• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kv yüzünden oğlumun davranislari lütfen akıl verin

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Silent Scream

14.takim ❤Bslngc:98/gncl:71,2/hdf:65 Az kaldı 👍
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
3 Nisan 2018
2.102
13.841
128
Merhaba kızlar benim 9 yaşında bir oglum var.Kv iile 5 yıl beraber oturduktan sonra kendi evimize geçtik.Köy ortamında çocuk sevmek bi gariptir bunu oglum doğduktan sonra öğrendim tabi.Anlatsam roman olur ama kısmen anlatayim babaannesi herşeye izin veren annenin dediğine bakma diyerek oglumu dolduran bir kadin .En son kavgamiz oğluma bir konuda yapma diye bagirmistim kv bizdeydi sonra evine gitti evlerimiz çok yakın ben üst katın penceresinden onların evinin önünde konuşulanları duyabiliyorum evine gitti ve kp ve kaynima dediklerini duydum.Oğluma benim anneme kufur etmeyi ogreteceğini ve ağıza alınmayacak beddualar küfürler söylüyordu benim için.Bunun üzerine yuzlestik ve ben butun ilgimi kestim onlarla.Simdi gelelim ogluma oda orda kural yok saygı zorunluluğu yok diye sürekli seni sevmiyorum diyerek bana bağırıyor.Benim olmaz dedigime annemi bosver deyip yapıyorlar. Ve buna benzer bircok sey.Artık nasil davranacağımı şaşırdım ogluma bi akıl verin lütfen

Çocuğunuz çok küçük değil, başkasının yanında Yüksel sesle azarlamayın.
Baba devreye girsin, babaanne ile görüşme sınırlandırılsın. Size karşı geldiğimde yaptırım uygulayın.
Eğer annene sesini yükseltirsen 2
1 hafta tv izleyemezsin gibi...doğru mu bilmiyorum da küçük bebek degil, laftan anlar, saygıyı saygısızlığı ayırt eder.
Ben olsam böyle yapardım

Öyle insanlarin evine cocuk gönderilmez. Kim olsa olsun. Cocugunuza bagrip cagirip ulasamazsiniz. Kurallarin neden gerekli olduklarini güzellikle anlatin. Kv de cocuklari kendine baglamak icin böyle davraniyor. Esiniz ne diyor bu duruma? Agirliginizi koyun. Kv hatasini cocugunuzdan cikartmayin ama

Böyle bir durumda olsam asla ve asla göndermem çocuğumu. Ya hizaya gelirler ya goremezler ama konu açtığınız gore bunu yapacak cesaretiniz yok. Çocuk bu ileride sizinle ya da diğer insanlarla ilişkisi kim bilir ne hale gelecek.
Bunu ben yspsam esim bozuyor bu konuda cok kavga ettim ama onun bu konu umrunda deil

Öyle insanlarin evine cocuk gönderilmez. Kim olsa olsun. Cocugunuza bagrip cagirip ulasamazsiniz. Kurallarin neden gerekli olduklarini güzellikle anlatin. Kv de cocuklari kendine baglamak icin böyle davraniyor. Esiniz ne diyor bu duruma? Agirliginizi koyun. Kv hatasini cocugunuzdan cikartmayin ama
Karşıma alıp güzelce konuşuyorum iki gün düzeliyor sonra yine aynı davranışlar karşılık vermeler

Arkadaşlar her şeyi söylemiş. Görüşmeyecek, görüştürmeyecek, eşinizi de karşınıza alacaksınız gerektiğinde. İnsan yetiştirirken geri dönüşü olmayan hatalar bunlar. Eşinizin suskunluğuna siz nasıl tahammül ediyorsunuz? O da evladının saygısız, küfürbaz biri olmasını mı istiyor da ses etmiyor? Ne şirretlermiş ya Rabbi, çocuğa küfür öğretmek ne demek? Beyinsiz insanlara tahammül edemiyorum... Allah kolaylık versin.

Bir de, bu insanların sizinle derdi ne? Yoksa kendi aralarında da mı böyle gevşek, ağzı bozuklar?

Nasıl buna izin verilebilir? Benden önce eşim bi daha göndermez bunu duysa. Sizin eşiniz hiçbir şey demiyor mu? Ailecek mi ağızları bozuk?

Her çocuk sınırları sever. Siz yeter ki onu fazla kısıtlamayın, her şeyi açıklayarak sınır koyun. Birlikte nasıl vakit geçiriyorsunuz? 9 yaşında bir çocuk birinin dolduruşuyla “seni istemiyorum, sevmiyorum” tarzı şeyler söylemez. Evde sıkılıyordur, sizinle geçirdiği vakitten bir şey anlamıyordur. Siz oğlunuzla iletişiminizi kuvvetlendirin. Yanlışı öğrenen çocuk kim ne öğretirse öğretsin, uygulamaz.

Arkadaşlar her şeyi söylemiş. Görüşmeyecek, görüştürmeyecek, eşinizi de karşınıza alacaksınız gerektiğinde. İnsan yetiştirirken geri dönüşü olmayan hatalar bunlar. Eşinizin suskunluğuna siz nasıl tahammül ediyorsunuz? O da evladının saygısız, küfürbaz biri olmasını mı istiyor da ses etmiyor? Ne şirretlermiş ya Rabbi, çocuğa küfür öğretmek ne demek? Beyinsiz insanlara tahammül edemiyorum... Allah kolaylık versin.

Bir de, bu insanların sizinle derdi ne? Yoksa kendi aralarında da mı böyle gevşek, ağzı bozuklar?
Benimde tahamulum kalmadi zaten...kendi aralarında da böyle terbiyesizce konuşmalar yapıyorlar onlar için bu durum normal

Başkasının yanında çocuğunuzu azarlamayın. Büyükler kendileri hiç bağırmamış, kızmamış gibi gelinler yapınca dayanamıyorlar. Konu yanlış tabii ki sizi savunmuyorum bu konuda hatalısınız. Bir şeyi neden yasakladığınızı, kural koyduğunuzu açıklayın. Böyle bir aile ile mesafeli olurdum şahsen. Küfür ettirmek filan çok çirkin. Bir süre görüşmezdim hatta çocuğu da görüştürmezdim.

Nasıl buna izin verilebilir? Benden önce eşim bi daha göndermez bunu duysa. Sizin eşiniz hiçbir şey demiyor mu? Ailecek mi ağızları bozuk?

Her çocuk sınırları sever. Siz yeter ki onu fazla kısıtlamayın, her şeyi açıklayarak sınır koyun. Birlikte nasıl vakit geçiriyorsunuz? 9 yaşında bir çocuk birinin dolduruşuyla “seni istemiyorum, sevmiyorum” tarzı şeyler söylemez. Evde sıkılıyordur, sizinle geçirdiği vakitten bir şey anlamıyordur. Siz oğlunuzla iletişiminizi kuvvetlendirin. Yanlışı öğrenen çocuk kim ne öğretirse öğretsin, uygulamaz.
Işte bu kondua da akıla ihtiyacım var ben ne yaparsam tatmin olmuyor nasil kaliteli zaman geçireceğini bilmiyorum

Başkasının yanında çocuğunuzu azarlamayın. Büyükler kendileri hiç bağırmamış, kızmamış gibi gelinler yapınca dayanamıyorlar. Konu yanlış tabii ki sizi savunmuyorum bu konuda hatalısınız. Bir şeyi neden yasakladığınızı, kural koyduğunuzu açıklayın. Böyle bir aile ile mesafeli olurdum şahsen. Küfür ettirmek filan çok çirkin. Bir süre görüşmezdim hatta çocuğu da görüştürmezdim.
Anlatıyorum açıklıyorum tamam annecim diyor ama sonra yine başa dönüyor oglumu onlara göndermedim bir süre esimle çok büyük kavgalar yaşadım bu yyüzden oda git oglum deyip gönderiyor ..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X