Kv

Bu kadar şeyden sonra neden hala görüşüyorsunuz bir de üstüne anne diyorsunuz ki? Hiç anlam veremedim ben, görüşmek zorunda değilsiniz. Size bu kadar şey yaptıktan sonra eşiniz de zorlamıyordur zaten sizi. Eziyet etmeseniz kendinize daha iyi olur bence.

Hayatının ortasına koyma dedim ,çünkü bu kadın Jameya nin tum enerjisini alıyor.Bu kız böyle değildi.Sinirlerini bozup kenara geçen bir kadın var ve zeytinyağı misali hep üstte.11 yillik evliyim.Ben kayinvalidemi aşağı yukarı bir aydır aramıyorum .Gelirse kapım açık,eşim gidelim dediyse gidiyoruz ,kalıyoruz.Ama onu düşünmeyi,çözüm aramayı,yanlış mı anlasildim/yanlış mı anladım muhasebelerini,ayıp olmasinlari,içimden yaptigim tartışmaları,disimdan yaptığım iyi de siz bana yalnizken şunu demiştiniz oglunuzun yanında başka birşey söylüyorsunuz ?hangisi doğruları bir kac yil önce bıraktım.Hafifledim ve daha mutluyum.@Jameya da mutlu olsun,bebeğinin tadını cikarabilsin istiyorum.

Ya canım bu kadar olayın üzerine kim seni niye suçlasın ben seni çok iyi anlıyorum kendi kv gördüm sen anlatırken. Yani ben içimden neler söylüyorum neler kimse kusura bakmasın bana bu kadar çektiren birini niye seveyim ki. Senin hatan bence fazla üzerine düşmen. Ben olaylardan sonra mesafe koydum arama. Kesinlikle eşim yanımda olmadan evlerine adım atmıyorum. Bayram seyran dışında ellerini öpmem. Benim kp onlara gittiğimde yüzüme bakmaz hoşgeldin demez aslında hiç gitmeye niyetim yokta işte annem kanser hastası şimdi ben gitmezsem eşimde bize gelmeyecek annem üzülmesin diye mecburiyetten gidiyorum.. bence sende mesafe koy arana o seninle konuşursa konuş konuşmazsa konuşma arama mesela ben hiç aramıyorum.

Yahu ne takıyorsun bol keseden atanları?
Onların çoğu kendi ezilmişliklerine tepki gösteremeyenler. Herkes onlar gibi davransın istiyorlar..
Bence bu forumun faydalı yerleri alınmalı gerisi sallanmalı.
Bebeğine odaklan bir de buradaki aşağılık kompleksli olanları takma..

Ben olsam o kv ile görüşmezdim. Çok ciddiyim. Bazı insanların kredisi sonsuz değildir. İdareli kullanmalılar..

Burada sadece yazdığını olay ya şakını üzerinden yorum yapılıyor haliyle doğru tespit yapılamaz vicdanınız rahatsa kim ne derse desin gerisi boş herkesin kendince bi fikri var sonuçta(konunuzu hatırlayamadım ama )

Lutfen bu kadına bu kadar yuz verip tepenize cıkartmayın. Kadın iyilikten, hosgörüden, insanlıktan nasibini almamıs sizde adam edıcem diye kendinizi zorlamayın. Sız yazdıkca ben strese giriyorum.

Kadının niyeti belli ha evinize gelir gerekeni yaparsınız ondan sonra defolsun gitsin evine.

Bu kadar strese sütunuz kesilir ha bu arada gecen gun sut baya geliyordu suan ne durumda bebek ne kadarlık oldu??

Çok sabirliymissin neler yasatmis. Yazık.

Sende mı yabancısın? Benim de başıma geldi bişeyi yanlış yaZdım onu taa nerelere çektiler :)
Ben mutluyum evet,eşim annesiyle görüşmem konusunda ısrarcı olmasa çok iyiyim de,laf anlatamıyorum. Bitek bu konu beni mutsuz ediyor.

Canım süt hala hızlı geliyor. Sağmamaya çalışıyorum genelde uykuluyken hemen alıp emziriyorum ki boğulmasın diye. Ama uyanık olduğu zaman hala sorun yaşıyoruz. 65 günlük oldu :)
Ben o kadını kafama takmıyorum aslında doğumdan sonra çok üstüne geldiği için aertık tahammül edemiyorum ye bu durumdayım.benim ona sinirim anca on dk filan sürüyor. Ve evet insan bile değil bu kadın. Artık eminim.

Burada bir konu açarsanız insanlar ona göre yorum yapar.
Kimse kimsenin özgeçmişini bilemez sonuçta.

Bence sen hatalisin ama yine.
Kadın seni istemiyor daha nasıl belli etsin?
Bu kocamla ailesinin arasını yapicam diye hülya koçyiğit triplerine giren hatunları hiç anlamam.
Zira karısını istemiyor diye çoğu erkek annesine arkasını dönmek yerine, taraflardan gecinmesini bekliyor.

Sizinki de öyle yapmış.

Haa olur da benim için ailesini silerse kocam, yine karışmam. Kendi kararıdır der çekilirim.

Ama hem kadının bu kadar pesinde dolanıp, hem yediği yemek haram olsun diyeceğime kenara çekilirim, uzak durur eşimin hatrı için bile deyip görüşmem. Bence bu daha dürüstce olur. Hem bu kadar siniriniz de bozulmamış olurdu.

Evet haklısın aslında. Ben kndi evimde kimseye saygısızlık etmek istemem. Hatta genel olarak saygısız değilim. Eş hatrını da es geçersem yine kalp kıramam.
Ama ciddi ciddi konuşucam bir olay daha yaşatırsa artık annesine de kendisine de görüşmek istemediğimi açıkça anlatıcam. Eşim ısrar ederse de huzursuzluk çıkarırım valla.

Zorlama değil de güzel güzel bir şekilde kandırıyo diyin. Ben görüşmek istemiyorum dediğim zaman. Israr ediyor benim hatrım için diye. Ben annemi biliyorım sen haklısın ama yine de sensiz gitmek istemiyorum diyor ve mecbur gidiyorum.
Binevi zorla ama tatlı dille kandırılıyorum yani.
Diğer türlü inat ettiğimde huzursuzluk oluyor alınıyor bozuluyor. Üzülüyor. E daha kötü o zaman ona patlıyorum kavga çıkıyor.

Ama jameya burayı mı takıyosun kafana Allah aşkına? Seni bilen biliyo.. Gereksiz ötesi bi kaynanan var, benimkiyle yobazlıkta terbiyesizlikte yarışır. Gerçi benimki seninkini her türlü geçer

Tek diyeceğim şey yapma etme bu kadına bu kadar sokulma. Eşin de sana yapılanı görmüyo mu sanki. Mesafeli ol ve biraraya gelme bence. Herkes yerinde daha güzel.

Sokulmuyorum ki :) eşim istiyor diye geliyor yada gidiyorum. Genelde muhattap olmuyorum ben. Ama eşim ısrarından bıkmıyor son günlerde. Sanırım bu gidişle onun kalbini kırıcam

Nedense türkem iyi olmasına rağmen hala istenildiği gibi anlaşılıyorum. Bu peşinde dolanmak olmuyor eşimin hatrı için oluyor bu yemek faslı filan. Sesimi çıkarmıyorum diye aptal değilim sadece saygımı bozmak istemiyorum çünkü bana yakışmaz.

Yani eşinin denge kurması gerekir onun ayar çekmesi gerekir annesine senin cabalaman değil.

Allah ıslah eylesin dedim içimden. Gerçekten ıslah eylesin kv ni.
Elinden gelen herşeyi yapmışsın ısrarla iyi davranmışsın ama anlamamış boşuna uğraşıp kendini yorma görmeZden gel ve artık gitme ayağına kıymet bilen insan değilmiş eşin için bile olsa gidilmez öyle kadının ayağına

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…