Kyk borcu yapılandırma

capricorn87

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
11 Mayıs 2016
2.011
1.714
83
İyi aksamlar, yaklaşık 5 yıldır evliyim, 2,5 yasında Bı cocugum var dogumdan beri calısmıyorum eşimle ortak kararımızdı.
Benim yuksek lisanstan dolayı kyk borcum var torba yasayla cıkan yapılandırma sonucu faizi sılınırse yaklaşık 5 bin az ödeyeceğim aylık 300 - 350TL kadar oluyo sanırım taksitler.
Şimdi bunu esimin ödemesini istemiyorum ama suan Bı işim yok yanı yapulandırsak onun baslaması gerek, bunu konusmsk bile beni rahatsız edecek acıkcası cunku birilerine bu srkılde yık olmadım hıc. Sizce esim bu borctan sorumlu mu yani bunu konusayım mı yoksa iş bulduğumda faiziyle kendim mı ödeyeyım?

Aslında 2 yasına kadar boyle dusunyoduk ama gecen yıl sehır degıstırdık tayin sebebiyle biraz kres yasına gelsin istedim bu yuzden. Normalde esim gercekten yemez yedirir dedikleri turden para kısmaz, sıkıstıgımız durumlarda tabıkı kemer sıktıgımız oluyor.fakat 3-4 ay once maddi olarak bubaldıgımız bir donem olmustu benim lafımı eve yetemıyosun olarak algılayıp '' kredi borcunu nasıl odersen öde 15000 ödeyemem lisans olsa neyse ama yl kredisi keyfi yani git annenler mı öder ıs mi bulursun ne yaparsan yap '' dedi ve o gun den sonra o konuyu hıc acmadık o kadar sasırdım ki normalde annemlerden bir cöp aldırmaz bana biletlerini bile bizimkiler aldırmıyor diye kızar bilmiyorum tabıkı ödemek zorunda degil ama bu fırsatı kacırmak istemiyorum

Ya eğer esin zoranmayacaksa ödemeye başlayabilir hem rahat edersiniz sizde

Eşim bana da sinir ani ile bile olsa böyle bi laf etse bende bu konuyu açıp acmamak arasında düşünürdüm. Ama bu yapılandırma fırsatı da kaçmaz

Ya eğer esin zoranmayacaksa ödemeye başlayabilir hem rahat edersiniz sizde
Aslında zorlanamaz diye dusunuyorum Ya da soyle bir teklif sunacağım bana aylık harclık olarak verdiği bir miktar var oradan bir kısmını ben ayırayım kalanı sen tamamla diye ama valla suan bile utanıyorum

Eşim bana da sinir ani ile bile olsa böyle bi laf etse bende bu konuyu açıp acmamak arasında düşünürdüm. Ama bu yapılandırma fırsatı da kaçmaz
Maalesef eger normalde de boyle dusunurse ve soykerse bisey diyemem ve kendimi cok kötu, gurursuz, hazıra konan Bi tıp gibi hissederim

Tekrar çıkar yapılandırma fırsatı çıkmazsada sağlık olsun.zaten eşinizde biliyordur bu indirimi o hadi ödeyelim kaçırmayalım demiyorsa bu sözlerin üzerine ısrara gerek yok .bir ömür dinlemektense çalışmaya başladığınızda yavaş yavaş ödersiniz biter gider.Bende faydalanamamıştım biriktide birikti vergi borcu yoktur yazısı almaya gittiğimde gördüm yıllar sonra yapılandırdım geçti bitti .Tadınızı kaçırmayın.

Valla bnm 18binlik kredi borcum var esim odicek esiniz anlayissiz biri mi ki yani 5 yil olmus evlilikte odenebilir. Sonucta sizde evde cocuk bakiyosunuz

Dogru soyluyosunuz mutlaka gormustur. Aylık 300 TL nın hesabını yapacak Bı insan degil aslında ama dedugım gibi daha önce kendisi konuyu acıp ödeyemem gibi bisey soyledı o teklif etmedikçe bekleyeyim. Peki ileride kendim ödemeye gittiğimde yine yapılandırma oluyor mu

Valla bnm 18binlik kredi borcum var esim odicek esiniz anlayissiz biri mi ki yani 5 yil olmus evlilikte odenebilir. Sonucta sizde evde cocuk bakiyosunuz
Aslında degil ama son 1 yıldır ailevi ciddi sorunlarımız oldu sanırım o da bende evliliğimızun kopabılecegını dusunduk o zamandan beri Bı tuhaf yani mesela bana bugun 300 TL aylık ödeyemem senin için deyıp ertesi gun 1000 TL lık telefon alabilir o yuzden eskiden olsa kesin öder derdim ama 1 yıldır bilmiyorum

Haklisiniz o zaman soyleyememekte. Peki sizin calisma gibi bi imkaniniz varmi artik cocugunuz kres yasina geliyor cunku yada bakici gibi bisey tutabilirsiniz belki. Bir iyilik yapip omur boyu yuzune lafini da edebilir dediginize bakilirsa esiniz

Neşeli bir anında çıtlatırsınız :) Belki o dönem iş ,güç stresinden dolayı sert bir çıkış yapmış olabilir.İnsanların böyle dönemlerinde söylediklerini pek ciddiye almamak gerek sanırım

Haklisiniz o zaman soyleyememekte. Peki sizin calisma gibi bi imkaniniz varmi artik cocugunuz kres yasina geliyor cunku yada bakici gibi bisey tutabilirsiniz belki. Bir iyilik yapip omur boyu yuzune lafini da edebilir dediginize bakilirsa esiniz
Ben calısmayı cok seviyorum oglum 3 aylıkken öğretim görevlisi kadrosu için s bile sınava gittim olmadı tabi. Bir cok kişi cocugunu kucucukken bırakıp calısmak zorunda kalıyor oglumun ve benim o konuda yeterince sanslı olduğumuzu bılıyorym dediğiniz gibi kres yası geldi kendinı ifade edebiliyor sukur esim polis ve yıllardır sahit olduğu olaylardan bakıcı ya karsı onyaegısı var ama krese yavas, yavas alıstorıp işe baslamak istiyorum kendi mesleğim olmayacak buyuk ihtimal ama olsun Bı yerden baslamam gerek

Ayne Oyle yapin. Evlilikte maddi konular iliskileri yipratiyo maalesef. Bagimsiz olmak en guzeli. Insallah en kisa zamanda isiniz olur. Askeri ucret bile olsa kendinize yetersiniz.

Evimiz olsun istiyor ve burada evler pahalı biraz alsak odenemız biraz yuklu olacak sanırım o donemde vergi borcu filan aradtırken önune cıkkacak diye dusundu bilmiyorum cok zor calısma sattları o yuzden kendimi sanki kullanıyormuş gibi hissedeceğim

Kusura bakmayın herkese tesekkur ediyorum unutmuşum yazmayı. Ben 3 yıldır evdeyim ve kpss, yds yokdıl VS gibi sınavlarla sansımı denemeye calıstım ama sanirim biraz keyfime duskun davrandım yanı yorulduğumda uyudum mesela oglum u bahane ettim esim de bu konuda kızıyor kendine yazık evde korelecegıne o kadar ugrastın ideallerin için onun pesınden kos ben senin parana nuhtac degılım kendini geliştirmen için diyorum diyo yokdıl İcin 2 gun önceden Baska Bı sehıre gittik mecburi ve 300-400 TL masrafımız oldu sonuc gecemedim, yuksek lisansı evliyken bitirdim ve hocam her cagırdıgında 400 TL civarı giderim oluyordu bunları hıc duymadım agzından yanı kendisi isteyerek yaparsa soylemıyo O parayı da sorun etmiyor o yuzden 300 TL onu sarsmaz. Su da var calıstıgım donemde maasımı sormadı bile calıssam da tenezzül etmez o yuzden o tepkisine sasırdım bu kadar

Yaşadığınız şartları eşinizi en iyi siz biliyorsunuz.Böyle hissedeceğinizi düşünüyorsanız biz bayanlar durduk yere hislere kapılmayız vardır yaşanmışlığı karşılığı bir yerlerde:)Gün doğmadan neler doğar branşınızı bilmiyorum kimbilir belki freelance birşeyler bulup sıkıntıya girmeden bir çözüm üretebilirsiniz.Zaten aylık meblağlarda yüksek olmayacak anlattığınız kadarıyla :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…