şimdi kaplamak istediğim şey 60 cmlerde kesip yapıştırsam kestiğim yer belli olmazmı?

kaplama folyosu diye alıcaksınız. dc fix diye bi marka var ben dergide bu adı görmüştüm onunla etrafta aradım yapı marketlerden birinden aldım hatta internetten bu adla aratırsan bi sürü site çıkıyor online satışta yapılıyor. Ben bu folyolarla tüm odamı değiştirdim çok güzel oldu :)) kocaman kahverengi eski bir rafım vardı onu bembeyaz yaptım komidinin dolabın hepsinin havası değişti :) ama şunu söyleyeyim yapıştırması bayağı zor bide kağıdın uçları keskin , yapıştırırken benim hep ellerim kesildi. Ama ben tüm odayı 4 saatte yaptım tüm rafların içi dışı dahil :) bence güzel oldu ama kimileri anlıyo buraya ne yapıştırdın diye soruyo . Ozaman odanın tüm havası kaçıyo tabii :S

kesme işini maket bıçağı ile yapmalısınız. folyoyu gerekli yere yapıştırdıktan sonra artan kısmı maket bıçağıyla kesin, yoksa işiniz çok zor olur, maket bıçağı işi çok kolaylaştırıyor. Folyoyu yapıştırmek için ; elinize bir bez alın, folyoyo mobilyaya yapıştırıken bi yandanda üstünden bezle geçin. Yoksa folyonun içinde hava kalıyo. sonrada artan kısmı dediğim gibi maket bıçağıyla kesin.Eğer genede hava kalırsa ( mobilyanın üstünde baloncuklar oluyo) iğneyi oraya batırın havasını alın sonra yapıştırın. Kolay gelsin..

ya lütfen yardım bunların adı folyomu kırtasiyede satılıyormu folyo deyince böyle mavi kırmızı sarı yeşil o tip şeyler çıkartıyorlar ya nasıl temin edebilirim.ayrıca pahalı bişeymi yatak odamı kaplıcamda:))

canım ben koçtaştan aldım ama bauhaus praktikerde falanda varmış. 90 *200 ebatında olanlar 12 tl ydi galiba. internettede satılıyo ama daha pahalı internette.

Canım...ellerine sağlık..aklınla bin yaşa.Çok çok çok güzel olmuş...Bence de sökme giderken...gelen kişi gerçekten sevinecektir...çıkmadan önce yönetime danışırsın..cevap negatif olursa..çaresiz ozaman sökersin.
CANIM...BENİM ÖNCE GÖRDÜĞÜM O KOYU RENKLERİ DAHA SONRA DEĞİŞTİRDİM DEMİŞSİN AMA...ben o fotoları açamadım...onlarıda merak etmiştim...neden açılmadı? TEKRAR YÜKLEYEBİLİRMİSİN?:teytey:

ben de göremedim neredeler?:utangac:
ts kılıç arkadaşım çok güzel olmuşlar ellerine sağlık,ayrıca yerleri de kaplayacağını söylemişsin yaptın mı?eger yaptıysan onların da fotolarını bekliyoruz.
mutfak dolaplarının üstünün de bitmiş halini tekrar koysan sana zahmet ,merak ettik de.:utangac:
şimdiden teşekkürler.+ rep a.s.

ay bende bu kagitlardan ariyorum ama nerelerde satiliyo bilemiyorum birileri soylesin nolur nerden aliyorsunuz bunlarin grisi varmi acaba

ayyy boşver canım lojmana katkın olmuş fenamı?bizim burda dolabı söküp yenisini yaptırıp tayin çıkıncada söküp götürnler var bişi olmaz eline sağlık kırıp dökmüyosunki güzelleştiriyosun :)

Back
X