- Konu Sahibi Dou_You_Wanna
-
tmmda simdi bu uniye kayt olurken bu ogrenim kredisine basvuranlar harrc yatrmıcak dimi
öğrenim kredisiyle harcın bi alakası yok canım harç(katkı) kredisi alırsan harcının %20sini ödersin, okul bitince devlete geri ödersin.
ya hani basvurdukya uc tane sey burs ogrenim birde katkı kredisi simdi oducez yani yatrcaz bankaya oylemi
bu burslar ne zaman belli olcak simdi bize yurt ckmadı die ogrenim kredisi yada burs vermiycklermi?
burslar kasım gibi belli olacakmış
yurt çıkmadı diye burs da çıkmayacak diye bir şey yok
zaten öğrenime başvurduysan %90 çıkar
tmmda simdi bu uniye kayt olurken bu ogrenim kredisine basvuranlar harrc yatrmıcak dimi
ya hani basvurdukya uc tane sey burs ogrenim birde katkı kredisi simdi oducez yani yatrcaz bankaya oylemi
evet canım..fakültenin harcı ne kadarsa tamamını yatırıorsunyani yatırcaz cok tesekkurler..
evet canım..fakültenin harcı ne kadarsa tamamını yatırıorsun
kızlar diorki ogrenim isde bu katkı kredisine basvuranlara yatırmıycak
canım tam tersi oluooo sen tamamını yatırıyorsun kredi çıkarsaa parayı sana geri iade ediolar...yani şimdi herkes parasını tam yatırıcakk zaten arkadaşlar boşuna telaşa kapılmayın bankya gidip para yatırcağınız zaman onlar sistemden ne kadar yaırmanız gerektiğini sölüolarr.eksik yatırma şansınız zaten yokk makbuz alamazsınız yani işlem yapmazlarr ne kadar gözüküosa yatıracaksınızzcanım harç yatırmadan seni okula kayıt etmezler. çünkü sana kredi çıkıp çıkmıcağı kasımda belli olcak.
sanırım başvuranlar(tabi 2. öğretim değilse) az miktar yatırıyo(yazıyo o miktar okulların sitesinde) eğer katkı kredisi çıkmazsa kasımda, 2. dönem hem tam harcı yatırıyosun hem de eksik yatırdığını tamamlıyosun. ama katkı kredisi çıkarsa 2. dönem de az yatırıyosun. okul bitince de devlete ödemediklerini ödüyosun.
eğer 2. öğretimsen katkı kredisi verilmiyor haberin olsun.
yok cnm oyle bir sorun olmadı hemen kaydetiler hatta bankaya baktırdım borcu bulunmamaktır die yazı cıkdıcanım harç yatırmadan seni okula kayıt etmezler. çünkü sana kredi çıkıp çıkmıcağı kasımda belli olcak.
sanırım başvuranlar(tabi 2. öğretim değilse) az miktar yatırıyo(yazıyo o miktar okulların sitesinde) eğer katkı kredisi çıkmazsa kasımda, 2. dönem hem tam harcı yatırıyosun hem de eksik yatırdığını tamamlıyosun. ama katkı kredisi çıkarsa 2. dönem de az yatırıyosun. okul bitince de devlete ödemediklerini ödüyosun.
eğer 2. öğretimsen katkı kredisi verilmiyor haberin olsun.
hyrrrrrrrrrrrrr kızlar ben marmara unisinde ogrenciyim bana dediler kyk basvurdunmu evet dedim sonra islemlerimi yaptılar ve ogrenci kimligimi aldım hatta bankaya gidip ogrenci nomla bakdım borcu bulunmamaktadır die yazı cıkdı!canım tam tersi oluooo sen tamamını yatırıyorsun kredi çıkarsaa parayı sana geri iade ediolar...yani şimdi herkes parasını tam yatırıcakk zaten arkadaşlar boşuna telaşa kapılmayın bankya gidip para yatırcağınız zaman onlar sistemden ne kadar yaırmanız gerektiğini sölüolarr.eksik yatırma şansınız zaten yokk makbuz alamazsınız yani işlem yapmazlarr ne kadar gözüküosa yatıracaksınızz
yani sen hiç harç yatırmadın mı ama basvuranlar bile belirli bir yuzdesini yatırmak zorunda
ben de böyle biliyorum. hiç para alınmadığını ilk defa duydum çünkü katkı kredisi alanlar harcın %20sini yatırıyorlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?