Okumus bir insan sadece okul bitirip diploma almamis biri degildir, okul ozellikle universite kisiye farkli gorus acisi da sunar, etik ilkeleri ogretir, insana saygiyi, devletin malina zarar vermemeyi, bizden sonraki nesli de dusunmeyi, devletini korumayi.... bir suru seyi ogretir. sadece meslek sahibi etmek degildir amaci. Boyle bir konuyu okudugum icin cok uzgunum. Ne kadar bencil bir nesil ile karsi karsiyayiz diyorum icimden. Sadece kendini dusunen, devleti batarsa kendinin de sıkıntıya girecegini dusunemeyen, alirken iyi de geri oderken geciktiren, ihtiyaci olan insanlarin o paradan yararlanmasi geekirken parayi elinde tutan, ustelik is guc sahibi olmus bir gencimizin su tutumunu hayretler icinde okudum. Soyleyecek soz bulamiyorum. Nerede yanlis yaptik acaba diye dusunmeden edemiyorum. Gelecegimizi genclere emanet ettigimiz nesil bu mu demeden edemedim icimden. 1000 tl faiz geldi diye uzulurken parasi olmayan ama okumayi isteyen baska birinin hakkinin elinde tutan biri...Af gelir mi, faizler silinir mi diye sorulmasi...Ne soylesek bos...