• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kyk Bursları

canım öğrenim kredisi genelde herkese çıkıo..ama çıksa bile işlemler ocak ayını buluoo notere çağırıp senet gibi bişi imzalattırıolar onu imzalamazsan almazsann..geri ödemelidir şahsen ben 8bin 40 liraya imza attım 3 sene öncee:sm_cool:

canım devlet yurtlarını yazan herkes zaten ilk başta yedek oluo..işte yazıo mesela 200.yedek gibi ilk bir ay mı ne devlet yurtlarında misafir olarak gözüküosun,kalıosunn sonra netleşioo..ama
şahsen ben 500 küsürüncü yedektim kesin ıkar sana demişlerdi ama sonra kalmamıştım..
8 bin 40 liramı afedersin ama kocaman bir ohaaaaaaaaaaaaaaaa! demek istiyorum... o ne oyle ya ne kadar çok!
özel okulamı gidiyoruz sanki...

8 bin 40 liramı afedersin ama kocaman bir ohaaaaaaaaaaaaaaaa! demek istiyorum... o ne oyle ya ne kadar çok!

verdikleri krediyi faiziyle geri aldıkları için öyle malesef ben de geçen yıl 15 bin civarı bi senete imza attım yıllar geçtikçe verilen ücret arttığı için geri alınan da artıyo.

canım faizsiz fiyatları birde bu bide öderken faiz eklencekk..öğrenim kredisi ve katkı kredisi aldım ona rağmen her dönemde ortalama 60 lira harç ödüorum..özellikle şehir dışında okumak çok zorr..durumunuz iyiyse almayın derim ben ama benim ailemde kesinlikle karşı olmasına rağmen ben aldımm,,çalışırken kendim öderim diee..yine de insanı rahatlatıorr şu an 200 lira ocakta 220 fln olur muhtemelenn

canım faizsiz fiyatları birde bu bide öderken faiz eklencekk..öğrenim kredisi ve katkı kredisi aldım ona rağmen her dönemde ortalama 60 lira harç ödüorum..özellikle şehir dışında okumak çok zorr..durumunuz iyiyse almayın derim ben ama benim ailemde kesinlikle karşı olmasına rağmen ben aldımm,,çalışırken kendim öderim diee..yine de insanı rahatlatıorr şu an 200 lira ocakta 220 fln olur muhtemelenn
haklısın ama cok pahalı ya 15 bin 8 bin ne deemek...

Bilmemek değil öğrenmemek ayıptır...Ben bu KYK'nın ne olduğunu bilmiyorum..Herkes soruyor sen başvurdun mu falan diye ama ben daha ne işe yaradığını bile bilmiyorum:(

Bilmemek değil öğrenmemek ayıptır...Ben bu KYK'nın ne olduğunu bilmiyorum..Herkes soruyor sen başvurdun mu falan diye ama ben daha ne işe yaradığını bile bilmiyorum:(

kyk:kredi ve yurtlar kurumu
yurt, öğrenim kredisi, harç kredisi ve burs için buraya başvurman gerekiyor(internet üzerinden)
öğrenim kredisi alırsan her ay devlet sana para verir(bu yıl 200liraydı seneye 210 veya 220 olcak büyük ihtimalle,her yıl artıyor) ve geri ödemelidir, yani okul bitince faiziyle birlikte geri ödemen gerekiyor. bu krediyi isteyen her öğrenci alabilir.
harç kredisi; okul harcının %80ini öder, sen sadece %20sini ödersin. ama okul bitince bunu da faiziyle geri ödemen gerekir ve ikinci öğretimler bu krediden yararlanamaz.
yurt ve bursu açıklamama gerek yoktur sanırım.
umarım yardımcı olabilmişimdir.yerimseniben

kyk:kredi ve yurtlar kurumu
yurt, öğrenim kredisi, harç kredisi ve burs için buraya başvurman gerekiyor(internet üzerinden)
öğrenim kredisi alırsan her ay devlet sana para verir(bu yıl 200liraydı seneye 210 veya 220 olcak büyük ihtimalle,her yıl artıyor) ve geri ödemelidir, yani okul bitince faiziyle birlikte geri ödemen gerekiyor. bu krediyi isteyen her öğrenci alabilir.
harç kredisi; okul harcının %80ini öder, sen sadece %20sini ödersin. ama okul bitince bunu da faiziyle geri ödemen gerekir ve ikinci öğretimler bu krediden yararlanamaz.
yurt ve bursu açıklamama gerek yoktur sanırım.
umarım yardımcı olabilmişimdir.yerimseniben

canım çok teşekkür ederim sana açıklaman için...Aydınlattın beni sağol=)=)

Kızlar tercih yapıp yerleştiğiniz üniversitelerin yakınında bulunan yurtlardan sizi arıyolar mı? Ya bugün beni aradılar. You_know'un bahsettiği yurttan. Kadın diyo seni otogarda karşılarız kayıt işlemlerini birlikte yaparız. Sizide arıyolar mı

Kızlar tercih yapıp yerleştiğiniz üniversitelerin yakınında bulunan yurtlardan sizi arıyolar mı? Ya bugün beni aradılar. You_know'un bahsettiği yurttan. Kadın diyo seni otogarda karşılarız kayıt işlemlerini birlikte yaparız. Sizide arıyolar mı

özel yurtlar normalde aramıolar benim bildiğim cemaat yurtları arıoobilmiyorumkismile

aman wanna özelden konusmustuk seni arayanlar benim bahsettiğim cinsten yurtlar uzak dur derim gelir seni otogardan alırlar birdaha kurtulamazsın devlet yurdundan aramazlar onlar kazanan herkesi arıyorlar

bide benim anlattıgım devlet yurduydu hani içinde spor salonu olan zemuszemus bence ona kaydını yaptır kampüsün içinde yurt

aman wanna özelden konusmustuk seni arayanlar benim bahsettiğim cinsten yurtlar uzak dur derim gelir seni otogardan alırlar birdaha kurtulamazsın devlet yurdundan aramazlar onlar kazanan herkesi arıyorlar
kesinlikle katılıorum ben daha önce hiç özel yurt ya da devlet yurdundan arayanı duymadım..niye terminale kadar gelip karşılıolarki menfaatleri var yani sonuçtaa..haftasonu ailenizin yanına gitmenize bile izin vermiolarr..herkesin görüşüne saygı duymak istiorum ama siz dikkat edin yine de peşinizi bırakmazlarrr en iyisi devlet yurdu ya da özel yurtlar derim benn

bide benim anlattıgım devlet yurduydu hani içinde spor salonu olan zemuszemus bence ona kaydını yaptır kampüsün içinde yurt

Kadının bana telefonda anlattığı işte senin anlattığın yurt canım yaa. Dedim you_know da bahsetti o yurtmu diye? Perşembe yola çıkıyoruz kısmetse. Sevgilim olucak bey ben ve annem birlikte gezip görücez ortamnı. Ama saolun arkadaşlar uyarılarınızdan sonra o kadınla asla görüşmeyi düşünmüyorum. Allah razı olsun hepinizden

Back