Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yalnız kızlar demedi demeyin daha bir ustalaştım gidişim suskundu ama dönüşüm manyak olacak sempatiksalakcinni
ben gidiyom yabancılık çektimÇok üzgünüm çoook
siz büyütmüşünüz bebeleri ben gidiim büyüteyimyerimseniben öptüm hepinizi
nerde olcemm evde bulantıdan yatmaktan uyumaktann 59 kilo olmuşumm!!kafamçokkarıştıula derin sus kız valla yok anam şimdi hamişte bu üstünede gidilmez heeeee benem sen nerelerdesin
merhaba arkadaslar ben de bir kiz annesiyim..kizim 4 yasinda..bende yurtdisinda yasiyorum.31 yasindayim evdeyim calismiyorum opuyorumnanaktan
ben gidiyom yabancılık çektimÇok üzgünüm çoook
siz büyütmüşünüz bebeleri ben gidiim büyüteyimyerimseniben öptüm hepinizi
hoşgeldin madre
ama canım ben senin profiline baktımda kk da hayalet gibisin sen arkadaşım:roflol:
mayısta üye olmuşsun ama sadece 12 mesaj ve 0 arkadaş ee maşallah yani.
yok ark bulamadım diyosan işte biz gel kapımız açık şekerciğima.s.
hoşgeldin tatlımmmmmmmmmm benimde 3yaşında bir oğlum var bu topiğin böcüğüyüz oğlumla ben burası çokhoş ve gerçek dostluk kurulan bir topik çok öptümmmmmmmŞenizŞenizcok dogru söylemissin rosemm... hayalet gibiydim kaydirigubbakcemile3
ilk bas cok karisik geldi cok konu var.. nerden nasil baslasam diye diye bu güne sarkti kaydirigubbakcemile3
okumak ve takip etmele gecirdim zamani simdi yazmaya, bende araniza katilmaya karar verdim.. kaydirigubbakcemile5
araniza hosgeldim:1hug:
hoşgeldin tatlımmmmmmmmmm benimde 3yaşında bir oğlum var bu topiğin böcüğüyüz oğlumla ben burası çokhoş ve gerçek dostluk kurulan bir topik çok öptümmmmmmmŞenizŞeniz
slmm kızlar nasılsınızzzz
madre hoşgeldin aramıza allah bağışlasın meleğini
aminnnn canım inşhosbuldum kamileceopuyorumnanaktan
amin...
seninde kuzularini allah bagislasin...