- 11 Mayıs 2016
- 2.011
- 1.714
- 83
- Konu Sahibi capricorn87
-
Ya eğer esin zoranmayacaksa ödemeye başlayabilir hem rahat edersiniz sizdeİyi aksamlar, yaklaşık 5 yıldır evliyim, 2,5 yasında Bı cocugum var dogumdan beri calısmıyorum eşimle ortak kararımızdı.
Benim yuksek lisanstan dolayı kyk borcum var torba yasayla cıkan yapılandırma sonucu faizi sılınırse yaklaşık 5 bin az ödeyeceğim aylık 300 - 350TL kadar oluyo sanırım taksitler.
Şimdi bunu esimin ödemesini istemiyorum ama suan Bı işim yok yanı yapulandırsak onun baslaması gerek, bunu konusmsk bile beni rahatsız edecek acıkcası cunku birilerine bu srkılde yık olmadım hıc. Sizce esim bu borctan sorumlu mu yani bunu konusayım mı yoksa iş bulduğumda faiziyle kendim mı ödeyeyım?
Eşim bana da sinir ani ile bile olsa böyle bi laf etse bende bu konuyu açıp acmamak arasında düşünürdüm. Ama bu yapılandırma fırsatı da kaçmazAslında 2 yasına kadar boyle dusunyoduk ama gecen yıl sehır degıstırdık tayin sebebiyle biraz kres yasına gelsin istedim bu yuzden. Normalde esim gercekten yemez yedirir dedikleri turden para kısmaz, sıkıstıgımız durumlarda tabıkı kemer sıktıgımız oluyor.fakat 3-4 ay once maddi olarak bubaldıgımız bir donem olmustu benim lafımı eve yetemıyosun olarak algılayıp '' kredi borcunu nasıl odersen öde 15000 ödeyemem lisans olsa neyse ama yl kredisi keyfi yani git annenler mı öder ıs mi bulursun ne yaparsan yap '' dedi ve o gun den sonra o konuyu hıc acmadık o kadar sasırdım ki normalde annemlerden bir cöp aldırmaz bana biletlerini bile bizimkiler aldırmıyor diye kızar bilmiyorum tabıkı ödemek zorunda degil ama bu fırsatı kacırmak istemiyorum
Aslında zorlanamaz diye dusunuyorum Ya da soyle bir teklif sunacağım bana aylık harclık olarak verdiği bir miktar var oradan bir kısmını ben ayırayım kalanı sen tamamla diye ama valla suan bile utanıyorumYa eğer esin zoranmayacaksa ödemeye başlayabilir hem rahat edersiniz sizde
Maalesef eger normalde de boyle dusunurse ve soykerse bisey diyemem ve kendimi cok kötu, gurursuz, hazıra konan Bi tıp gibi hissederimEşim bana da sinir ani ile bile olsa böyle bi laf etse bende bu konuyu açıp acmamak arasında düşünürdüm. Ama bu yapılandırma fırsatı da kaçmaz
Ama gene de bi konusun bence.Maalesef eger normalde de boyle dusunurse ve soykerse bisey diyemem ve kendimi cok kötu, gurursuz, hazıra konan Bi tıp gibi hissederim
Valla bnm 18binlik kredi borcum var esim odicekİyi aksamlar, yaklaşık 5 yıldır evliyim, 2,5 yasında Bı cocugum var dogumdan beri calısmıyorum eşimle ortak kararımızdı.
Benim yuksek lisanstan dolayı kyk borcum var torba yasayla cıkan yapılandırma sonucu faizi sılınırse yaklaşık 5 bin az ödeyeceğim aylık 300 - 350TL kadar oluyo sanırım taksitler.
Şimdi bunu esimin ödemesini istemiyorum ama suan Bı işim yok yanı yapulandırsak onun baslaması gerek, bunu konusmsk bile beni rahatsız edecek acıkcası cunku birilerine bu srkılde yık olmadım hıc. Sizce esim bu borctan sorumlu mu yani bunu konusayım mı yoksa iş bulduğumda faiziyle kendim mı ödeyeyım?
Dogru soyluyosunuz mutlaka gormustur. Aylık 300 TL nın hesabını yapacak Bı insan degil aslında ama dedugım gibi daha önce kendisi konuyu acıp ödeyemem gibi bisey soyledı o teklif etmedikçe bekleyeyim. Peki ileride kendim ödemeye gittiğimde yine yapılandırma oluyor muTekrar çıkar yapılandırma fırsatı çıkmazsada sağlık olsun.zaten eşinizde biliyordur bu indirimi o hadi ödeyelim kaçırmayalım demiyorsa bu sözlerin üzerine ısrara gerek yok .bir ömür dinlemektense çalışmaya başladığınızda yavaş yavaş ödersiniz biter gider.Bende faydalanamamıştım biriktide birikti vergi borcu yoktur yazısı almaya gittiğimde gördüm yıllar sonra yapılandırdım geçti bitti .Tadınızı kaçırmayın.
Aslında degil ama son 1 yıldır ailevi ciddi sorunlarımız oldu sanırım o da bende evliliğimızun kopabılecegını dusunduk o zamandan beri Bı tuhaf yani mesela bana bugun 300 TL aylık ödeyemem senin için deyıp ertesi gun 1000 TL lık telefon alabilir o yuzden eskiden olsa kesin öder derdim ama 1 yıldır bilmiyorumValla bnm 18binlik kredi borcum var esim odicekesiniz anlayissiz biri mi ki yani 5 yil olmus evlilikte odenebilir. Sonucta sizde evde cocuk bakiyosunuz
Resmi gazetede yayınlandıgında vergi dairesine gidip hesaplatayım sonra bakalım belki o acar konuyu ki haberleri cok takip eder kesin duymusturAma gene de bi konusun bence.
Aslında degil ama son 1 yıldır ailevi ciddi sorunlarımız oldu sanırım o da bende evliliğimızun kopabılecegını dusunduk o zamandan beri Bı tuhaf yani mesela bana bugun 300 TL aylık ödeyemem senin için deyıp ertesi gun 1000 TL lık telefon alabilir o yuzden eskiden olsa kesin öder derdim ama 1 yıldır bilmiyorum
Ben calısmayı cok seviyorum oglum 3 aylıkken öğretim görevlisi kadrosu için s bile sınava gittim olmadı tabi. Bir cok kişi cocugunu kucucukken bırakıp calısmak zorunda kalıyor oglumun ve benim o konuda yeterince sanslı olduğumuzu bılıyorym dediğiniz gibi kres yası geldi kendinı ifade edebiliyor sukur esim polis ve yıllardır sahit olduğu olaylardan bakıcı ya karsı onyaegısı var ama krese yavas, yavas alıstorıp işe baslamak istiyorum kendi mesleğim olmayacak buyuk ihtimal ama olsun Bı yerden baslamam gerekHaklisiniz o zaman soyleyememekte. Peki sizin calisma gibi bi imkaniniz varmi artik cocugunuz kres yasina geliyor cunku yada bakici gibi bisey tutabilirsiniz belki. Bir iyilik yapip omur boyu yuzune lafini da edebilir dediginize bakilirsa esiniz
Ben calısmayı cok seviyorum oglum 3 aylıkken öğretim görevlisi kadrosu için s bile sınava gittim olmadı tabi. Bir cok kişi cocugunu kucucukken bırakıp calısmak zorunda kalıyor oglumun ve benim o konuda yeterince sanslı olduğumuzu bılıyorym dediğiniz gibi kres yası geldi kendinı ifade edebiliyor sukur esim polis ve yıllardır sahit olduğu olaylardan bakıcı ya karsı onyaegısı var ama krese yavas, yavas alıstorıp işe baslamak istiyorum kendi mesleğim olmayacak buyuk ihtimal ama olsun Bı yerden baslamam gerek
Evimiz olsun istiyor ve burada evler pahalı biraz alsak odenemız biraz yuklu olacak sanırım o donemde vergi borcu filan aradtırken önune cıkkacak diye dusundu bilmiyorum cok zor calısma sattları o yuzden kendimi sanki kullanıyormuş gibi hissedeceğimNeşeli bir anında çıtlatırsınız :) Belki o dönem iş ,güç stresinden dolayı sert bir çıkış yapmış olabilir.İnsanların böyle dönemlerinde söylediklerini pek ciddiye almamak gerek sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?