• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kyk basvuru sonuçları...(önemli)

kızlar şimdi istanbul bolge yurtlar mudurlugunu aradım adam diyo çıkar tadilatta olan yurtlar falan acılmıs cıkar birdee mu misafir kavramı için bu bolge mudurluklerin bulundugu yere gidipdilekce veriliormus gunluk 5 10 milyon kadarmış benm sıralamam 1592 adama dedim biraz ucuk bir rakam dedi cıkar gecen yıl 3000 5000 olan cıkmıs icim rahatladı birde aklınızda bulunsun yedek listede olanlar her p.tesi takip edcek...

evet ya aynen katılıyorum. ay allahım sansızlıga bak bu yedek nasıl oluyor bılen warsa soleyeblrmıy yıne yurtta mısafır olarak kalma durumu mu bu :S yoksa sıran gelıncemı anlamadım

kızlar kyk nın sitesinde öğrenim kredisi burs alanlar falan yazan bi linke tıkladım ama kullanıcı adı ve şifre soruyo daha önce bize bi şifre vermemişlerdi diye hatırlıyorum yanlış mı hatırlıyorum acabaeyvahedigeldismile

295. sırada yedekteyim kızlar. Bana sıra gelir mi ki? Bir de ben kayıt için gidicem mi nasıl olacak yani okullar açılınce nerede kalacam özel yut mu aramam gerekiyor şimdi? Biri beni aydınlatsın...

Back