rosemm sahi mi???DERıNıM HıÇ KORKMAA NE OKUDUN SEN CANIMM
bende kızım olunca çalışmadım 9 sene sonra başladım inan hiç korkulacak bişey yokk
yapabilirsin ne işi demee sen ne okudunn bi bakalımm nbakalımm eşinlede tartışma sakin oll çalışınca hepsi bitecek emin ol
uzun uzun konuşalım bu konuyu canım hallaedriz üzülme emin ol yanındayız hallolmuyacak şey yoktur.. ama sen de yaklaşş hep karşıdanbeklemeee..:teselli:
çookkk teşekkürr ederimmmm kızlarrr!!opuyorumnanaktanhayatım konuşalımda seni acık rahatlatalım sanırım senin birilerine ihtiyacın varr oda biz olmaya hazırız her zamann bazen insan yaklın çevresiyle bazı şeyleri paylaşamaz yada bence paylaşmamalı zaten ne olacağı belli olmuyooo:sm_confused:
bi bakıyosun sana ters dönmüşolaylarr hadi canım iyi ramazanlar bende çıkıyorum yarın görüşmek üzere
şu nemrutluğuda bırak hadi eşin gelmeden bi hafif makyaj yappp bi çeki düzen ver kendine bide gülümseme oturt yüzünee bak gör farklı bi gece olacakkk..kaydirigubbakcemile5
hayırlı razmazanlar
günaydınnlarrrr!!!!opuyorumnanaktangünaydın kızlar.
hepinize hayırlı cumalar ve hayırlı bir gün diliyorum.
ramazan-ı şerifiniz mübarek olsun kızlar.
allah bereketini hiç esirgemesin sofranızdan.
yüce mevlam oruçlarınızı ve dualarınızı kabul etsin.
inşallah ebrucuğummm!a.shıh aferin sana.iyi ol işte böyle.
sen güçlü bir kadınsın.
hepimiz anamızın karnında öğrenmedik çalışmayı.
ben 25 yaşında başladım hayatım çalışmaya.
sende yaparsın merak etme.
HOŞGELDİNN ladyyyy..saol canım sennde iyi geçsin inşalahh..nasılsın bakalımm uğramadın çoktandır.Hayırlı Ramazanlar, Hayırlı Cumalar Kızlar
Rahmetin, merhametin, şefkatin, mağfiretin, feyzin ve bereketin yağmur damlaları misalince yaratılmışların en şereflisi olan insanların üzerine bol bol indirildiği ayların en hayırlısı ve en şereflisi olan Ramazan-ı Şerifinizi tebrik ederim,
ebrucuğum iyiyim çok şükür!opuyorumnanaktan
dün sizde moralimi düzelttiniz Allah razı olsun!:1hug:
rosemm çok güzel bir yazı ve çok doğru!
ladyciğim canım sana da hayırlı ramazanlarrr!Şeniz
Allah ibadetlerimizi kabul ettsinn!!!:Saruboceq: