- 13 Mayıs 2009
- 18.455
- 103
- 413
- Konu Sahibi Dou_You_Wanna
-
Kadının bana telefonda anlattığı işte senin anlattığın yurt canım yaa. Dedim you_know da bahsetti o yurtmu diye? Perşembe yola çıkıyoruz kısmetse. Sevgilim olucak bey ben ve annem birlikte gezip görücez ortamnı. Ama saolun arkadaşlar uyarılarınızdan sonra o kadınla asla görüşmeyi düşünmüyorum. Allah razı olsun hepinizden
canım yanlış anlaşılma olmasın benim topikte anlattıgım yurt devlet yurdu kampüsün içindeki benim kaldıgım yani ama bu bayanın aradıgı özelden sana yazdıgım cins yurtlardan uzak dur dediğim cinsten kazanan herkesi arıyorlar onlar ha eğer tercihim o yönde dersen sevgilinle gidecekmişin almazlar seni haberin olsun çoğu şeyi anlatmıştım sana
Canım yerleştirme sonuçlarından beri benimle çok ilgilendin çok teşekkür ederim sana. Bi şekilde Antepte okumayı isterdim ama kısmet değilmiş. Maalesef maddi durumlar izin vermedi. İnş kazanan diğer arkadaşlarımız okurlar kazandıkları bölümde.
aynı sehirde ikamet ediyorsanız yurt cıkmaz
kızlar ya bana dedi bir kız sen istanbulda oturdugun icin istanbuldan yurt ckmaz sana sinirlerim bozuldu dogrumudur sizce? birde cemmaat evi dusunuen varmı off hic isdemiorum ama yer olmazsa mecbur yardımcı olun lutfen ):
şehir dışında üni okumak gerçketn çok masraflı ama bir kere kredin kesin çıkarr.devlet yurdunda kalırsan çok masrafın olmaz,artı bir çok yerden de burs alabilirsinn..sadece aldığı burslarla okuyann ailesinden hiç para almayanları biliorum...you know'a katılıorum kesinlikle pes etmenasıl yani okumayacakmısın ama kazandın saçmalama bidolu yrdım kuruluşları var pesetme sakın
canım öğrenim kredisi genelde herkese çıkıo..ama çıksa bile işlemler ocak ayını buluoo notere çağırıp senet gibi bişi imzalattırıolar onu imzalamazsan almazsann..geri ödemelidir şahsen ben 8bin 40 liraya imza attım 3 sene öncee:sm_cool:
canım devlet yurtlarını yazan herkes zaten ilk başta yedek oluo..işte yazıo mesela 200.yedek gibi ilk bir ay mı ne devlet yurtlarında misafir olarak gözüküosun,kalıosunn sonra netleşioo..ama
şahsen ben 500 küsürüncü yedektim kesin ıkar sana demişlerdi ama sonra kalmamıştım..
kızlar yurt cıkmazsa misafir olarak falan kalınıyormuş bir açıklması olan varmı?
canım herkes ilk başa yedek oluor zaten 1.yedekten başlıoo...o yedekler yanıltmasınn çok gerilerde olması önemli değil muhtemelen sana da çıkar die düşünüorum,tabi bulunduğun şehre bağlı..siz şimdi ilk devlet yurduna gidiceksiniz asıllar belli olana kadar misafir kalıcaksınızzbanada yedek dedi 1592. cıkarmı birde bu misafir kalma falan varmış o nasıl oluyor?
Yurdum bile hazır gidemiyorum yaa offf
bende bunu yaptım adam dediki cıkar dedi icin rahat olsun cok saolasın :)Yedek listedeyseniz ilk yapacağınız şey, bulunduğunuz ildeki yurtkur bölge müdürlüğünü arayıp "önce ki senelerde en son kaçıncı yedeğe yurt çıktı ?" sorusunu sormanızdır. Verecekleri cevaba göre kendinizi rahatlatabilirsiniz.
eğer ilçede ikamet ediyorsa çıkıyor mesela anadolu yakasından avrupayada cıkıyor bildiğim kadarıylaöyle diyorsunda benim arkadaşıma çıktı haksızlık bu böyle saçmalık olurmu?
her sözüne katılıyorum artılarıda varda eklemek istemiyorum buradaherkesin görüşüne saygı duymak lazım ama ben bu konudaki görüşümden ziyade mevcut durumu belirteyimm..bende ünide okudum cemaat yurt veya evindee hiç bir şekilde kalmadım.ama illaki sınıftan vs.kalan arkadaşlarım oldu..yurtlarında sadece 1 sene kalabiliosunuz,2.sene evlere yönlendiriolar sizi..haftasonu ailenizin yanına giderken bile ablalarınızdan izin almak zorundasınız onlar izin vermezse gidemezsiniz,okuduğunuz kitaplardan da izlediğiniz filmlere kadar bilgi vermek zorundasınız ve bu konuda yönlendirileceksiniz..giriş çıkış saattlerinize dikkat etmek zorundasınızz..örneğin benim arkadaşım en geç 6 da eve girmek zorundaydı,aileniz izin verse bile..bunun dışında birde ders çalışmaya fln üniye hazırlanan öğrenciler gelio,onları da evdekiler çalıştırıo kalıolar vs.daha bir çok prosedürü var ama ben sadece tanık olduklarımı ana başlıklar halinde yazmak istedim.Tabi evlerden evlere değişiklik gösterebilioo,,kimileri bazı evlerde çok memnunken kimileri tam akisini iddia edio..tercih size kalmış..
banada yurt cıkmamıstı 5 gün misafir olarak kaldım kaydım yapıldı sonrakızlar yurt cıkmazsa misafir olarak falan kalınıyormuş bir açıklması olan varmı?
ile göre değişiyor mesela ıspartada ayda 140 tl ama istanbulda 400 tl eyvahedigeldismilekızlar bende yüksek ücretli yurt kazandı yazıyor.
nasıl olucak ücretleri ne kadar acaba bılen varmı?
Yurdum bile hazır gidemiyorum yaa offf
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?