kv'nin aynı ilçeye yerleşmesi

işte tam olarak korkum bu bahsettiğin.
Ah o korktukların oluyo yavrucum baştan açık açık konuşmak en iyisi.. nişanlın yanındaysa ne ala yok dinlemez ailem de ailem derse sende seviyorum ayrılmam dersen şinanay da şinanay tey tey tey... ben zorla 2 sokak ötede ev tuttuydum sonra ev almaya karar verdik beğendiğim yeri gidip ben almadan benden önce gidip ev alıp yerleşti.. şu an dipdibe evlerimiz ve bana diyo ki neden sen arka odada oturuyon bizim tarafa bakan yerde otursana.. ay gırtlağını sıkıcam bu kadının bigün tutamıycam kendimi... bu kadar yakınken bile bi de biz de kalın tutturmaları falannn öööğğğğkkkkk... ilk seneler çok kavga ettik bunların yüzünden çok saçma sebeplerden şimdi çok şükür kocam akıllandı ama 5 yıl geçti.. hala da maydanozlar gördüğün gibi.. aman diyim kendini meşgul etmeyi bilmeyen insanlara malzeme etme kendini baştan mesafeli ol

Çocuğunuz olunca kv bakar işte ne güzel şimdi kim bakcak diye kara kara düşünüyorum ben :).

İşte ben de korkuyorum o yüzden çok zaman geçirmedik tamam ama benim işim insanlarla anlayabiliyorum neye nasıl tepki verebileceklerini tamamen tahmini.çok hareketliler mesela yaşlarına göre kvde de kp de.konuşacağım, konuşacağım da önce biraz endişemi azaltmam lazım yoksa elime yüzüme bulaştırıp daha kötü yapıcam işleri.

kesınlıkle konusun ama

Ayy çok merak ettim niçin onun tarafına bakan yerde oturun istemiş ya sorsaydin keşke bi ? Hayır ne geçecek eline, senin ışığını odani gorunce

Aynen canım sakince düşün nasıl kırmadan ve kararlıca konuşabilirim diye... inan ki bizimkilerde aynı tvyi acamasalar zırt bizi ararlar ota çöpe her şeye.. bi de kaynanamla kızı birbirlerini çok güzel gazlayıp yalan kurup oynarlar ben de şap gibi kalakalırdım.. en son 2 yıl önce bi olay oldu k.p. azcık da olsa insaflı adam eşime karın doğru söylüyo oğlum yalan söyleyen ablanlar demişti tabi ben o güne kadar doldurulup üstüne salınan bi kocayla tebelleş olan bi kadındım.. çok şükür eskisi gibi değil eşim.. ama onlar yediği b.ktan vazgeçmiyo... yine de k.p. de kendilerine benzettiler o da sırt çevirdi bana.. prensesim derdi bana bu evde bitane prenses var o da benim dedi görümcem (bu arada evli )kıskançlıkları o biçim kaynana da aynı adamı soğuttular benden şimdi kızım bile demiyo kamil şakir hööeeyy kime diyorum falan gerzek gerzek laflar.. bigün eşim bozmuştu ya baba ne biçim konuşuyosun insan gibi seslensen kız anlar kendine seslendiğini bakar demişti.. inan ki bunlar devede hatta mavi balinada kulak kalır aklına gelmiycek şeyler yaşadım film olsa yuh abartmışlar böyle film de olmaz dersin... mesafe iyidir.. iyi kaynanalar da efsane canım yok denecek kadar az.. ki tek evladı olan bi kadın hele bi de oğlan anası moralini bozmak istemem ama vaziyetler belli.. kaynanam sofrada yüzüme halt var gibi evlendin oğlum hani sen bizim yanımızda kalcaktın bize bakcaktın dedi dumur oldum bi de bi zaman sonra o kadar vazgeçirmek için uğraştım ne vardı bunda ayrılmadın nelerini gördük biz buna çakıldın kaldın dedi.. mosmor olmuştum sonra küsmüştüm 2 ay evime sokmadım... ilk evlendiğimizde 2 ay boyunca kocamla bir akşam başbaşa yemek yemişliğimiz yoktu. Her Allah ın günü gelirdi arkadan kocası damlardı gece yarısı giderlerdi bazen gitmez kalırlardı oooffff of ne günlerdi eşim kaç defa el kaldırdı bu yüzden.. kulağına küpe olsun bu düşkünlük hayra alamet değil

Ayy çok merak ettim niçin onun tarafına bakan yerde oturun istemiş ya sorsaydin keşke bi ? Hayır ne geçecek eline, senin ışığını odani gorunce
Gelip gidip cama tıklıcak pencere açıksa perdeyi kaldırıp evin içine bakcak napıyonuz diye bi sürü saçmalık.. Allah bunların cinsinden vermesin kimseye çok zor çok

Valla şimdi bana kızacaklar ama bu kk bayanları kv mevzularını biraz abartıyor. Hatta baya baya abartıyor.. Tabi kimisinin de gerçekten problemli kv var onları tenzih ediyorum. Ama bazen öyle konular oluyo ki 'kv gözünün üstünde kaş var' derecesinde basit...

Ne kadar zor günler geçirmişsin değer mi işte ya sana böyle şeyler yaşatmalarına.

Ne kadar zor günler geçirmişsin değer mi işte ya sana böyle şeyler yaşatmalarına.
Napıcan canım insanlıktan nasibini almayanla... yine ben şanslıyım eşime erken dank etti ve hep söyler Allah razı olsun senden hakkını helal et başka kadın olsa asla yuvam falan kalmazdı benim. kimse çekmezdi ne ailemi ne beni diye.. yıllarca çekip eşi akıllanmayanlar var bi de.. aslında biraz saygı gösterseler baş üstünde tutarım ki kaynanam ne oyunlar çevirdi yine saygılıyım ve görüşmeye devam eşimin hatrı için...

Valla çizginin çek şimdiden. Evlenirken hiç birşey istemedim diyorsun. Bu çok iyi aslında. Ne kadar alışveriş o kadar samimiyeti arttırır. Şimdi sen evini tutmuştu hayırlı olsun. Ama bir dur, sevgilini çek kenara konuş. Buraya niye tasimiyorlar diye sor. Sadece şehri mi sevdiler yoksa burada yanlız kalmak istemiyorlar mi. Senin için mi senin peşine mi geliyorlar? Diye soracaksin. Eğer öyleyse neden yeni ilçeyi sevdik diye söylüyorlar niyetleri duygularını neden giriyorlar diye soracaksin.
Buradan yürüsün canım. İlçeyi sevdik diye taşınmak çok bariz bir yalan. Direk oğullarının peşine geliyorlar. Dolayısıyla oğulları ile bir hayat kurmak bir yaşam kurmak isteyen seni ilk elden bu durum etkiler. O sebeple sende söz sahibi olmalısın.

Senden bu süreçte beklentileri ne olacak. Ben anne baban ile çok sıkı fiki olmayı istemiyorum diye açıkça söyleyebilmesin. Ama tartışma çıkarip üste çıkmak amacıyla bu yorumunu kullanabilir. Bu tamamen nişanlım in karakteri ile ilgili. Seni anlamak ve ortak yol bulmak ister mi yoksa anlamadan gelip, bi şekil seni suçlu hissettirip veya haksız hissettirip kendi istediği olsun mu ister. Eğer ikinci gruptan ise hiç devam etme.

Yani sen bu tartışmaya baktin çok ciddi. O zaman ben beklemek istiyorum emin değilim şu anda diyip noktayı koyabilecek kıvamda olman lazım. Diğer türlü zor gibi.

Dipdibe oturuyorsunuz bide bizde kalın... Yuhhh artık Nasıl insanlar var yaaaa

Gelip gidip cama tıklıcak pencere açıksa perdeyi kaldırıp evin içine bakcak napıyonuz diye bi sürü saçmalık.. Allah bunların cinsinden vermesin kimseye çok zor çok
Amin canım ya bende de var o çatlaktan bi tane Rabbim bizi unutturacak dert versin onlara ne diyelim

Bu yorum çok iyi oldu benim çok teşekkür ederim.Haklısın nişanlımın tepkisine göre olayın boyutu değişken tabi.En kısa zamanda konuşacağım öncelikle kendim için çünkü dün ve bugün resmen kendimi yedim.

Haha tam bir kaynanasın :)

Zaten yillardir kendi ailesinden uzaktan tek yasayan bir kadinsan evlilik ikili hayata duzene gecis bile seni zorlayacak evliliginin oturmasi esinle alismaniz birbirinize en az 1 yil surer , kotu anlamdan degil tabiki bu sure iyi anlamda yanlis anlama. Ama bana kalirsa kritik bir sure bu kimsenin sizin bu alisma evrenize burnunu sokmaya calismamasi lazim, en basitinden ikinizinde calistigini dusunuyorum kv kp yasli sikildiklari icin vede yapacak isleri olmadiginda surekli sizi gormek isteyecekler , hadi ugrasmayin evde yemek yapmaya deyip her aksam yemege cagiracaklar, her hafta sonu kocan gidelim diyecek zaten ilcedesiniz cok fazla yapilacak seyde yoktur onu bahane edip tum sosyal hayatinizin icine anne babasini sokacak. Adam resmen padisah gibi anne babasiyla hem birlikte yasamaya devam edecek sizin evde haremi gibi ozel hayatinizda sizin evde devam edecek. Beni yanlis anlama belki abartili yaziyorum ama cogu turk erkeginin kafasindaki mukemmel evlilik modelidir bu, ailesine ozellikle babasina yetiskin bir erkek oldugunu kanitlama pesinde hele birde karnina cocugu koydumu deme keyfine tam rustunu ispatlamis olur.
Bizim turk insanin da ve erkeginde ozellikle evlilige dair farkli bir bakis var evlilig iki insanin hayatlarini birlestirmesi yeni bir yola girmesi birlikte bagimsiz ikisine ait bir gelecek planlamasi gibi hic dusunmuyorlar. Bizimkilere gore evlilik daha cok erkek kisminin soyunun devam etmesi ve ureme cagina gelmis eli ekmek tutan er kisinin harama el uzatmamasindan ibaret. Yani evlilikte kadinin bir onemi rolu yok kadin sadece bir arac eh simdilerle eve parada getirirse cok daha iyi tabi ama kadin oyle sizin dusundugunuz gibi cokda onemsenmiyor evlilikte. Kadin babasinin verdigi kocasininda aldigi bir nesne gibi devlet eliyle o zamana kadar bagli bulundugu kutugunden soy agacindan bile koparilarak hic ait olmadigi bir kutuge gecirilen bir ureme araci kadin.
Es adayinin sana azicik saygisi olsaydi senin hayatini birlestirdigi insan gibi gorup gelecek hayatinizla ilgili ortak kararlari birlikte vereceginizi en azindan boyle bir dusunce oldugunu senle onceden paylasmasi gerektigini dusunurdu. Adam benim annem benim babam benim ailem sende benim aileme gelen bir kadinsin bizim aldigimiz kararlara uyacaksin demeye getiriyor. Yani adamin kafasinda yeni olusan kurulan bir aile birligi soz konusu degil, kendi evliligini anne babasiyla olusturdugu ailesinin bir uzantisi olarak goruyor.
Umarim yazdiklarim kotuleme seklinde anlasilmaz senide uzmek istemem ama gercek bu ne yazikki. Ben evliligmde basindan beri bu dusuncelerle savasiyorum ve muhtemelen olene kadar da savasacagim. Benim icin bir yetiskin evden universiteye gitmek icin ayrildiginda artik kendi bagimsiz yolunu cizmeye baslamistir ama bizim toplum nedense bunu kabullenemiyor.

Dipdibe oturuyorsunuz bide bizde kalın... Yuhhh artık Nasıl insanlar var yaaaa
Annem 1 saatlik yolda oturuyo o zamanlar 2 3 haftada bir gelir 1 gece kalırdım o da çok nadir.. kv.lerle haftada 3 4 bazen hergün görüşürdük yine de annemde kaldım ya niye orda yatmıyo muşuz da bilmem ne ölse arkasından (sevincimden) mevlüdünü ben okutcam o derece seviyorum yani

Biliyo musun her zaman ettiğim duam o ben akıllarına bile gelmeyim Allahım nolur diyorum
Amin Amin Amin diyorum . Benimkiler su bir aydır pek telaşlı yoğun kızı evlenecek obur kızı doğuracak vs gelmez aramaz oldu bin şükür Rabbime çok huzurluyum Rabbim daim etsin

hahaha çok hossun ya anlatışına bayıldım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…