• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kyk basvuru sonuçları...(önemli)

Yedek listedeyseniz ilk yapacağınız şey, bulunduğunuz ildeki yurtkur bölge müdürlüğünü arayıp "önce ki senelerde en son kaçıncı yedeğe yurt çıktı ?" sorusunu sormanızdır. Verecekleri cevaba göre kendinizi rahatlatabilirsiniz.

bnm bildiigim sehir onemli bnm ist mesla sıram 1592 yurtlar mudurlugunude aradım keesin cıkar dedi burdaki birkac arkadasda dedi kesin ckar misfir ogrenci olarak kalcam cıkana kadar sende oyle birsey yaparsn

Evet ben de bana çıkan yurdu arayıp sordum. Geçen yıl aldığınız en son yedek öğrencinin sırası kaçtı dedim, hepsini aldı dedi. 1500 kişi falanmış galiba yedektekilerin hepsi de. Büyük ihtimalle çıkıyor yani kızlar dert etmeyin fazla.

Benim bir tane daha sorum olacak kızlar kitap paralarını harç parasıyla birlikte bankaya mı yatırıyoruz yoksa okula elden mi veriliyor.

Benim bir tane daha sorum olacak kızlar kitap paralarını harç parasıyla birlikte bankaya mı yatırıyoruz yoksa okula elden mi veriliyor.
kitap parası derken ne demek istediğini anlayamadım?öyle bir para yokki benim bildiğimm..her dersin kitabı olcak diye bir şey yok kii :çok üzgünüm:
ilk gün bakılıyodu canım ama sonradan kapanmış bilmiyorum anlamadım bende
arkadaşlar bursların açıklanması 3 yıl önce yani ben üniyi kaznadığımda okula asılan listelerde belli oluorduu.sistemin değişmediğini düşünüorummm o da kasım aralık gibi oluodu siz böle söleyince şaşırdım şimdi bendee

benimde bildiğim kitap parası olmaz zaten her dersin hocası neyin alınması gerektiğini söyler canım :1rolleyes:

kafamçokkarıştı kafamçokkarıştı kafamçokkarıştı kafamçokkarıştı kafamçokkarıştı

Ben 192 TL kitap parası yatırdım ama kafamçokkarıştı Kayıt için gerekli ücretler kısmında o da vardı 32 TL de sms bedeli. Hiç okulu kitap parası belirten yok mu? kafamçokkarıştı

kafamçokkarıştı kafamçokkarıştı kafamçokkarıştı kafamçokkarıştı kafamçokkarıştı

Ben 192 TL kitap parası yatırdım ama kafamçokkarıştı Kayıt için gerekli ücretler kısmında o da vardı 32 TL de sms bedeli. Hiç okulu kitap parası belirten yok mu? kafamçokkarıştı

ay ciddimisin hangi üni. o canm ya :1ninca:
ama 192 iyiymiş hocaların verdikleri daha pahalı oluyor sempatiksalakcinni

ay ciddimisin hangi üni. o canm ya :1ninca:
ama 192 iyiymiş hocaların verdikleri daha pahalı oluyor sempatiksalakcinni

Kütahya Dumlupınar benneyaptımki Kendimi kazıklanmış gibi hissettim. ohaoldumsmile Umarım gerekli olan bütün kitapları verirler, yoksa üçüncü dünya savaşını ben başlatıcam. :kızgın: :mymeka:

Kütahya Dumlupınar benneyaptımki Kendimi kazıklanmış gibi hissettim. ohaoldumsmile Umarım gerekli olan bütün kitapları verirler, yoksa üçüncü dünya savaşını ben başlatıcam. :kızgın: :mymeka:

sırnaşık şey verirler heralde bizim 10 liralık kitaba 50 lira bayıldığımız olmuştu 1. sınıfta :1:

Back