Kyk iznimi uzatmayı unuttum

Raporunu postala canım sorun cıkmaz

Raporunu postala canım sorun cıkmaz
Rapor almadım ama genciz biz izin almama izin vermiyor çakışan başka bir iznin var diyor. Gerçekten hakaret etmek istemiyorum ama memur başından savma için yanlış bilgi vermiş bence yoksa izin yazabilirim. Geceden beri boşu boşuna stres yaptım hayır aradım memur telefona çıkmadı bile

Bir defaya mahsus telefonla uzatılabılıyodu izin ben okurken.
Bi de yaz tatili dönüşü sonucta uc ay önceden günü gününe bilemiyoruz hangı gun doneriz.
Eger bunun ıcın bı işlem yapacak olsalar ararlardı senı.

Arkadaşımda öyle söyledi ki çakışan iznim varsa ayın 24 üne kadar izin aldım demektir çünkü 24 ünden önce izin vermedi sistem çakışan izin var dedi . Bir şey olduysada sistem hatası artık

Arkadaşımda öyle söyledi ki çakışan iznim varsa ayın 24 üne kadar izin aldım demektir çünkü 24 ünden önce izin vermedi sistem çakışan izin var dedi . Bir şey olduysada sistem hatası artık
Kardesım yurt ücretinı yatırmadıgı ıcın gunlerce aramıslardi ki büyük bir yurtta kalıyor binlerce kişi kapasiteli.
Sen ara tabi yine de
Aradım hep acan olmadı dersin

Kardesım yurt ücretinı yatırmadıgı ıcın gunlerce aramıslardi ki büyük bir yurtta kalıyor binlerce kişi kapasiteli.
Sen ara tabi yine de
Aradım hep acan olmadı dersin
3 defa aradım yetmez mi? Bizim yurt çok nasıl desem farklı yurdun yarısına ücretle ilgili aramış yarısını aramamış. Ben aramadıkları içindeyim Bide neden perşembeye kadar izin alayım çok saçma. Bence beni yanlış bilgilendirdi iznin ayın 20 sinde bitiyor diyerek

Ama bu tür şeylerden hiç hoşlanmıyorum. 3 sene daha oradayım bir defa hata yapınca başka hata yapma lüksün kalmıyor
İlk olay da uyarı veriyorlar savunmanı alıp. Bir şey olmaz üzülme yurdu ara sonuçta sağlık bu ne yapacaksın. Başımıza ne zaman ne geleceği belli değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…