• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kyk basvuru sonuçları...(önemli)

Bende devlet yurdunda çıktım Edirne'de. yedeklerde 528inci olarak. misafirhanede kalırım kalmasına da sonra ne olacak bilemiyorum her yedeği alıyorlar mı açıkta kalma ihtimalim var mı aydınlatır mısınız lütfen:uhm:

kızlar bnm erkek arkadaşım da başvurmuştu yurda
yedek sırası 11 diyo nasıl olacak şimdi u
yazılamayacak mı fisfisfis

Misafirhanede ne kadar kalabiliriz ki? Her yurdun oluyor değil mi? Bir de sıra gelmezse misafirhanede de kalamıyoruz artık galiba :bbo: :çok üzgünüm: Yedekte kalan deneyimli arkadaşlar bizi aydınlatırsa sevinirim opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

Misafirhanede ne kadar kalabiliriz ki? Her yurdun oluyor değil mi? Bir de sıra gelmezse misafirhanede de kalamıyoruz artık galiba :bbo: :çok üzgünüm: Yedekte kalan deneyimli arkadaşlar bizi aydınlatırsa sevinirim opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

canm googleda devlet yurdu yedek sırası yaz gerekli bilgiler çıkıyor karşına ben anladım galibA :3:

ya bu burs alıp almadığımızı nasıl öğreneceğiz,sitede yazıyor bur,öğrenim kredisi,katkı kredisi alanlar diye ama kullanıcı adı ve şifre istiyor :uhm:

ya bu burs alıp almadığımızı nasıl öğreneceğiz,sitede yazıyor bur,öğrenim kredisi,katkı kredisi alanlar diye ama kullanıcı adı ve şifre istiyor :uhm:

ya sinir oldum ama bu nedir kardeşim yazarsın bir açıklama istersin tc nosunu tamam insanı bin türlü zahmete sokuyolar canım yaa
ama galiba daha açıklanmadı

kızlar bende yüksek ücretli yurt kazandı yazıyor.
nasıl olucak ücretleri ne kadar acaba bılen varmı?

örnnegin genel yurtlar 90 tl ise yüksek ücretli yurt 102 tl gibi ama imkanları aynı araştırdıgıma göre banada bundan cıktı ama yedek 939 =(

kalmada sınırlama yokmuş asile gecene kadar kalıyomuşsun fakat digerlerine göre daha fazla para ödüyomuşsun

kızlar bnm erkek arkadaşım da başvurmuştu yurda
yedek sırası 11 diyo nasıl olacak şimdi u
yazılamayacak mı fisfisfis
yedek sırası 11 se garanti çıkacaktır canım ona yurt..şimdi okullar açılacak gidecek biraz misafşrhanede kalır sonra esas kayıt işlemlerini yaparlar..
kızlar burs sonuçları ne zaman açıklanacak bilen var mı?
burs sonuçları okullar açıldıktan sonra okula asılan listelerde belli oluor..kasım sonu ya da aralık gibi fln hatırlıorum..okula kimlerin kazandığına dair listeler asılıo,,sonra okula kyk gerekli evrakları gönderioo bir nevi senet diyeyim size,,sizler de bunları alıp notere gidip onaylattırıosunuzz..örneğin ben 8040 lirayı noetrde onaylattım..sonra da ocak ayında paralarınızı almaya başlıosunuz..katkı kredisi alcak olanlarda yatırdıkları harcın fazlasını geri alıolar..ve bundan sonraki dönemlerde az harç yatırıolar...bu noter işlemlerini halledebilmeniz için 18 yaşını doldurmanız gerekio,18 yaşını doldurmayanlar ailesinden vekaletle ya da ailesiyle birlikte yapabilio işlemleri haberiniz olsun
her yerin misafirhanesi mutlaka oluor.ben devlet yurdunda kalmadım ama süreci biliorum..yaklaşık bir ay fln kalıosunuz ondan sonra asile geçiosunuz geçebiliosanız eğer,,geçemiosanızz çıkış yapıosunuz ama büyük rakamlar sizi yanıltmasınn,,onlar o kadar düşecek ki siz de şaşıracaksınız..

yaa burslar ne oldu kiii fisfisfis
yukarıda yazdım arkadaşlar

arkadaşlar yedek numaranız sizi yanıltmasın devlet yurdu çıkmama ihtimali biraz düşüktür..ha bazı şehirlerde yurt sıkıntısı varsa olabilir..örneğin benim 600 küsürüncydü ilk açıklamalarda,,bana çıkmıştı ama ben tercih etmemiştim daha sonradan...

yedek sırası 11 se garanti çıkacaktır canım ona yurt..şimdi okullar açılacak gidecek biraz misafşrhanede kalır sonra esas kayıt işlemlerini yaparlar..
burs sonuçları okullar açıldıktan sonra okula asılan listelerde belli oluor..kasım sonu ya da aralık gibi fln hatırlıorum..okula kimlerin kazandığına dair listeler asılıo,,sonra okula kyk gerekli evrakları gönderioo bir nevi senet diyeyim size,,sizler de bunları alıp notere gidip onaylattırıosunuzz..örneğin ben 8040 lirayı noetrde onaylattım..sonra da ocak ayında paralarınızı almaya başlıosunuz..katkı kredisi alcak olanlarda yatırdıkları harcın fazlasını geri alıolar..ve bundan sonraki dönemlerde az harç yatırıolar...bu noter işlemlerini halledebilmeniz için 18 yaşını doldurmanız gerekio,18 yaşını doldurmayanlar ailesinden vekaletle ya da ailesiyle birlikte yapabilio işlemleri haberiniz olsun
her yerin misafirhanesi mutlaka oluor.ben devlet yurdunda kalmadım ama süreci biliorum..yaklaşık bir ay fln kalıosunuz ondan sonra asile geçiosunuz geçebiliosanız eğer,,geçemiosanızz çıkış yapıosunuz ama büyük rakamlar sizi yanıltmasınn,,onlar o kadar düşecek ki siz de şaşıracaksınız..

yukarıda yazdım arkadaşlar

teşekkürler canım
7 yıl önce yaptığım işlemleri unutmuşum
şimdi sen yazınca gözümün önüne geldi :)

Back