Kv yok. Eşim Kaynım ve kp ile samimiyet kurmamı istiyor

atasmummy

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Ocak 2015
183
54
33
42
Merhabalar arkadaşlar. Hep herkes kv ile problem yaşar. Bizimki çok başka. 6 yıllık evliligim var. Ama eşimle aramızda hep bir duvar var. Sebebi ailesiyle ( kp ve kaynim) samimi olmak istemeyisim. Daha önceki yıllarda da sorunlarımdan bahsedip burada dert yanmıştım. Yıllar geçer problem değişmez. Evlerimiz baya da uzak. Ama eşim hep beni de götürmek istiyor oraya ben de önceki yıllarda hep gidiyordum. Yaranamadım. Hatta beni kp ile bırakıp maça giderdi. Artik gitmek istemiyorum bu konu ile ilgili çok kavga ettik. Ama değişen bir şey yok. Hala gitmek istemiyorum deyince kusuyor 2 hafta konuşmuyor. Bi de hamileyim karnım burnumda bir de çocuk. Buna rağmen ısrar ediyor. Bi de uzak yol ve bir oturunca kalkmak bilmiyor. Sizce normali ne benim durumumda. Ne kadar zamanda bir gitmeliyim. Benim gitmem şart mı? Yada onlar ne kadarda gelmeliler? Bana kalsa ben istemiyorum hiç bir koşulda. Rahat edemiyorum yanlarında hele bu vaziyette hiç değil. İlk cocukta doğumdan sonra her hafta sonu bizdeydi. Rahat edemiyorum kendi evimde. Ben içeride emzirme pozisyonu. Onlar kalkmak bilmez. Şimdi ikinci sahnede yine aynı pozisyonlar olacak. Allah kimseye huzursuzluk vermesin. Ama bunların yüzünden evimin tadı tuzu hiç yok

Ne sıklıkla gidiyorsunuz ki ? Yani şöyle düşünün haftanın 7günü 24saati kaynana kayınpeder yok gorumcesi eltisi bide onların sipalarini her dk her dk ka çekmek zorunda olanlar var Tabi bu sizi haksiz çıkarmaz sonuçta hamilesin, ayrıca kp ile samimi olmak zorunda değilsin ki ne konusacaksin adamla ki poff bu erkekler anaları olmasa babaları o olmasa kardeşleri illa birine bağlanırlar. Kizdigim bisey daha var neden siz kp oturup beyfendi maca gidiyormus ne münasebet otursun babasıyla

Ben erkek arkadaşımı ailesine oturmaya gittiğimizde tuvalete bile göndermiyorum. Çünkü odadan çıkar çıkmaz annesi beni sıkıştırmaya başlıyor "ne zaman evleneceksiniz, sen neden beni hiç aramıyorsun, ah ben her gün ağlıyorum" diye...Eşinizle açıkça ve onu kırmadan konuşmanız lazım.

Doğumdan sonra her hafta sonu gelip saatlerce oturmaları da çok sıkıcı. Doğum yapmış kadın rahat etmek ister. Hiç mi düşünmüyorlar? Ama sende de hata var. Sen neden yatak odasına kaçıyorsun. "Babacım içeride rahat emziremiyorum, ben çocuğu beslerken siz balkona çıkın/küçük odaya geçin" filan desene. Sonuçta loğusa kadınsın. Senin rahatın her şeyden önce gelmeli.

Hergun neden agliyormus :) oda ayri bir tehlikeli tipmis

"neden ağlıyorsunuz" diye soruyorum, "evlatlarım uzakken nasıl ağlamam" diyor. Ha bu arada küçük oğlu alt katında yaşıyor, biz de arabayla 40 dakika mesafedeyiz
Alt katında oturuyor ve çocukları uzakmiymis EE tabi evinde yatiramiyor çocuklarını napsin benim KV de de derdi cunku utanmadan aglardi karşımda oğlum gitti gittiiiii diye bende ask olsun karşı binadayiz nere gittik derdim o da yanımda yatiramiyorum derdi

Böyle evin içinde dolaşırken elini sallayınca oğluna çarpmazsa uzak oluyor sanırım

Çocuk olunca ve sayisiz buyuk kavgalardan sobra bıraktı maçı simdilik şükür. Bi de o kadar yolu gidip alıyor eline iPad ı geceye kadar aynı. Geçen hafta gitmedim beni annemlere bıraktı. Beni annemlerden aldığında saat gecenin biriydi.

evet ben kaçıyorum. Aksi halde eşim onların yanında emzirme mi istiyordu. Emzirme önlüğünü bosuna mi aldık diyordu.

Ne kadar zamanda bir olduğunu hala soylememissiniz?
Doğumdan sonra da haftada 1 gün geliyorlar sa sizde insaf edin biraz. Torunu olmuş adamın heyecanlidir, özlüyordur.
Kendi babanız çocuğunuzu ne sıklıkta görüyor?

şu anki gidip gelme sıklığı nedir?
Ben çok bir kavgadan dolayı bayramlardan hariç artık gitmeme kararı almıştım. Onlar da bana 2-3 haftada bir geliyorlardı. Kaynım ameliyat oldu. İlk hafta geçmiş olsuna gittim. Ertesi hafta da yokladı. Ben gitmeyince kendi de gitmedi. Bi sonraki hafta tekrar sordu. Yani bu ameliyatı bahane edip eski düzene geçmek istedi zannımca. Benden olumsuz yanıt alınca o surat bi duzelmiyor.

Ayda iki kere gitseniz en azından esinizinde gönlü olur. 1 saatlik yol demissiniz, çoğumuz hamileyken ise gidip geliyoruz haftanın 5-6 günü ve 1 saat yol gidiyoruz.
Ayda 2 çok değil. 2-3 haftada bir size gelmeleri de çok degil.
Nasil ki biz evlenince ailelerimizden vazgeçmiyor, onlarla zaman geçirmek istiyorsak, durumu abartmadiklari sürece eşlerimiz içinde bu geçerli.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…