Kz Anneleri gelin bizde coalm

biz kevserle konuştuk.
o seni arıycaktı.sanırım birazdan arar.
biz tam yeri ve saati kararlaştırdık.
saat 2ye karar verdik canım.
sanırım senin içinde uygundur.

ohhhh öp derinim öppppppp şöyle bir güzel kokulu kokuluuuuuuuuu.
:1hug:Şeniz
ebrum canımm dün aramışsın hayatım ama migrenim bi tutttu hep yattım dönemedim canım
derin zeynomm nasılsınızz kızlar frezyam nerelerede annesinden haberler varmı

nunuk mu gelmiş yaramaz beni tanımadı ooo bendeee kulağından tutup buraya getirdim
:tomato:

bu arada babam için iyi dileklerinize teşkk oldu bitti kurtuldu zaten basit bi ameliyat ama yaşlı olunca insan herşey sorun oluyo ne yazık kii
tüm nazlarına rağmen babacım babacım diye hastaneden çıkarttım ama migrenimi tutturmayı başardı yinedee :roflol::roflo
eve nasıl geldim bilmiyorum komalık olmuşummm
çokk geçmiş olsun rosemimmm!!:1hug:bende asabiydimm birazz amaa sakin olmaya çalışıyorumm iştee!!a.ssen işten çıktın ama dinlenemedin valla!!neyse işin zor kısmını atlatmışsınn ohh uzatt ayaklarınıı keyfine bakk birazz şinnciii!!!kaydirigubbakcemile2

biz kevserle konuştuk.
o seni arıycaktı.sanırım birazdan arar.
biz tam yeri ve saati kararlaştırdık.
saat 2ye karar verdik canım.
sanırım senin içinde uygundur.
resim de çekiniinnnnnnnn!!!!delikafadulden

bakalım biraz gizemli kalsın bence.
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

[COLOR="Purple"]ah be derinim dün akşam eşimde onu diyo annen güya bu hafta evde olacaktı kızım diyo
ben işteyken daha düzenliydim bu hafta sapıttım kızlar evimi bi görseniz hallaç pamuğu gibi atılmış halde

kzımıda gönderim ilk defa bu sabah evde kaldım inanın kii

babam katarakt ameliyatı oldu ebrucuğum dün iki gündür hastanelerdeydim onun için bide ev sarıyerde biliyorsun hastanede kuledibi çok zor oldu bana

iyi bakalım arasın çalışması falan yokmuş değilmi olabilir demiştidee.Kızımıda kandırmaya uğraşıyorum gel diye ama gelecek ebruyu çok sevmişti.
[/COLOR]

[COLOR="Purple"]ah be derinim dün akşam eşimde onu diyo annen güya bu hafta evde olacaktı kızım diyo
ben işteyken daha düzenliydim bu hafta sapıttım kızlar evimi bi görseniz hallaç pamuğu gibi atılmış halde

babam katarakt ameliyatı oldu ebrucuğum dün iki gündür hastanelerdeydim onun için bide ev sarıyerde biliyorsun hastanede kuledibi çok zor oldu bana
iyi bakalım arasın çalışması falan yokmuş değilmi olabilir demiştidee.Kızımıda kandırmaya uğraşıyorum gel diye ama gelecek ebruyu çok sevmişti.[/COLOR]

bakalım biraz gizemli kalsın bence.
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
rosemm hepberaberr gidinnn ohh çok iyi olurr!!a.s
yaa evde olunca evin işii çevrendekilerrr hiçç bitmiii vallaa!!!:1no2:
ebruuuu başlatmaa kııı gizemindenn :dilcikar:bakkcemmm sizee zatenn gelemmiimmm!!
oyy kızımm kudurduu bu arada sehpalarıı çekmişş üstündenn kanepelre atlıyoo uçiimişşş!!!akannehir

ayyy arzuuu nee körümmm bennn!!!benneyaptımki
kocamannn resimlerii görmüyorumm :tomato:evett çokk tatlı maşallahh oğluşunn daa!!a.s
zeynocuğummm kızıyorumm işttee sinirlenipp esipp geçiyorummm!!!:mymeka:
nee ediiimmm????

olsun şeker önemli degilşakkıdıkaydirigubbakcemile3

aman derin dikkat et tehlikeli bişey o Allah korusun :emir_bebek:

tamam hayatım sen hiç merak etmee ama keşke sizde olsaydınız ne güzel olurdu ...opuyorumnanaktan

iyi bakalım arasın çalışması falan yokmuş değilmi olabilir demiştidee.Kızımıda kandırmaya uğraşıyorum gel diye ama gelecek ebruyu çok sevmişti.
[/COLOR]

canım insan evdeyken böyle oluyor.ne oluyorsa birşey oluyor ve sen hiçbirşey yapamıyorsun.
neyse yaparsın canım merak etme.
geçmiş olsun canım.neyse önemli birşey değilmiş.ya ordan buraya gelmekte zor tabi hayatım.vallahi şu durumda yok.bana birşey demedi çünkü.saat kaçta buluşuyoruz dedi hayatım.

eğer kızçeni getirirsen bende getiricem.yoksa sıkılır orda teyzesi.

aman derincim dikkat et kızımıza.
arzucum hoşgeldin tatlişkom.

hoşbuldum canımalkisalkisalkis
nasılsın kız karşılaşamadık :hulya:

gelecek ebrum gelecek sende getir anlaşır onlar ikiside uyumlu çocuk

kevser gelirse bebeklede ilgilenirler.
siz neresini uygun buldunuz kii ben biliyomuyum acaba bakırköymüü

aman derincim dikkat et kızımıza.
arzucum hoşgeldin tatlişkom.

aman derin dikkat et tehlikeli bişey o Allah korusun :emir_bebek:

tamam hayatım sen hiç merak etmee ama keşke sizde olsaydınız ne güzel olurdu ...opuyorumnanaktan

olsun şeker önemli degilşakkıdıkaydirigubbakcemile3
neyseee bıraktıı çokk hareketliii duramıyoo çocukkk!!!akannehir
arzuu selamm canım nasılsınn?opuyorumnanaktan
keşkee olabilseydikkk!!a.s

hoşbuldum canımalkisalkisalkis
nasılsın kız karşılaşamadık :hulya:

evet canım ben ne zamandır çok fazla takılamadım.
işler yoğundu.
sen nasılsın hayatım.

gelecek ebrum gelecek sende getir anlaşır onlar ikiside uyumlu çocuk

kevser gelirse bebeklede ilgilenirler.
siz neresini uygun buldunuz kii ben biliyomuyum acaba bakırköymüü
evet canım bakırköyde canım.capacity diye düşündük ama.
neyseee bıraktıı çokk hareketliii duramıyoo çocukkk!!!akannehir
arzuu selamm canım nasılsınn?opuyorumnanaktan
keşkee olabilseydikkk!!a.s

evet ya ne güzel olurdu dimi derin hep birlikte olsak.

emelciğimde gelebilseydi keşke ama okuduğum kadarıyla gelemiyo

benn bii istanbull yapamm en iyisiii!!!!!:1rolleyes:

hi hii gel derinim gellll...
herkescikler gelsin ebrum konuştum ben kevserle snada uygun oldu bak bölesi banada düzgün oldu en azından dönüşümde kolay olur çünkü bana çok uzak oralar
ama hiç anlamam bidahakine benim buralarda toplanıcaz tamammı şekerim

hi hii gel derinim gellll...
herkescikler gelsin ebrum konuştum ben kevserle snada uygun oldu bak bölesi banada düzgün oldu en azından dönüşümde kolay olur çünkü bana çok uzak oralar
ama hiç anlamam bidahakine benim buralarda toplanıcaz tamammı şekerim

yap yap canım.hadi sende yarın bir istanbul yap.
:eek::1rolleyes:alkisalkisalkis:1rolleyes:

canım ya işte bizim kızçeler küçük olunca yakın bize yakın olan yerleri tercih ediyoruz.
artık olmadı bir dahaki sefere mecidiyeköye falan geliriz artık.

X