• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kzlar bakarmsnz ok mu zayf grnyorum?

oleyyy tesekkur ederm morallerınız ıcın dert etmemeye calsııyorum zaten ama uzerıme bseyler alayım dıyorum beyenıyorum denedıgım zman olmuor

Valla tatlım, hiç sorun etme bence.. Gayet hoş duruyorsun.. Hiç ihtiyacın yok.. Kilo öyle bir dert ki, allal korusun, bir aldın mı bir daha çok zor verebilirsin..

Benim de üst zayıf mesela; ama alt kısım var briaz.. Basern kısmından dertliiym biraz.. Ama belimi görsen, 45 kiloluk kızlarla aynı..

Basen derdi var işte bazılarında da böyle.. Ama ben hiç sorun etmiyorum, spor yaparak bölgesel olarak zayıflayabilirsin aslında.. Eğer üst kısımda var diyorsan..

Ama şu an çok hoşsun bence.. yerimseniben

Valla tatlım, hiç sorun etme bence.. Gayet hoş duruyorsun.. Hiç ihtiyacın yok.. Kilo öyle bir dert ki, allal korusun, bir aldın mı bir daha çok zor verebilirsin..

Benim de üst zayıf mesela; ama alt kısım var briaz.. Basern kısmından dertliiym biraz.. Ama belimi görsen, 45 kiloluk kızlarla aynı..

Basen derdi var işte bazılarında da böyle.. Ama ben hiç sorun etmiyorum, spor yaparak bölgesel olarak zayıflayabilirsin aslında.. Eğer üst kısımda var diyorsan..

Ama şu an çok hoşsun bence.. yerimseniben

ARKDASIM ZAYIFIM KOTU GORUNUYORMU ZAYIFLGIM DIYORUM KILO ALAMIYORUM IDE UZULUYORUM SEN GELMISSIN SPOR YAPO ZAYIFLA DIYOSUN :s:s:s :'(:gitme:mafoldumben

canım benimde aynı sıkıntım var :1no2:
üstelik ben evliyim ve 1 oğlum var...
senin boyun ve kilon kaç..CADIARZU
ben 175 cm boyundayım ve 52 kiloyum...
34 beden giyiyorum...
:çok üzgünüm:
yani çoooooooook zayıfım çokkkk..:gitme:

ARKDASIM ZAYIFIM KOTU GORUNUYORMU ZAYIFLGIM DIYORUM KILO ALAMIYORUM IDE UZULUYORUM SEN GELMISSIN SPOR YAPO ZAYIFLA DIYOSUN :s:s:s :'(:gitme:mafoldumben

Üst kısım daha fazla diye düşünüyorsun sandım ben.. Olur ya hani , kızacak bir şey yok.. :umursamaz:

Back