Kzlar bakarmsnz ok mu zayf grnyorum?

off off vucut bu kızlar neler alabılrrım gıyınmek ıcın kusurum bu yanı onerıleınız ne olur bana gıyım konusndaa ??

ya kızlar şaka bir yana..gerçekten bünye meselesi
ufaktan nasıl alışırsak öyle gidiyor...benim ailemde herkes iri yarı
öyle kısa boylu,minyon tipli kimseyi bulamazsın..yememiz içmemizde iyi
hergün muhakkak hamur işi vs..olur biizm evde..örneğin mantı zor bir yemektir
herzaman vakit ayıramaz insan..ama babam iki haftada bir falan olmasa
evde kıyamet koparır...salataya bazen az yağ tuz koyarım babam yemez salatayı
şişirme yapmışşınız diye..dolayısıyla gelsin kilolar gelsin kilolar...hele misafir gelsin annemin önüne geçemezsin...
alışkanlıklarda bitiyor iş...mide yedikçe yedikçe büyüyor ve ya tam tersi..

yok kızlar ben alamıyoruym kılloo ne tavısye ederısnız gıym konusnda bılgılendırırmısınız dusuncelerınızı benı

Bende kilo almak için akşamlarıı ballı süt içiyordum.İştahı harika açıyor:lepi:.1 hafta dene derim düzenli olarak:jeyyar:

ayy ben senden zayıftım estetik ameliyattan sonra aldım kilo valla bence hiç canını sıkma bebişim
en güzeli seninki istediğin gibi yiyiyosun içiyosun daha ne istiyosun bence fiziğinde güzel hiç üzülme

bence kilon gayet iyi,millet kilo vermeye çalışıyo bende senin gibiydim evlenince alınıyo zaten.sakın iştah şurubu vs.alma.fıstık gibisin tatlım.böyle kal.evlen çocuk doğur kilo vermeye çalışırsın .
sevgiler..

kaydirigubbakcemile34 yıllık evliyim hala kilom aynı :dance:

4 yada,5 kilo alsan bencede daha yakışacak.
ha.böyle kötü değilsin ,ama biraz daha alırsan daha yakışacağından eminim.
bu arada nacizane tavsiye,bacakların ince ,o yüzden bu kadar dar pantalon giyme.. o seni dahada zayıf göstermiş..

gayet hoş ve alımlı bir bayansın kilo almayı isteme zaten yaşın ilerleidkçe alırsın canım önemli olan sağlık

offff off alamıyorum kılo alamıyorumm bunyee bunyee zaten nerde anne babamın kotu ozellıgı ıkısınıde almısı onlardan (

yok be canım sıkıntı derecesinde zayıf değilsin dertlenme..ince yapılısın ne güzel.giyim tarzını biraz vucuduna uydur gözüne daha güzel gelir.tamamen strech dar paça bir jean giymişsin.onun yerine bele tam oturan bol paça jeanlardan seçsen gözüne batmaz hem çok revaçta hemde yaz günü varmı yokmu bilemezsin rahatlığı cabası..renkli uzunboy etekler giyebilirsin , yandan cepli rahat kesim kanvaslar, dizde biten klasik kesim şortlarda vucut yapında güzel olur...yani velhasıl canımcım seni vücudun seni rahatsız ediyorsa -ki hiç rahatsızlık veren bir duruşu yok- kılık kıyafetinle değişik görünebilirsin...

[ı]evet bende kaprılerı sevıyorum ceplı olanlar guzel duruyor kalcalara hafıf sıslık verıyo bol ınıyo faln ama kısın ne yapıcagım gercı oda monttan flan duruyo kalın ama alt taraf hep acık da belırgın (([/ı]

bence itici bi zayıflığın yok, bu kadar dert etme
10 sene sonra bugünleri mumla ararsın bakkaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…