Kzlar bakarmsnz ok mu zayf grnyorum?

üst tarafın iyide bacakların zayıff ama onları hafif bol kıyafetler giyiyp kapatabilirsin:))

ay bendede basen var sana yarısı verimmi :))

Kadınların %99 u kilolarından memnun değilmiş zaten. Kimi zayıfım kimi şişmanım diye üzülür durur.
Büyük oranda soyaçekimle ilgili ama bizim de yapabileceğimiz şeyler vardır.
Biz de gr. kilo alsak dert eden tipleriz.
Uzmanlara göre beyine nasıl emir verirsek o gerçekleşiyor.
Örn: Biz bu pastayı yediğimde şu kadar kilo olarak bana geri dönecek diye emir veriyoruz aynen gerçekleşiyor. Zayıflar da sanırım yiyeceğim ama asla kilo almayacağım diye emir veriyorlardır. Her lokmayı korkarak yemekten bir türlü vazgeçemedim ama sen yerken kilo alacağını düşünebilirsin.
Vücut iyi ama bacak ve kollar zayıf. Bir spor merkezine en az bir ay devam edip doğru hareketleri öğrenip sonra evde kendin devam edebilirsin. Dambılla kollarını geliştirebilirsin. her gün koşu yaparak bacaklarını güçlendirebilirsin.
Giyimde diz altinda geniş etekler, capriler uygun olabilir.

aslında biişii yamicaktım ama dayanamadımkaydirigubbakcemile3
bende çok zayıfım,6 kilo kadar eksiğim var,bi ara
bende senn gibi kafama çok taktım ama olmadı alamadım,
artık umursamıyorumialırsan alırım almazsam napim,
düşünsene obez olup o kilolardan kurtulamayan kaç kişi var,
en azından sağlıklıyız şükredelim bnceyerimseniben

Ay yarabbim, ne guzel manken gibisin vallah, neleri vermezdim ayni sen gibi olmaya ((
dert etme sagligin yerindeyse kafaya neden takiyorsun ki bosver gitsin millet de derse desin okey ?

Canım ben hamile kalmadan önce 43 kilo idim boyum 1.60cm herkes çok zayıf olduğu söylüyordu bende kilo alamıyordum kısacası doğumdan sonra şuan 53 kiloyum doğum yapalı 15 ay oldu bu kilo kaldı bende şimdi böyle senin gibi zayıf bayanları görünce birzamanlar bende böyleydim diye iç çekiyorum valla bende fiziğinin kıymetini bil.Ayrıca zayıf olmanın sana kazandıracağı avantajlar çok fazla bir kere her giydiğin yakışır,hamileyken istediğini yiye bilirsin ve bende hiç çatlak olmamıştı ben bunu eskiden zayıf olmama bağlıyorum.

zayıflığınız o kadar göze batacak kadar değil
kusura bakmayın ama abartıyorsunuz
bunu bir derdim var konusu yapacak kadar kafanıza takıyormusunuz cidden
insanlarda ne dertler ne sorunlar var
tek derdiniz varsın bu olsun bununla kasın
takmayın kafanıza gayet normal bir görüntünüz var

görüntünüzde abartilacak bir sey yok neden bu kadar kafaniza takiyorsunuz
ilerde ne sorunlar cikacak karsina
daha simdiden boyle ufak tefek seyelere takilip kalirsan isin zor
kilo alamamak zor bisey mi..(eğer rahatsızlığın yoksa)
kilo vermek icin diyetisyenler varsa almak icinde doktorlar var
bu kadar rahatsizsan git basvur birine...

eksiğin var fazlan yok takma kafana boşver alırsın evlenince sonrada nasıl verecem ben bu kiloları dersin boşver bak rahatına sonra bu halini çok arayacaksın

ya bence harıkasıın oyle asırı zayıf hastalıklı gıbı gorunmuyosun aksıne manken gıbısın
ben bacaklarına bayıldım valla basen yok bısey yok harıka gozukuyor
yuzun desen cokuk degıl
kolların da ole ılkokul cocugu gıbı durmuyor
valla ben cok begendım kım ne derse dedınç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…