Kv

Baştan yazasım yok o an ki meseleyi yazıyorum sinirlendiğim için. Aslında yazmamın tek sebebi sinirim geçsin de rahatliyim. Yoksa konuşursam çok pis konuşurum kimse tutamaz beni eşimle de kötü olurum gerekirse. Ama kızım var o strese girmek bile istemiyorum. Ve evet bundan sonra görüşmeyi tanamen kesicem eşim ne derse desin. Gerekirse boşanmaya kadar giderim hiç sorun değil.

Kadın kapıdan kovuyor bacadan giriyorsunuz amann biraz akışına bırakın, onurunuzu kırıyor incitiyor hala devam ediyorsunuz, ne burcusunuz siz :) siz böyle yaptıkça ağlayıp bayılmaya da, sizi kullanmaya da hatttaaaa dikkat edin eşinizi bile sonunda doldurur sizi kötüler aranızı açar aman dikkat edin artık bırakın uğraşmayın iyi olmakla herkese değer vermeye gerek yok. Mesafeyi koruyun o nasıl yapıyorsa siz de ona öyle davranın siz onun temizlikçisi yada yemekçisi misiniz? Hem sizi eziyor hemde neler yapıyorsunuz. Bu da bir çeşit şiddet ezirrmeyin kendinizi saygı da bir yere kadar.

Çok da susmayın,şu hayatta emin olduğum birşey varsa o da sustukça aman olay çıkmasın kimseyi kırmayayım dedikçe insanın daha çok ezilip kalp kırıklığı ile kalmasıdır.

neden burayı bu kadar ciddiye alıyorsunuz ki? bi sayfa açıklama yapmışsınız. bir de evet, beddua etmeden siteminizi dile getirebilirdiniz, ne farkınız kaldı ondan?

yani o evladı mecbur görüşcek. Bunca ayıbına karşın seni mecbur edemez ama eşlerimiz aynı kafadan demek ki. Aile damarları kabarınca gözleri bi şey görmüyo. Gıcık olduğu ablası çok kıymetlisi oldu bizimkinin de. Taviz tavizi doğuruyo işte. Bizimkiler de halden anlamayınca mecbur tırnaklarımızı çıkarıyoruz. Hakediyolar mı evet :)

Vay be resmen şok oldum senin gibi bir gelini hak etmek için ne yapmış bu kadın acaba..

Ben o akrabamı görmesem böyle kv lerin olduguna inanmazdım. Fakat maalesef varlar ve çok fazlalar.
Hiç sinirlerini bile bozma cnm.
Oralı olma.
Ne git ne gel.
Valla bunların içine şeytan kacmış.

Sana her zaman verdigim akili verecegim jami
“Gordun deli,dön geri
Es hatri da bir yere kadar ve o bir yeri sen geceli cok oldu. Fazlasina hic gerek yok.

Tabi ki görüşsün ona karışmam zaten. Hatta ben ona çok söyledim sen git,anneni ara. İlgilen diye. Ama yok adam bensiz gitmiyor annesini görmeye. Ben ayda 1 görüşüyorum ama o da aynı. Ben gitmesem gitmiyor.
Biz de evlenmeden önce çok sorunlar yaşadılar,annemden uzak oruealım bile dedi düşün ama evlendikten sonra kıymete bindi. Yan yana bıraksan on dk tartışmadan duramıyorlar. Bi ben varken kendine engel oluyor ikisi de. Belki de eşim bu yüzden bensiz görüşmüyor :)

Vay be resmen şok oldum senin gibi bir gelini hak etmek için ne yapmış bu kadın acaba..
Ne yapacak yahu :)) bu kadının yatacak yeri yok. Arkasından herkes böyle diyor kendi akrabaları bile. Kendi akrabaları onun kapısını çalmaz bana gelirler. Görümcem haber bile vermemiş direk bana geldi. Akşam yemeğe getirdi oğlu o şekilde öğrendi :)

Ya canım kapıdan kovuyor bacadan giriyor gibi algılanmasın o kadar da değil.
Ben bikere gittim kendi isteğimle. Diğer kalan zamanlarda eşim istediği için gittim ve çok muhattap olmadan gittim.
Yani taviz verdim gibi düşünülmesin ben sadece eşimin yanında bulundum hepsi bu. Yoksa her seferinde özür dileyip gitmedim veya konuşmadım. Taviz vermiyorum ben sohbet dahi etmiyorum da dinlemiyorum da. Sadece gitmiş olmak için gittim geri kalan zamanlarda. Buna saygı duymak yerine her defasında başka olay başka olay.

Vala sana laf söylenmez helal olsun, ben çeyreğine dayanamazdım yaptıklarının ki o yüzden saygısız geline çıktı adım

Jameya neden uğraşıyorsun ki boşver gitsin bu kadın insanlıktan anlamiyo hatırladım seni.ben olsam bi daha adım atmam.

Vala sana laf söylenmez helal olsun, ben çeyreğine dayanamazdım yaptıklarının ki o yüzden saygısız geline çıktı adım
En doğrusunu yapmışsın bence :) ben eşimden dolayı böyle oldu onunla kötü olmak istemem Yoksa lafımı esirgemem normalde. Kötü olursam çok kötü olurum çünkü :)) ayarım yoktur iyiyken çok iyiyim kötüyken de çok kötü. Süründürürüm o derece :))

Sen yapacağın insanlığı yapmissin bundan sonrası onun sorunu burdaki konusanlarida boşver kimse kimseyi gerçek hayAtta bilmediği için kendilerini mukemmel gösterip milleti aşağılama gereği duyanlar var ne yaşadığını sen biliyosunn biz okudugumuz kadar biliyoruz allah yardimcin olsun

Oyle kv nin yuzune bakmamm net! Esınınde ne vgecılmezı varmıs yahu. Katladın bunlara da eşin ne dedi

Benim kv ye yaptığım amborgaya üzüldüm
Melaikeymis .
Maşallah size.sabirlar diliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…