• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kyk basvuru sonuçları...(önemli)

sırnaşık şey verirler heralde bizim 10 liralık kitaba 50 lira bayıldığımız olmuştu 1. sınıfta :1:

Bazı arkadaşlarla konuştum onlar biz yatırmicaz üst sınıflardan buluruz, olmadı fotokobi çektiririz dediler. Düşününce o kadar kitabı fatokobi çektirmek aşşa yukarı aynı paraya maal olur. Peki üst sınıflar öyle bedavadan kitap falan veriyorlar mı ki ? :uhm: :uhm:

Kütahya Dumlupınar benneyaptımki Kendimi kazıklanmış gibi hissettim. ohaoldumsmile Umarım gerekli olan bütün kitapları verirler, yoksa üçüncü dünya savaşını ben başlatıcam. :kızgın: :mymeka:
canım o belki ilk okula kayıt olanlardan alınan bir paradır yahuu kitap parası diye bir şey olcağını zannetmiorum,biz okula ilk başladığımız sene 200 civarında bir ücret almışlardı bizden sosyal yardım,kırtasiye parası adı altındaaa,,tabi o paradan bize geri dönen bişey olmamıştı o da ayrı...şimdi bile her dönem 20-30 lira sosyal yardım yatırıoruz..her okul kendi belirlio o parayı kimi okullar hiç almıorr..bencee benim dediğim gibi bir şey olabilir yaa zannetmiorum karşılığında kitap fln vericeklerinii ilk defa duydumm çünkü ünide kitap diye bir şey olmazzz...

Bazı arkadaşlarla konuştum onlar biz yatırmicaz üst sınıflardan buluruz, olmadı fotokobi çektiririz dediler. Düşününce o kadar kitabı fatokobi çektirmek aşşa yukarı aynı paraya maal olur. Peki üst sınıflar öyle bedavadan kitap falan veriyorlar mı ki ? :uhm: :uhm:
ben şahsen çok verdim bedavadann:lepi:ama paralı bile olanlar çok cüzii.artı ikinci el kitaplar kırtasiyelerde de satılıor..zaten hoca bütün koca kitabı da işlemio mesela sadece belli başlı yerleri çektiriosunn fotokopi de uygun oluo,,zaten çok fazla kitap ta olmuoo

canım o belki ilk okula kayıt olanlardan alınan bir paradır yahuu kitap parası diye bir şey olcağını zannetmiorum,biz okula ilk başladığımız sene 200 civarında bir ücret almışlardı bizden sosyal yardım,kırtasiye parası adı altındaaa,,tabi o paradan bize geri dönen bişey olmamıştı o da ayrı...şimdi bile her dönem 20-30 lira sosyal yardım yatırıoruz..her okul kendi belirlio o parayı kimi okullar hiç almıorr..bencee benim dediğim gibi bir şey olabilir yaa zannetmiorum karşılığında kitap fln vericeklerinii ilk defa duydumm çünkü ünide kitap diye bir şey olmazzz...
ben şahsen çok verdim bedavadann:lepi:ama paralı bile olanlar çok cüzii.artı ikinci el kitaplar kırtasiyelerde de satılıor..zaten hoca bütün koca kitabı da işlemio mesela sadece belli başlı yerleri çektiriosunn fotokopi de uygun oluo,,zaten çok fazla kitap ta olmuoo

Pfff umarım kitap parası die aldıkları para gerçekten kitap parasıdır... Birsürü para yatırdım bankaya, zaten ikinci öğretimim. Eğer kitap parası değilse ne die öyle yazıyorlar ki, o zaman bütün öğrenciler itiraz ederler zaten.

Burs ve kredilerin açıklandığı zamanıda görürüz inşş...

Son düzenleme:
yurda kayıt yaptıranlar varmı?ne kadar cok aldılar böyle yaa.bu depozito ücreti her 3 ayda bir mi verilior yoksa bi kayıtta mı veriliyor?eyvahedigeldismile

canım sayfada sadece yedek sıramı gösteriyor yurt ismi filan yok da sonradan mı ögrenicm?

Canım normalde sana çıkan yurt adını adresini falan yazıyor olması lazım. Kyk nın sitesinden TC. kimlik non ile bakmadın mı? Benimkini adresine kadar gösteriyor...

Back