Kz Anneleri gelin bizde coalm

KIZLARRRRRRRRRR
ya ben size ne dedim ama...
yok bide üstüne topick açmak ha ..Alacağınız olsun ahanda yettim işte ahanda burdayım.Haaahhh kariyerde yaparım geyikte oh olsun siz :roflol::lepi:

kız korkulur senden bak bir fırça attın kaçtık buralara ama yakaladın bizi :roflol:hem hani senin işin vardı

KIZLARRRRRRRRRR
ya ben size ne dedim ama...
yok bide üstüne topick açmak ha ..Alacağınız olsun ahanda yettim işte ahanda burdayım.Haaahhh kariyerde yaparım geyikte oh olsun siz :roflol::lepi:

hoş geldin canımcım yap anacım yap kariyerde yap geyikte delikafadulden hem sen bu hızla bebişte yaparsın :ecrin_bebek:

kız gülmesene aaaaa çooookkkk hassasım bu konuda tabi siz büyüttünüz biraz kızları geçti bunlar gül bakalım

he çok şükür benimkisi büyüdü
biz eşimlen rahat rahat kaydirigubbakcemile3 yanem ayrı ülkelerin insanları değiliz anlıcan :roflol: :roflol::roflol:

kız korkulur senden bak bir fırça attın kaçtık buralara ama yakaladın bizi :roflol:hem hani senin işin vardı

BAK YA kız hadi yaptınızda bu günü neden buldunuz hemde ne çok işim var biliyormusunuz.
Lahana canım zaten otelde çalışıyorum durum da musait anlarsın yani kariyerde raporda bebekte hi hi hiiii
hadi geyiğeeeeee
:1hug:kaydirigubbakcemileŞeniz:roflol::roflol:

ooooooooooooooooooo :1shok: maşallah maşallah :roflol:

coşmayın kızlar yapan var yapamayan var

yok yok bu topıgın suçlusu kociş değil sensin rosemmcim attın sabah sabah fırçayı konu konuyu açtı geldik bu konuya ahhhh ahhhh

:ecrin_bebek: :ecrin_bebek: :ecrin_bebek: ya senin bebecikler çokmu küçüktü bacım ya
hiçmi yatmıyolar yanem:jeyyar:

bebeğim küçük 3 aylık daha yaaa çokta berbat durumda değiliz de -tatlicadiarzu-nerde o eski hareketli günler diyorumdelikafaduldenazgın mıyım ben acep:uhm:

ne oliyyyy buradaaadelikafaduldendelikafadulden..zeren neden kız annelerine ait burası bakiyimmm aslan annelerinin suçu nedirklava:klava:hııııı.

yok yok bu topıgın suçlusu kociş değil sensin rosemmcim attın sabah sabah fırçayı konu konuyu açtı geldik bu konuya ahhhh ahhhh

ohhh iyide ettim sabah sabah ne bu sohbet dedim ama bak düştük karda kışta yollara geldik buraya.

noldu senin kocana ya ben bilmiyorum meseleyi istersen bir derdim vara kaçırtim bu sefer ha....
klava::roflol:

ne oliyyyy buradaaadelikafaduldendelikafadulden..zeren neden kız annelerine ait burası bakiyimmm aslan annelerinin suçu nedirklava:klava:hııııı.

kız ilk mesajı yazdım valla sen aklıma geldin altına hemen 2inci mesajı yazdım bu karı beni döver dedim

ohhh iyide ettim sabah sabah ne bu sohbet dedim ama bak düştük karda kışta yollara geldik buraya.

noldu senin kocana ya ben bilmiyorum meseleyi istersen bir derdim vara kaçırtim bu sefer ha....

kıs kocişine birşey olmamış kıskaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
bebişler yüzünden eşiynen ayrı düşmüşler :jeyyar: :jeyyar: :jeyyar: derdi bu yanem anladın:roflol: :roflol: :roflol:

tabi sen anca fırça at bu kızın derdi varmı neden çenesine vurmuş düşünür insankaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…