• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kzlar bakarmsnz ok mu zayf grnyorum?

şimdi gerçektenmi zayıfım diye üzülüyorsunuz ?
onun içinmi resimlerinizi koydunuz ?

çok ilginç CADIARZU

ya insan zayıfım diye dert edermi hiç :1shok:
insanların ne dertleri var bu tür şeyler gerçekten çok komik geliyor bana...
lafım size deyil yanlış anlamayın ama genelden bahsediyorum...
CADIARZU

Kız herkes kilo vermeye çalışıyo sen almakmı istiyosun, ilahi ayol manken gibisin ya ne güzel, en azından fotolardan öyle

gayet hos ve güzelsin:nazar:
bende dahil kilolardan kurtulmaya calisiyoz her firsatta yapisdi birakmiyo yakamizi...
hic almaya calisma, alinca bide verememek var...
bir zamanlar bende incecik 36 beden giyen biriydim, simdi nerdeeee

kızlae eetgerckten sorun halıne getrdım zayıflıgımı budabenm hasas yanımıste kendımı bıdım bılelı aynıyım etımolmadıhıc vlla gun gelıyo badıden etlerıyandan bellı laları ımrenıyoum ben neden boleolamıyorum dıye kıloalak ıstıyorumdıyetısyende gıttım uyguladım dedıklerını kontrale gıttıgımde kılo almamıs buldu vegentık deddı :((off off evlenıp cocuk yapmak ıstıyorum vLLA bu yuzden sırf

tamam işte ebişim laf aramızda bende çok giydim aynı kafadanız ama ben artık takmıyorum hamile kalıp kilo alana kadar böle gider kaydirigubbakcemile4 :d
ayıp değil ya ala ala kilo alamıorm napim kaydirigubbakcemile3

Arı Sütü Bal Polenle almıştım ben kilo..
12 kilo aldım toplam..
Müthiş iştah açıyor..a.s.

ak keşkem keşkem bende zayıf olsan

doğruyu söylemek gerekirse sadece baçakların biraz zayıf fıstıksın cnm

aman istediğin herşeyi gönül rahatlığınla yiyorsun tadını çıkar zamanın

eyy güzel allahım
şişman olan zayıflık
zayıf olan şişmanlık
isteristerde ister,hep olmayanı istemiştir şu insanoğlu.

canım ,bitanem,ebişiimmm.
bak annecim çok ama çoook tatlısın,üstelik yüzünde hiç ama hiiç zayıf değil.mankenleri görmesmisin,snden bile zayıflar,ama halada zayıf olmak için direnirler.
canım benim .zayıf değil ,şanslısın bunu biliyormusun.
çok hoşsun üstelik.öpüyorum kafana takma sakın.mutlu olmana bakkopuyorumnanaktan

mafoldumbenmafoldumbenkafamçokkarıştıkafamçokkarıştı:1shok::1shok:senağlamasenağlama kızlar kendımı bıldım bılelı bola kuru bıseyım alamıyorum yanı yok alamıyorummmm babama cekmısım 35 den snra aldı kılo annmde desen erken yasta anne olmus 21 ınde kardesıme hamıle kalmıs 30 lu yaslarıdna kılo almıs :(( bende ole ımkansız alamam :s

gece yemek yiyerek yatarsan alirsin mutlaka, ama bence uzulecek dert edecek bir durumun yok gayet iyisin, onemli olan saglikli olman...

Bence mükemmel bir kilo.Üzülme nasılsa ileriki yaşlarda alacaksın.Bence keyfini çıkarmalısın.

çok zayıf değilsin
Allah başka dert vermesin en büyükn derdin bu olsun inşallah :delphin:

BENCE TAM İDEAL KİLONDASINyerimseniben BACAKLARINDA İYİ BOŞVER ZAYIFLIK İYİ NASILSA İLERDE KİLO ALIRSIN UĞRAŞMA ŞİMDİ ZAYIFLIĞIN TADINI ÇIKARkaydirigubbakcemile2

Back