K
kSo
Ziyaretçi
-
- Konu Sahibi kSo
KIZLARRRRRRRRRR
ya ben size ne dedim ama...
yok bide üstüne topick açmak ha ..Alacağınız olsun ahanda yettim işte ahanda burdayım.Haaahhh kariyerde yaparım geyikte oh olsun siz :roflol::lepi:
KIZLARRRRRRRRRR
ya ben size ne dedim ama...
yok bide üstüne topick açmak ha ..Alacağınız olsun ahanda yettim işte ahanda burdayım.Haaahhh kariyerde yaparım geyikte oh olsun siz :roflol::lepi:
:roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
kız gülmesene aaaaa çooookkkk hassasım bu konuda tabi siz büyüttünüz biraz kızları geçti bunlar gül bakalım
kız korkulur senden bak bir fırça attın kaçtık buralara ama yakaladın bizi :roflol:hem hani senin işin vardı
BAK YA kız hadi yaptınızda bu günü neden buldunuz hemde ne çok işim var biliyormusunuz.
Lahana canım zaten otelde çalışıyorum durum da musait anlarsın yani kariyerde raporda bebekte hi hi hiiii
hadi geyiğeeeeee:1hug:kaydirigubbakcemileŞeniz:roflol::roflol:
BAK YA kız hadi yaptınızda bu günü neden buldunuz hemde ne çok işim var biliyormusunuz.
Lahana canım zaten otelde çalışıyorum durum da musait anlarsın yani kariyerde raporda bebekte hi hi hiiii
hadi geyiğeeeeee:1hug:kaydirigubbakcemileŞeniz:roflol::roflol:
coşmayın kızlar yapan var yapamayan var
ah canım benim a.s
yaaa bende ne ahhhhlar çekiyom neydik ne oldukne edem ben bu kocayı heee söyleyin ne edem:mymeka:[/QUO
noldu ki ben biliyodum zaten butopiğin altı boş değil he anlat bakem nedir olay .:sm_confused:
yaaa bende ne ahhhhlar çekiyom neydik ne oldukne edem ben bu kocayı heee söyleyin ne edem:mymeka:
:ecrin_bebek: :ecrin_bebek: :ecrin_bebek: ya senin bebecikler çokmu küçüktü bacım ya
hiçmi yatmıyolar yanem:jeyyar:
yok yok bu topıgın suçlusu kociş değil sensin rosemmcim attın sabah sabah fırçayı konu konuyu açtı geldik bu konuya ahhhh ahhhh
ne oliyyyy buradaaadelikafaduldendelikafadulden..zeren neden kız annelerine ait burası bakiyimmm aslan annelerinin suçu nedirklava: klava:hııııı.
ohhh iyide ettim sabah sabah ne bu sohbet dedim ama bak düştük karda kışta yollara geldik buraya.
noldu senin kocana ya ben bilmiyorum meseleyi istersen bir derdim vara kaçırtim bu sefer ha....
klava::roflol:
ohhh iyide ettim sabah sabah ne bu sohbet dedim ama bak düştük karda kışta yollara geldik buraya.
noldu senin kocana ya ben bilmiyorum meseleyi istersen bir derdim vara kaçırtim bu sefer ha....
klava::roflol: