Kyk banka hesabına bloke koydu

Çok teşekkür ederim araştıracağım :)

Zamanında siz de o hazır parayla bir güzel okudunuz iyi olmuş hatırlatmaları. Hala da gıcık oldum ödemiyorum diyorsunuz. Evinize haciz gelse hak ediyorsunuz bence.

Benim yillardir odemeyen arkadaslarum var atanamadiklari icin.sigortali islerde de calisiyorlar ama hic boyle bisey yasamadilar.bazilarina yapiliyormus herkese degil yani.vergi dairesine gitti icin taksitlendirmeleri kisa tutacaklar
Öyle yada böyle peşine düşüyorlar.bence sigortalı çalıştım.8 yıl sonra vergi dairesi öde dedi.kaçış yok

Konuyla alakasız ama öğrenim kredisi deyince aklıma hep eski eşim gelir. Öğrenim kredisi vadesi her ayın 30uydu, ben de düzenli öderdim. Eski eşim evin tüm ödemelerini ben takip edeceğim ben yöneteceğim diye tutturup (bunun da bir tür ekonomik şiddet olduğunu sonradan anladım) kendisi takip etmeye başlamıştı. Kötü giden bir evliliğimiz vardı ve ben bir gece evi terk ettim, bana yapmadığı eziyet kalmayan ex boşanma davasını görünce 180 derece dönüp yalvarmaya başlamıştı. 3 hafta içinde boşandık ama 1.5 sene yapışmaya devam etti. Neyse uzatmayım, evi terkettikten sonraki ay öğrenim kredimi kendim ödemek için sisteme baktığımda o ayki taksitin ödenmemesi nedeniyle vergi dairesine düşmüş olduğumu gördüm. O ay evi terkedip boşandığım için kendi derdimdeydim ve normalde de ex takip ettiğinden kredi taksitim aklıma gelmemişti.

Aklıma gelir gelmez pc başına oturduğumda ise baktım ki ödenmemiş Ben ayın 23ünde evi terketmiştim, 30u vade günüydü. Yani bir yandan ayrılmayalım diye bana yalvarırken bir yandan da olur da boşanırsak 250 tl kendisine kitlenmesin diye o hafta krediyi yatırmamış bense boşandıktan sonra birkaç ay daha benim kartımla yaptığı kıyafet taksitlerini ödemiştim

Geçen sene vergi dairesine düştü benimkide. Sonra gib yapılandırma metni göndermişti eve gidip yapılandırdım. Faiz indirimi de vardı. Düzenli ödüyorum şimdi. Önümüzdeki sene bitecek. Vergi dairesine gidip bir konuşun isterseniz. Parayı ver de nasıl veriyorsan ver kafasindalar çünkü

2017den beri ödüyorum valla haziran 2021de bitecek af bekleyenler daha çok bekler borcunuza borç katmadan ödeyin zaten yeteri kadar faiziyle ödüyoruz

Zamanında siz de o hazır parayla bir güzel okudunuz iyi olmuş hatırlatmaları. Hala da gıcık oldum ödemiyorum diyorsunuz. Evinize haciz gelse hak ediyorsunuz bence.
Sizi neden bu kadar rahatsız etti ki hayırdır yani?? Evime haciz geldi diye bir konu açsam mutluluktan havalara uçaçaksınız şurda.. Ödemesi geldiğinden haberimiz vardı da biz mi ödemedik.. O paraya ihtiyacım vardı 11.000 tl diyorum ve iyi olmuş diyorsuz insanların ekonomik durumunu ihtiyaçlarını ve yaşantılarını bilmeden sallamak çok kolayınıza gidiyor ama dimi? Ben mağdura yatmadım şakacı bir uslupla yazdım diye çıldırıyorsunız orda.. Ne kadar çirkin usluplu ve tavırlı bir insansınız.. Ayrıca sizi de hiç ilgilendirmez sonuçta ben ödeyeceğim bunu sanki sizin paranızı sizden kaçırdık biraz sakin
n olun yaaa. İlla şurda ağlıcaz paraya ihtiyacımız vardı aldılar şu sıkıntıyı yaşadık bilmem ne dicez.. Bırakın bu boş işleri.. Bu paranın geri ödemesini yapmadım yıllar geçti diyenlere tek tek inşallah sizin de başınıza gelir diye cevap yazın çünkü bu sizin göreviniz ya hani.. Vergi dairesi memurları bile sizin gibi değil şaka gibisiniz kendi işinizle ilgilenin

Size kredi çıkmış ama siz burs sandınız herhalde.Elbet geri ödemesi olacaktı hiç düşünmediniz mi ?

Ödemeyi düşünmediğiniz için haberiniz olmamış zaten. İkincisi evet aldığınız para benim, kardeşimin, babamın, komşumun, herkesin hakkı. Birileri vergi öder, o vergiler ihtiyacı olana aktarılır. Herkes ben ödemeyim derse kimse gerektiğinde para alamaz. Hesabı doğru yapmak bu yüzden önemli. Varken ödememek ve gıcıklığına ödemiyorum demek şımarıklık.

Sizden ne kadar çok var?? Kenardaki paranın ne parası olduğunu bilmeden benim yaşantımı bilmeden nasıl da güzel yargılıyorsunuz. Ben tabiki biliyorım o parayı hayrına almadım ne sanıyorsunuz ya anlayamadım?? Türkçe yazdım ama algılayamadınız herhalde bana geri ödemesi geldiğine dair bir posta elime ulaşmadı o yüzden rahattım fakat evlendim vs adres değişikliği oldu ve maalesef önceki çalıştığım adresteki kaldığım eve gitmiş posta?? Habersiz bir şekilde yaşıyordum gayet açık mı?? Hatta eşim benim üniversiteden sınıf arkadaşımdı ona posta geldi ödemeye başladık onunkini bende rahattım bana gelmedi diye.. Ayrıca yıllar geçmesine rağmen ödemesi gelmeyen birsürü insan var rahatlığı da gayet normaldi.. Bir anda hesabımdaki 11.000 tl den oldum diyorum size oh iyi olmuş tavrındasınız ne kadar mutlu oluyorsunuz insanların mağduriyetinden yaa.. Hesabımda param var dedik yaa ooo parası varmış iyiymiş demek ki bunun durumu oh iyi olmuş tavrına bürünüyorsunuz.. Ne parasıydı hasta mıyım tedavi için mi ya da zor durumda mıyım nedir bilmiyorsunuz ama oh oldu borçlusun zaten biliyordun falan hemen.. Habersizce gitmiş param oh olmuş yapıyorsunuz.. Biz bilmiyorduk zaten o parayı alırken geri ödeyeceğimizi iyi ki hatırlattınız ne kadar iyi bir annesiniz bizim gibi cahilleri aydınlatıyorsunuz.. Bıktım şurdan insanların kafalarına göre birşeyi yorumlayıp şak diye yargı dağıtmasından..bi durun ya sizin konunuz değil sizin paranız değil bilmeden etmeden ahkam kesmeyin rica ediyorum..

Size kredi çıkmış ama siz burs sandınız herhalde.Elbet geri ödemesi olacaktı hiç düşünmediniz mi ?
Ayyy çok cahilim hiç düşünemedim ama iyi ki sizler varsınız aydınlatıyorsunuz bizi... Madem fikriniz yok şurayı bari okuyun birsürü insan mezun olalı şu kadar geçti hala borç geri ödemesi gelmedi diyor.. Posta gönderdiklerini söylüyorlar ama onu da bi okuyun Türkçe yazdım anlamanız lazım elime ulaşmadı.. Haberim yoktu yani anlatabildim mi?? Bi okuyun önce ne yazılmış neymiş ondan sonra yorum yapın bence hemen linç edeyim dur deyip saldırmayın şuralara gözünüzü seveyim yaaa..

Gerçekten iyice aştınız siz Neydi?? "Ödemeyi düşünmediğim için haberim olmamış " Artık insanları tanımadan karakter düşünce analizi de yapıyorsunuz harikasınız Hesabımdaki para ne kadar battı sizlere ama bilseniz ne için o para.. Aman neyse size kolay ahkam kesmek.. Ayrıca benim bütün kardeşlerim kendi eşim bizler hepimiz kredi aldık ve evimize gelen posta ile geri ödemesi geldiğini öğrendik şuan eşimin borcunu ödüyoruz mesela.. Ben ödemesi geri geldiğini bilip de ödemeyecek kadar duyarsız değilim birsürü arkadaşım var ödemesi gelmeyen benimde gelmedi sandım.. Biraz okuyun bir fikriniz yok madem ne yazmışım bi bakın yaa..

Geçmiş olsun
Vergi dairesine gidip %40 kadarını nakit ödeyip kalanını 36 ay vadeli yapılandırma yapabilirsiniz.
Allah ödeme kolaylığı versin
Bir an evvel ödemeye başlayın yoksa faizi ile büyüyor.

gitti 11.000 tl diyorsunuz ama öyle gittilik bir durum değil ki. Borcunuz varmış, ödememişsiniz, adamlar da hesabınızdan tahsil etmiş. Başta borcunuza sadık kalmalıydınız, ödeyemiyorsanız yapılandırma yapmalıydınız. Borç bitmiyor ne yazık ki,o yüzden hiç yokmuş gibi davranmak yerine ödemeye çalışın bence

Haberim olsaydı baştan başlardım küçük küçük ödemeye.. Ama maalesef evlendim adres değişikliği sebebiyle eski çalıştığım ildeki adrese gitmiş haberim yoktu bu postadan.. Borcumun ödemesi geldiğini bilmiyordum.. Şuan da zaten çoğunu aldılar çok az kaldı.. Onu da Allah izin verirse sonradan nakit kapatıcaz zaten aldılar gibi geriye bişey kalmadı yani..

Yani siz de fazla rahatsınız o zaman.

Ben mezun olup biraz kendimi toparlayınca direkt KYK'ya dilekçe gönderip postayla, borcum nedir ne kadardır, erken ödersem ne kadar indirim alırım, ödeme planı nedir sordum? Siz nasılsa gelmiyor yazı demek ki unutuldu demişsiniz resmen

Cahil değilsiniz ama biraz daha girişken olmalısınız bu konularda.Borcunuzu takip edin bir zahmet.

Ya rica ediyorum Türkçe yazmış bulunduğum yazımı tekrar bir okuyun olur mu belki anlarsınız.. O parayı asla ödemicem gıcık oldum vermiyorum yazmışım gibi havalara girdiniz. Bakınız Türkçe ve net bir şekilde demişim ki zaten 11.000 tl alındı geriye küçük bir tutar kaldı onu da ödemiyorum ama ZATEN BEN ÖDEYECEĞİM BİRAZ DURSUN BAŞKA TAKSİTLERİM VAR... Ne anlaşılıyor burdan.. Yine orayı bir okursanız yazıyor ki ADRES DEĞİŞİKLİĞİNDEN DOLAYI ELİME POSTA ULAŞMADI.. Neymiş?? Borcumun geri ödemesi geldiğinden haberim yokmuş yani..Bir anda hazır paranızı almadılar diyorsunuz ya evet hazır paramı bir anda almış oldular yani.. Anlatabildim mi?? O paraya ihtiyacım vardı borcumu neden 11.000 peşin ödeyeyşm taksit imkanım varken..?? Habersizce aldılar işte..o posta bana ulaşmadı halbuki muhatabı benken nasıl haberim olmadı bunu hiç sorgulamıyorsunuz.. Pardon hesabımda param vardı dedim çünkü dimi... Zenginim ben o parayı da tatil için attık kenara oh oldu bana çünkü dimi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…