• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kvalideyi gözümde çok büyütüyorum, mesafe koyamıyorum ve eşime politik davranamıyorum

derinnefes

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
12 Nisan 2014
774
158
133
Kocaeli
başlıktada belirttiğim gibi kvalideyi gözümde çok büyütüyorum. Hamile değilken de böyleydim. Çünkü asla bir yaşlı, bir anne gibi değil. Evde yemeğin en kolayını yapar çok yapar Kpeder günlerce yer ki şikayet etmesine rağmen. Çok gezer, Allah yolundayım der ama yalanını da gördüm, insanları kullandığını da, Baskın partinin çalışmalarına katılır ki kpeder içkiyi sarar çünkü onun yapma dediği şeyleri yaptığı için. Eşimde annesini desteklemiyor gibi görünüp napican deliyle uğraşmak zor deyip her dediğini yapar. Ben ona telimi değiştirince akıllı telimi vericektim şarjını yaptırıp, eşimde verme kullanamaz kontürleri gider dedi, tam da o günlerde abimin telefonu çalındı ben de ona dedim benimkini vereyim. Kvalide de bana sen telini değiştirdin mi dedi, ben de durumu ifade ettim çünkü abimin işi gereği telsiz kalmaması gerek ki şarjını bile yaptırmadan verdim o da bir fırsatını bulup kendine tel almadı.
Kvalide 1 haftadır watsuplu tel diye tutturdu kpederden kartını almış eşimi arıyor cebinde 10 lirası olmayan adamlarda akıllı tel var, bilmem ne. Eşimi kandırdı. Eşimde benim yanımda aney şöyle böyle diye söyleniyor. Ama ertesi akşam eve yorgun argın gelıyor zor ayakta duruyor güya! Sonra annesine tel almaya gidiyor. Bu sefer farklı konuşuyor yazık kadın istiyor bilmem ne.Ben ona gidip alıyorum ki kendi boşu boşuna o kadar para vermesin. Biz ona söz verdik ya diyor halbuki benim de aklıma sen böyle dedi demek gelmıyor. Her neyse ama ben eşime gel akşam dışarı çıkalım desem Yorgun'um der.. sanırım benim de en kızdığım konu bu.. ben birşey istesem gereksiz der örneğin beş taş isterim aptallar için o der. Bu da benim zoruma gider. Çünkü annesinin herşeyimi koşulsuz şartsız yerine getirir.
ben de bu sefer kvalideye sayıyorum kpeder tarafında oluyorum yaptıklarının gereksiz olduğunu söylüyorum eşime ama eşim bazen napcan salak dıyor bazen de tam aksine onu destekliyor. Hatta ben gece uyanıp bunları düşünüyorum. Kvalideye sayıyorum.
Eşime hiç politik davranamıyorum ve baskın olamıyorum. Bana biraz akıl fikir verin. Nasıl yapmam gerekiyor..

Kv ve eşini dusunmekten kurtulman lazim once surekli dusunursen kurtulamazsin. Kendini annesiyle kiyaslama o annesi sen karisi yani ikinizin yeri farkli. Birak telefon konusunda da naparsa yapsin. Kv ye fazla bulasmamaya calis sen.
Dunyada sadece kv ler var gibi dusunup duruyoruz olan bize oluyo :deli:

Kv ve eşini dusunmekten kurtulman lazim once surekli dusunursen kurtulamazsin. Kendini annesiyle kiyaslama o annesi sen karisi yani ikinizin yeri farkli. Birak telefon konusunda da naparsa yapsin. Kv ye fazla bulasmamaya calis sen.
Dunyada sadece kv ler var gibi dusunup duruyoruz olan bize oluyo :deli:
Aynen öyle atamıyorum ve kendimle kıyaslıyorum o birşey yaptırınca ben de hemen arkasından eşime birşey yaptırmak istiyorum hayır diyince de başlıyorum annen olsa gidersin yaparsın demeye.

Kayınvalidenin gezip tozması, yaptığı yemek, desteklediği parti sizi ilgilendirmez.
Yeni telefon almışsınız eskisini istediğinize verirsiniz, kayınvalideye ne oluyor?
Aynı şekilde kadın telefon istiyormuş kendi kocasının kartını almış. Parası sizden çıkmıyor kayınpederin kartı, eşiniz de 1 saat gidiversin annesinin yanında telefon almaya yardımcı olur ne olacak yani sorun mu bu?
Eşiniz sizle dışarı çıkmıyorsa ya da isteklerinizi almıyorsa eşinizle halletmeniz gereken sorunlar bunlar, kayınvalide ile ilgisi var anlamadım.
Çok büyütülecek sorun göremedim hele de gece uyanıp uyanıp düşünecek kadar.

Yani kadın telefon istiyorsa alın ne olacak. Parasını odeyebiliyor ki istiyor. Ayrıca o kullanamaz yok bilmem ne diyip kadının hevesini almasını neden engelliyorsunuz onun yerine oğluna veya gelinine mi kaldı karar vermek anlamadım ki.
Hoslanmiyorsaniz siz de mesafe koyun daha az görüşün ama açıkçası ben ciddi bir sorun göremedim. Burada kvler gelinlerin yuvasını yıkıyor, bebeklerini ailelerinden ayırıyor. Bence siz bu kadar kadının hareketlerine takmayin kafayı.

Evde yemeğin en kolayını yapar çok yapar Kpeder günlerce yer ki şikayet etmesine rağmen. Çok gezer, Allah yolundayım der ama yalanını da gördüm, insanları kullandığını da, Baskın partinin çalışmalarına katılır

bu kısımda sizi ilgilendiren bişey yok. size ne yaptığı yemekten çalışma yaptığı partiden.

Ben ona telimi değiştirince akıllı telimi vericektim şarjını yaptırıp, eşimde verme kullanamaz kontürleri gider dedi, tam da o günlerde abimin telefonu çalındı ben de ona dedim benimkini vereyim.

ama önce söz verip sonra tutmamışsınız. abinize vermeden önce açıklasaydınız kayınvalideye, onun sormasını beklemeden

Her neyse ama ben eşime gel akşam dışarı çıkalım desem Yorgun'um der..

bunun kayınvalide ile alakası ne? eşinizle halledin bu problemi.

eşim bazen napcan salak dıyor

demek eşin annesine salak diyor. ne desem bilemedim.

Hatta ben gece uyanıp bunları düşünüyorum.

hiç normal değil.

Kayınvalidenin gezip tozması, yaptığı yemek, desteklediği parti sizi ilgilendirmez.
Yeni telefon almışsınız eskisini istediğinize verirsiniz, kayınvalideye ne oluyor?
Aynı şekilde kadın telefon istiyormuş kendi kocasının kartını almış. Parası sizden çıkmıyor kayınpederin kartı, eşiniz de 1 saat gidiversin annesinin yanında telefon almaya yardımcı olur ne olacak yani sorun mu bu?
Eşiniz sizle dışarı çıkmıyorsa ya da isteklerinizi almıyorsa eşinizle halletmeniz gereken sorunlar bunlar, kayınvalide ile ilgisi var anlamadım.
Çok büyütülecek sorun göremedim hele de gece uyanıp uyanıp düşünecek kadar.

Zaten sorun kvalide de demiyorum ki ben de. Takıntı haline geldi. Eşimle nasıl halledebileceğimi bilmiyorum zate bu konuda yardım istiyorum..

Günaydın.
Aynı evde mi yaşıyorsunuz?
Hayır, çok şükür. Yakınız ama haftada
Bir görüşüyoruz.
Yani kadın telefon istiyorsa alın ne olacak. Parasını odeyebiliyor ki istiyor. Ayrıca o kullanamaz yok bilmem ne diyip kadının hevesini almasını neden engelliyorsunuz onun yerine oğluna veya gelinine mi kaldı karar vermek anlamadım ki.
Hoslanmiyorsaniz siz de mesafe koyun daha az görüşün ama açıkçası ben ciddi bir sorun göremedim. Burada kvler gelinlerin yuvasını yıkıyor, bebeklerini ailelerinden ayırıyor. Bence siz bu kadar kadının hareketlerine takmayin kafayı.
Dediğim gibi kadın normal şeyler beklıyor, ama sürekli oğlundan birşeyler beklemesi ve eşimin bunların hepsini yerine getirmesi beni rahatsız ediyor, ama benim isteklerim ona saçma geliyor ben de buna bozuluyorum.
Eşiniz annesine deliyle uğraşılmaz salak diyorsa senin arkandan neler diyordur kimbilir... Bence sen önce bunu bir düşün

Eşim böyle dediğinde öyle deme diyorum tabiki içimden gülmüyorum, eşim bunu annesinin babasının yüzüne söylüyor

Niye eşinle olan sorunların sebebini kayınvalideye yüklüyorsun ki?

Evladı olarak annesine telefon almış ćok mu?

senin sorunun kocanla ilk önce onları ćözmelisin.

Zaten sorun kvalide de demiyorum ki ben de. Takıntı haline geldi. Eşimle nasıl halledebileceğimi bilmiyorum zate bu konuda yardım istiyorum..

Hayır, çok şükür. Yakınız ama haftada
Bir görüşüyoruz.

Dediğim gibi kadın normal şeyler beklıyor, ama sürekli oğlundan birşeyler beklemesi ve eşimin bunların hepsini yerine getirmesi beni rahatsız ediyor, ama benim isteklerim ona saçma geliyor ben de buna bozuluyorum.

Eşim böyle dediğinde öyle deme diyorum tabiki içimden gülmüyorum, eşim bunu annesinin babasının yüzüne söylüyor

Gerçekten sırf merak ettiğim için soruyorum,siz kendi anne babanız ne isterse yerine getirmiyor musunuz?
Normal değil midir yani evlatların ellerinden geldiğince büyüklerini mutlu ve memnun etme çabası?
Eşinizin sizin isteklerinizi saçma bulması başka bir sıkıntı.
Maalesef o konuyu eşinizle başbaşa çözmelisiniz.

Siz agabinize telefonu yok diye telefonunuzu verirken sorun yok eşiniz annesi ile telefon almaya çıkınca sorun oluyor..ilginç.
Sorun sizde ve eşinizle halletmeniz gereken sorunları kv ye yüklüyor olusunuzda..
Biraz empati yapın.

ne kadar ayip esinizin annesine karsi uslubu.sizin yerinizde olsam annesinin her istedigini yapiyor diye kizmak yerine annesine karsi ne kadar saygisiz konusuyor diye esimin adina utanirdim.evlatlarinizin size nasil davranmasini istersiniz?kocanizin annesi icin yaptigi herseyi düsunup alinmak yerine biraz empati yapsaniz.illaki biseye kafa yoracaksaniz buna yorun.esinizi daha saygili bir evlat haline gelmesi icin düsunün.benim esim annesi hakkinda yanimda boyle konussun o adamin yüzüne bakmam.evladim yaparsa kahrolurum heralde..saygi..saygi..saygi..

Sorun sende ve kocanda.

Kv kocasina istedigi yemegi yapar sananeki bundan. Istedigi partiyi tutar. Yani insanlar uzerinde ne hakkiniz var ki bunlari kafaya takiyosunuz?

Gercekten allah dert vermemis bunlarla ugrasiyosunuz!

Sizinle evli olması ailesine kötü davranmasını mı gerektiriyor.Siz kendi ailenize onunla evlendikten sonra öyle mi davranıyorsunuz ?

Bence anne ogul arasinda ki iliski normal. Yani annesi bir sey isteyince 1 saatini ayirip halletmesi ilgilenmesi.

Sizin sorununuz esinizle bir duzen oturtamamissiniz. Surekli kendini kocasinin annesiyle kiyaslayan bir es hicte hos gozukmuyor.

Kocaniza yaklasiminizi degistirin.

Back