Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sarilale0308 arkadaşım çok teşekkür ederim gerçekten çok yardımcı oldun bana a.s.
[ı]kızlar site kilitlenmiş ve bburs sonuçları yarın açıklanacak bilginize.....[/ı]
Arkadaşalar yurtta yedekte olan birine (295. sıra) burs çıkma ihtimali var mıdır?
yurtla bursun hiç bir alakası yok canım..annesi babası vefat etmiş yada maddi durumu çok kötü olanlara daha kolay çıkar canım öncelik onlarda ama tabikii baika kişilerede çıktığı oluoögrendigim kadarıyla sıralamanın pek onemi yok
önemli olan ne peki ?
bnm bildiigim sehir onemli bnm ist mesla sıram 1592 yurtlar mudurlugunude aradım keesin cıkar dedi burdaki birkac arkadasda dedi kesin ckar misfir ogrenci olarak kalcam cıkana kadar sende oyle birsey yaparsn
oda acıklanmış öğrenim bursu cıkmış banada bu bildigimiz geri ödemeli bursmu bu?
kitap parası derken ne demek istediğini anlayamadım?öyle bir para yokki benim bildiğimm..her dersin kitabı olcak diye bir şey yok kii :çok üzgünüm:Benim bir tane daha sorum olacak kızlar kitap paralarını harç parasıyla birlikte bankaya mı yatırıyoruz yoksa okula elden mi veriliyor.
arkadaşlar bursların açıklanması 3 yıl önce yani ben üniyi kaznadığımda okula asılan listelerde belli oluorduu.sistemin değişmediğini düşünüorummm o da kasım aralık gibi oluodu siz böle söleyince şaşırdım şimdi bendeeilk gün bakılıyodu canım ama sonradan kapanmış bilmiyorum anlamadım bende
Benim bir tane daha sorum olacak kızlar kitap paralarını harç parasıyla birlikte bankaya mı yatırıyoruz yoksa okula elden mi veriliyor.
benimde bildiğim kitap parası olmaz zaten her dersin hocası neyin alınması gerektiğini söyler canım :1rolleyes:
kafamçokkarıştı kafamçokkarıştı kafamçokkarıştı kafamçokkarıştı kafamçokkarıştı
Ben 192 TL kitap parası yatırdım ama kafamçokkarıştı Kayıt için gerekli ücretler kısmında o da vardı 32 TL de sms bedeli. Hiç okulu kitap parası belirten yok mu? kafamçokkarıştı
ay ciddimisin hangi üni. o canm ya :1ninca:
ama 192 iyiymiş hocaların verdikleri daha pahalı oluyor sempatiksalakcinni
Kütahya Dumlupınar benneyaptımki Kendimi kazıklanmış gibi hissettim. ohaoldumsmile Umarım gerekli olan bütün kitapları verirler, yoksa üçüncü dünya savaşını ben başlatıcam. :mymeka: