Ne guzel. Tebrik ederim basarilarinizi. O zaman okudugunuzu anlama yetiniz de vardir. Ben odemeyelim silinsin oh bedavadan yasayalim demedim. Benim de yuksek lisans arti lisans toplam 40 bin liradan fazla borcum var ve calismadigim halde lisans kredimi oduyorum. Benim tepkim cogu insanin, calisip para icinde yuzuyormus da keyfii borcunu odemiyormus gibi yorum yapmasina
Herkes kendi sartlarindan hesap ederek yorum yapiyor burda. Devir cok degisti sizin zamaninizda isci olarak bir yere girip harclik cikarabiliyordunuz belki ama benim yuksek lisans mezunu olmasina ragmen alaniyla alakali is bulamadigi icin marketlere bile basvuru yapan ve en sonunda saati 4.5 liraya kafede garsonluga baslayan arkadasim var. Gunluk 30 liraya kimse hem karnini doyurmani, hem borcunu odemeni bekleyemez
Sizin sansiniz yaver gitmis, cok calismissiniz odemissiniz. Ama suan devir cok calisanin cok para kazanilabilecegi bir devir degil
Devletin kaynaklarinin sacma sapan derneklere oluk oluk aktigi, buyuk sirketlerinin milyar dolarlik vergi borclarinin cat diye silindigi donemlerdeyiz ama herkesin agzi mühür
iş kyk borcuna gelince kimse mangalda kul birakmiyor