- Konu Sahibi derinnefes
-
Aynen öyle atamıyorum ve kendimle kıyaslıyorum o birşey yaptırınca ben de hemen arkasından eşime birşey yaptırmak istiyorum hayır diyince de başlıyorum annen olsa gidersin yaparsın demeye.Kv ve eşini dusunmekten kurtulman lazim once surekli dusunursen kurtulamazsin. Kendini annesiyle kiyaslama o annesi sen karisi yani ikinizin yeri farkli. Birak telefon konusunda da naparsa yapsin. Kv ye fazla bulasmamaya calis sen.
Dunyada sadece kv ler var gibi dusunup duruyoruz olan bize oluyo
Ne güzelKayınvalidem gözümde büyüyemecek kadar ufak tefek benim :)
Evde yemeğin en kolayını yapar çok yapar Kpeder günlerce yer ki şikayet etmesine rağmen. Çok gezer, Allah yolundayım der ama yalanını da gördüm, insanları kullandığını da, Baskın partinin çalışmalarına katılır
Ben ona telimi değiştirince akıllı telimi vericektim şarjını yaptırıp, eşimde verme kullanamaz kontürleri gider dedi, tam da o günlerde abimin telefonu çalındı ben de ona dedim benimkini vereyim.
Her neyse ama ben eşime gel akşam dışarı çıkalım desem Yorgun'um der..
eşim bazen napcan salak dıyor
Hatta ben gece uyanıp bunları düşünüyorum.
Kayınvalidenin gezip tozması, yaptığı yemek, desteklediği parti sizi ilgilendirmez.
Yeni telefon almışsınız eskisini istediğinize verirsiniz, kayınvalideye ne oluyor?
Aynı şekilde kadın telefon istiyormuş kendi kocasının kartını almış. Parası sizden çıkmıyor kayınpederin kartı, eşiniz de 1 saat gidiversin annesinin yanında telefon almaya yardımcı olur ne olacak yani sorun mu bu?
Eşiniz sizle dışarı çıkmıyorsa ya da isteklerinizi almıyorsa eşinizle halletmeniz gereken sorunlar bunlar, kayınvalide ile ilgisi var anlamadım.
Çok büyütülecek sorun göremedim hele de gece uyanıp uyanıp düşünecek kadar.
Hayır, çok şükür. Yakınız ama haftadaGünaydın.
Aynı evde mi yaşıyorsunuz?
Dediğim gibi kadın normal şeyler beklıyor, ama sürekli oğlundan birşeyler beklemesi ve eşimin bunların hepsini yerine getirmesi beni rahatsız ediyor, ama benim isteklerim ona saçma geliyor ben de buna bozuluyorum.Yani kadın telefon istiyorsa alın ne olacak. Parasını odeyebiliyor ki istiyor. Ayrıca o kullanamaz yok bilmem ne diyip kadının hevesini almasını neden engelliyorsunuz onun yerine oğluna veya gelinine mi kaldı karar vermek anlamadım ki.
Hoslanmiyorsaniz siz de mesafe koyun daha az görüşün ama açıkçası ben ciddi bir sorun göremedim. Burada kvler gelinlerin yuvasını yıkıyor, bebeklerini ailelerinden ayırıyor. Bence siz bu kadar kadının hareketlerine takmayin kafayı.
Eşiniz annesine deliyle uğraşılmaz salak diyorsa senin arkandan neler diyordur kimbilir... Bence sen önce bunu bir düşün
Zaten sorun kvalide de demiyorum ki ben de. Takıntı haline geldi. Eşimle nasıl halledebileceğimi bilmiyorum zate bu konuda yardım istiyorum..
Hayır, çok şükür. Yakınız ama haftada
Bir görüşüyoruz.
Dediğim gibi kadın normal şeyler beklıyor, ama sürekli oğlundan birşeyler beklemesi ve eşimin bunların hepsini yerine getirmesi beni rahatsız ediyor, ama benim isteklerim ona saçma geliyor ben de buna bozuluyorum.
Eşim böyle dediğinde öyle deme diyorum tabiki içimden gülmüyorum, eşim bunu annesinin babasının yüzüne söylüyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?