- 9 Haziran 2019
- 8.048
- 31.254
- 498
- Konu Sahibi yalnizkus_
ödemediğiniz gün kadar gecikme zammı uygulanır. E devletten takip edebilirsiniz.Ardkslar benım ekımde ilk taksitimi odemem gerekiyordu ödeyemedım 1 ay gectı bısey olurmu acaba
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ödemediğiniz gün kadar gecikme zammı uygulanır. E devletten takip edebilirsiniz.Ardkslar benım ekımde ilk taksitimi odemem gerekiyordu ödeyemedım 1 ay gectı bısey olurmu acaba
Ardkslar benım ekımde ilk taksitimi odemem gerekiyordu ödeyemedım 1 ay gectı bısey olurmu acaba
Acaba ne karşılığında ?Ardkslar benım ekımde ilk taksitimi odemem gerekiyordu ödeyemedım 1 ay gectı bısey olurmu acaba
Gerçekten bir bilgim yok ben borc ödenme aşamasına geldikten çok sonra faiziyle tek kalemde ödedim.yanlis hatırlamıyorsam vergi dairesinden bilgilendirme mektubu gelmişti ve ben tutusmustum:)Vergi dairesine ne zaman intikal ediyor acaba? Mezun olmamis kaydini dondurmus birine ne kadar süre taniyorlar ? Faiz ne zaman konuyor? Her ödenmeyen sene mi? Bilgilendirirseniz sevinirim bende
Haciz geldi canım bize faiziyle 12 bin oldu . Yardımcı olmuyorlar 4/1 getirmezsen taksitte yapmıyorlar öde kurtul . Eşim askere gidecek o zaman erteletiriz dedik onada yaptığın taksitler hepsi çöp olur bidaha ugrasirsin odeyeceksin demişler . Tabiri caizse essek gibi öde yada öl diyor devlet ölünce silinirmis . İntihar eşiğine geldik bu devlete borçlar yüzünden . Okuduğumuzda bin pismaniz eşimle bide benimharc çin da kağıdı gelirse napariz bilmiyorum elde yok avucta yok olsa hiç düşünmemMerhaba arkadaşlar üniversite zamanı kyk kredisi almıştım gelecek yıla bırak faizleri silinir enflasyona uğrayarak daha karlı olursun diyenleri dinleyerek imkanım olduğu halde ödemedim ve şuan 1000 TL'ye yakın faizi geldi hala bekle diyen var çok kararsızım. Sizce yakın zamanda yapılandırma olur da faizi silinir mi yoksa daha da artmadan ödemeli miyim? Şuan ödersem toplu bir miktar ödeyeceğim ve tüm birikimim gidecek boşuna çalışmış olacağım taksitlere bağlasam faiz devam edecek bu yüzden kararsızım.
Ha bide şu odemeyeni anlamıyorum diyenlere sözüm k.b ama benim ailemin ve eşimin ailesinin de durumu çok kotuyken okuduk biz zengine burs çıktı nereden mi biliyorum okulda 500 kişiye kredi bir kişiye burs ama annesi babası zengin .yani zengin rahat rahat okurken ben hazır çorba alacak param yoktu . Kışın giyecek montum dahi yoktu . Hem okuyup hem nasıl para artiririm derdi vardı. Elimde olsa ödemem hangi zengine burs diye gidiyorsa da hakkım h. Z.. olsun
Aynı şeyi düşünüyordum.Durum varken ödememek çok yanlış bir davranış.Krediye başvururken bile ne zaman hangi şartlarda ödeneceği belli.Işe giremezsin,yada ekstrem bir sıkıntı olur,ödeyemeyecek durumda olursun anlarım.Ama ödeyebilecekken ödememek bence kul hakkına bile girer.Ben de bunu anlamıyorum. Kredi alırken geri ödemesinin hangi koşullarda yapılacağı kabul edilerek alınıyor. Konu ödemeye gelince “boşuna çalışmış olacağım”. Bireysel ahlak sahibi olanın aklına dahi gelmemesi gereken bir şey. Adı üstünde kredi, hibe, burs veya sadaka değil. O paranın size verilmesi için birilerinin tüm vergilerini zamanında ödemiş olduğunu aklınızın bir ucuna getirin ki sizden sonraki öğrenciler de faydalanabilsin.
Memleket KOSGEB tarafından ya da zirai yatirima dönüşsün diye verilen hibelerle dolu.hibesini alan vaad ettiği işi kurup hakkını vermezken kredi çekenin enflasyona yedirmeyi dusunmesi hiç şaşırtıcı degil.herkes akıllı memleketimde
Merhaba arkadaşlar üniversite zamanı kyk kredisi almıştım gelecek yıla bırak faizleri silinir enflasyona uğrayarak daha karlı olursun diyenleri dinleyerek imkanım olduğu halde ödemedim ve şuan 1000 TL'ye yakın faizi geldi hala bekle diyen var çok kararsızım. Sizce yakın zamanda yapılandırma olur da faizi silinir mi yoksa daha da artmadan ödemeli miyim? Şuan ödersem toplu bir miktar ödeyeceğim ve tüm birikimim gidecek boşuna çalışmış olacağım taksitlere bağlasam faiz devam edecek bu yüzden kararsızım.
Borcuna sadık olup ödeyen keriz yerine konuyor resmen memlekette.. Krediyi alip alip sonra vay efendim silinsin faizler silinsin borclar.. Ödeyenin kabahati tatli su kurnazi olmamak mi? Madem ödeme gücün var git ode borcunu. Her birimizin cebinden cikan vergilerle o bütçeler olusturuluyor, karsiliksiz olan desteğin adi burstur. Bunun adi kredi ve aldiysan tabii ki pasa pasa ödeyeceksin.Merhaba arkadaşlar üniversite zamanı kyk kredisi almıştım gelecek yıla bırak faizleri silinir enflasyona uğrayarak daha karlı olursun diyenleri dinleyerek imkanım olduğu halde ödemedim ve şuan 1000 TL'ye yakın faizi geldi hala bekle diyen var çok kararsızım. Sizce yakın zamanda yapılandırma olur da faizi silinir mi yoksa daha da artmadan ödemeli miyim? Şuan ödersem toplu bir miktar ödeyeceğim ve tüm birikimim gidecek boşuna çalışmış olacağım taksitlere bağlasam faiz devam edecek bu yüzden kararsızım.
Bu hatayı ben yaptim siz yapmayin yapilandirmads faizin tamamı gitmiyo sendenfazlasiyla alıyorlar hemen odeyin bitsinMerhaba arkadaşlar üniversite zamanı kyk kredisi almıştım gelecek yıla bırak faizleri silinir enflasyona uğrayarak daha karlı olursun diyenleri dinleyerek imkanım olduğu halde ödemedim ve şuan 1000 TL'ye yakın faizi geldi hala bekle diyen var çok kararsızım. Sizce yakın zamanda yapılandırma olur da faizi silinir mi yoksa daha da artmadan ödemeli miyim? Şuan ödersem toplu bir miktar ödeyeceğim ve tüm birikimim gidecek boşuna çalışmış olacağım taksitlere bağlasam faiz devam edecek bu yüzden kararsızım.
Duyargalarını açan gelmiş.Merhaba arkadaşlar üniversite zamanı kyk kredisi almıştım gelecek yıla bırak faizleri silinir enflasyona uğrayarak daha karlı olursun diyenleri dinleyerek imkanım olduğu halde ödemedim ve şuan 1000 TL'ye yakın faizi geldi hala bekle diyen var çok kararsızım. Sizce yakın zamanda yapılandırma olur da faizi silinir mi yoksa daha da artmadan ödemeli miyim? Şuan ödersem toplu bir miktar ödeyeceğim ve tüm birikimim gidecek boşuna çalışmış olacağım taksitlere bağlasam faiz devam edecek bu yüzden kararsızım.
Evet borç namustur.Bir de borç namustur yazmışlar. Allah aşkına bu ülkede para eğitim dışinda her yere aktı . Ben açıkcası devletten bir düzenleme bekliyorum . Yurt ücretleri de baya arttı zaten el kadar para kalıyor elimize.