Kzlar bakarmsnz ok mu zayf grnyorum?

bence bunu sorun yapmamalısın cnm yaa şükretmek var halımıze cok şükür sağlıklıyız dıe

alamam dıe bısey yok neden mı ben bı zayfladım 40 kılo 38 kıloya kadr düştum su ıcerken bıle mıdem bulanır yarım bardaktan fazla ıcemezdım sonra pekmez ıctım hersbh bı bardak cay bardağı sonra mıdemın yavas yavas büymesı ıcın az az su ama sıksık ıctım
bende ınanmazsın asırı yemek yerım yanı bılen bılıyo alamazım derdım sonra bı baktımkı 48 kılo olmuşum
bu arada boyum 155 cnm kafana takma sorunlar dusundukce büyür boşver albumlerımde resımlerımde var bakabılırsın

off yok şükür vardır :mymeka: bak ben yazdım sana ark lısteme ekleyım senıde bk resımlerıme moralın duzelsın
olmaz dıe bısey yok ımkansz dıede bunu unutma cnm

Arkadasim bu ne ki,
ben senden bile zayiftim ama hic bu kadar dert etmedim kendime
Evlendikten ve cocugun olduktan sonra zaten bu gunlerini arayacaksin
bosuna kuruntular yasama kendinle..

Bu halinle gayet guzelsin ...

bence gayet iyisin ......hoşsun.....ama neden soruyorsun....zayıf oldugunumu sorun ediyorsun yoksa.........
eger öyleyse gereksiz bir takıntı............senin gibi olmak için miller ne paralar harcıyorlar..........
ne diyetler yapıyorlar..........
boşver sıkıntı filan yapma.........hoş bir bayansın keyfine bak............

tammm kızlar yok eklemıyorummm zayıfım kızlar yada zayıflık kompleksıne gırdımmm takıntı yaptımm sormak ıstedım gorunusumu

Evet canım zayıfsın ama kesinlikle çirkin,çiroz görünen zayıflardan değil.Bence çokda hoş görünüyorsun.Bende zayıfım ama popom ve azcık bacaklarımdan kurtarıyorum paçayı.Hiçte öyle çok çirkinim modlarında değilim valla çokta güzelim:lepi:
Bizim gibi olmak isteyen kaç hatun var bunu biliyomusun?Milyarlar harcıyolar o salonlarda bu kiloya ulaşmak için."ayy çok zayıfsın,uçacaksın,kopacaksın" yorumları yapan insanların sadece hasetlerinden yaptıklarını düşünüyorum.
Birkaç kilo daha alsak güzel olur tabi ama alamıyosakta napalım.Canımız sağolsun böylede çok güzelizzzŞeniz

Çocuk yapınca ararsın bu bekarken böyle zayıf olanlar doğumdan sonra kilo alıyor. Bir de dengesiz bir kilo alımı oluyor o yüzden çok kafana takma aç kalma aşırı da yeme. Senin bünye bu şekilde değiştirmeye gerek yok.

Neden zayıf olduğunuzu düşündüğünüzü ve neden bunu dert ettiğinizi anlayamadım.Etraftan iki etli butlu teyze ya da arkadaş sizi sürekli çok zayıfsın diye telkin mi ediyor yoksa?
Kimseye kulak asmayın.Gayet normalsiniz ve giydikleriniz de yakışmış.Skinny jean de bacaklarınız ince olduğu için gayte hoş durmuş.Her şeyi giyebilirsiniz kanısındayım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…