- 6 Şubat 2009
- 4.338
- 1
- Konu Sahibi kSo
kız zerenim nerelere kayboldun gene.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
valla haklıyım diyorum benim kıza annem bakıyor billiyon annem 60 yaşında ve çokta sağlıklı sayılmaz fizik tedavi falan gördü kolu agrır bazen yinede ugraşıyor kadın istemedi tutayım neyse akşam eve gittim kızı yıkadık uyutmaya çalışıyourm annemde masayı hazırlıyor eşimde almış pc yi uzanmış oyun oynuyor dedimki bak annem bütün gün kızla yoruluyor ya kızı sen uyut yada masayı kurmaya yardım et yok adam kıpırdamadı 1 daha dedim yok sonra annem masaya çağırdı bende şöyle bakp sağol çok yardımcı oldun dedim beyefendi kızıp aldı pcsini yatakodasına gitti masayada oturmadı bende sinirden tüm gece konuşmadım sabahta konuşmadan işe geldim gece gelmiş 12 de kızı ben uyutayım dedi hiç birşey demedim verdim kızı eline o kadar şimdi arayıp duruyor açmıyorum çoookkk sinir etti zor konuşurum sürünür biraz
valla çok kızdım anneme üzülüyorum aslında yoruluyor kadın ama k.valide anca sevmeye gelsin amanda torunum canımda torunum öglene kadar uyur kendisi valla çok sinirliyim o çocuk annemle benim değil herkez emek verecek o büyürken
günaydın kızlar nasılsınız lahanacım geldim ama sabah sinirliydim kocişle kapıştım akşam sinirim geçmedi hala ama şimdi iyiyim
valla haklıyım diyorum benim kıza annem bakıyor billiyon annem 60 yaşında ve çokta sağlıklı sayılmaz fizik tedavi falan gördü kolu agrır bazen yinede ugraşıyor kadın istemedi tutayım neyse akşam eve gittim kızı yıkadık uyutmaya çalışıyourm annemde masayı hazırlıyor eşimde almış pc yi uzanmış oyun oynuyor dedimki bak annem bütün gün kızla yoruluyor ya kızı sen uyut yada masayı kurmaya yardım et yok adam kıpırdamadı 1 daha dedim yok sonra annem masaya çağırdı bende şöyle bakp sağol çok yardımcı oldun dedim beyefendi kızıp aldı pcsini yatakodasına gitti masayada oturmadı bende sinirden tüm gece konuşmadım sabahta konuşmadan işe geldim gece gelmiş 12 de kızı ben uyutayım dedi hiç birşey demedim verdim kızı eline o kadar şimdi arayıp duruyor açmıyorum çoookkk sinir etti zor konuşurum sürünür biraz
yok hayatım bu adamlar değişmez.çok yüz verirsin tepene çıkarlar.fazla üstüne gitmezsin elinden kaçar.vallahi ne olucak bilmiyorum bunların sonu hayatım.bizim ömrümüzden ömür geçiyor onlar gene rahat gene rahat.