Kyk iznimi uzatmayı unuttum

SusmayanKalem

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
25 Temmuz 2013
3.822
12.044
208
Kızlar kyk da kalıyorum. Sanırım iznim ayın 20 sinde bitiyordu ama ben ameliyat işi hastane işi derken iznimi uzatmayı unuttum. şuan netten de izin uzatamıyorum. Sıkıntı çıkartırlar mı?

Bişey olmaz arayıp tespit yaptır ailene düzeltilir ayrıca Kyk parasını yatırmayanlara bile zamlı da olsa tölerans yapılan bir sistemde bu stres gereksiz geçmiş olsun hiç üzülme bile

Bişey olmaz arayıp tespit yaptır ailene düzeltilir ayrıca Kyk parasını yatırmayanlara bile zamlı da olsa tölerans yapılan bir sistemde bu stres gereksiz geçmiş olsun hiç üzülme bile

İçime su serptiniz şuan çok teşekkür ederim. İnşallah zaten yarın gece gidiyorum ama yinede stres oldum

Daha onceden izinle ilgili sorun yasamadiysan bir sey olmaz. Ama herhangi cezan varsa sıkıntı...

1 ekime kadar izinli sayılıyorsunuz diye biliyorum ben de izin almadım. Zaten direk arıyorlardı. Demekki doğruymuş ama siz yine de yarın bir arayın

1 ekime kadar izinli sayılıyorsunuz diye biliyorum ben de izin almadım. Zaten direk arıyorlardı. Demekki doğruymuş ama siz yine de yarın bir arayın

Nasıl 1 ekime kadar izinli sayılıyoruz . birazdan arayacağım inşallah.
Daha onceden izinle ilgili sorun yasamadiysan bir sey olmaz. Ama herhangi cezan varsa sıkıntı...
Hayır hiç sıkıntı yaşamadım

Hemen nöbetçi memuru arayın durumu anlatın ve izin süremi uzatmak istiyorum, sistemden yapamadım diyin. Aynı şey benim de başıma gelmişti. Kyk bu konularda o kadar katı olmuyor :)

Bir ara yurdu sor. Yanlış hatırlamıyorsam bir arkadaşım izinsiz ailesinin yanına gittiğinde ikametgah alıp ailesine imzalatıp götürmüştü böyle yapmıştı izinli saymışlardı onu. Ama onun yaşından dolayı da olabilir.

Tamam canım olmadı acile gider rapor alırım cumartesi doktorumu bulamam

Belki onun yaşından dolayıydı yanlış bilgilendirmeyeyim seni canım.

Ama bu tür şeylerden hiç hoşlanmıyorum. 3 sene daha oradayım bir defa hata yapınca başka hata yapma lüksün kalmıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…