- 25 Temmuz 2013
- 3.822
- 12.044
- 208
- Konu Sahibi SusmayanKalem
-
Yurdu ararsanız eğer yardımcı olabilirlerŞuan korkuyorum cidden bilgili daha önce yaşamış biri yardımcı olabilir mi?
Yarın ilk iş arayacağım ama şuan çok korkuyorum çünkü olduğum yerde kalabileceği başka bir şey yokYurdu ararsanız eğer yardımcı olabilirler
Doktorum dan ayın 30 una kadar rağor istedim ama vermediRaporunuz olacağı için bir sıkıntı olmaz tahminen. Yarın arayın ama mutlaka
Bişey olmaz arayıp tespit yaptır ailene düzeltilir ayrıca Kyk parasını yatırmayanlara bile zamlı da olsa tölerans yapılan bir sistemde bu stres gereksiz geçmiş olsun hiç üzülme bile
1 ekime kadar izinli sayılıyorsunuz diye biliyorum ben de izin almadım. Zaten direk arıyorlardı. Demekki doğruymuş ama siz yine de yarın bir arayın
Hayır hiç sıkıntı yaşamadımDaha onceden izinle ilgili sorun yasamadiysan bir sey olmaz. Ama herhangi cezan varsa sıkıntı...
Sizin kaç gündü yani ne kadar geçmiştiHemen nöbetçi memuru arayın durumu anlatın ve izin süremi uzatmak istiyorum, sistemden yapamadım diyin. Aynı şey benim de başıma gelmişti. Kyk bu konularda o kadar katı olmuyor :)
2 gündü sanırım, hiç aklıma gelmemişti izin günümün geçtiği. Fark ettiğim an arayıp otobüs biletleri dolu, bulamadım gibi bir şeyler söylemiştim.Sizin kaç gündü yani ne kadar geçmişti
2 gündü sanırım, hiç aklıma gelmemişti izin günümün geçtiği. Fark ettiğim an arayıp otobüs biletleri dolu, bulamadım gibi bir şeyler söylemiştim.
Tamam canım olmadı acile gider rapor alırım cumartesi doktorumu bulamamBir ara yurdu sor. Memlekette misin?Gitmeden önce ikametgah al ve anne veya babana imzalat olmadı doktora durumu açıkla kaşe imza iste. Yanlış hatırlamıyorsam bir arkadaşım izinsiz ailesinin yanına gittiğinde böyle yapmıştı izinli saymışlardı onu.
Bizimki genç . Ya en fazla tutanak yazar kınama alırım diyorum içten içe. Epş topu 2 gün belki de 1 gün iznimi geciktirdimBelki onun yaşından dolayıydı yanlış bilgilendirmeyeyim seni canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?