Hergun neden agliyormus :) oda ayri bir tehlikeli tipmisBen erkek arkadaşımı ailesine oturmaya gittiğimizde tuvalete bile göndermiyorum. Çünkü odadan çıkar çıkmaz annesi beni sıkıştırmaya başlıyor "ne zaman evleneceksiniz, sen neden beni hiç aramıyorsun, ah ben her gün ağlıyorum" diye...Eşinizle açıkça ve onu kırmadan konuşmanız lazım.
Doğumdan sonra her hafta sonu gelip saatlerce oturmaları da çok sıkıcı. Doğum yapmış kadın rahat etmek ister. Hiç mi düşünmüyorlar? Ama sende de hata var. Sen neden yatak odasına kaçıyorsun. "Babacım içeride rahat emziremiyorum, ben çocuğu beslerken siz balkona çıkın/küçük odaya geçin" filan desene. Sonuçta loğusa kadınsın. Senin rahatın her şeyden önce gelmeli.
Hergun neden agliyormus :) oda ayri bir tehlikeli tipmis
Alt katında oturuyor ve çocukları uzakmiymis"neden ağlıyorsunuz" diye soruyorum, "evlatlarım uzakken nasıl ağlamam" diyor. Ha bu arada küçük oğlu alt katında yaşıyor, biz de arabayla 40 dakika mesafedeyiz
Alt katında oturuyor ve çocukları uzakmiymisEE tabi evinde yatiramiyor çocuklarını napsin benim KV de de derdi cunku utanmadan aglardi karşımda oğlum gitti gittiiiii diye bende ask olsun karşı binadayiz nere gittik derdim o da yanımda yatiramiyorum derdi
Böyle evin içinde dolaşırken elini sallayınca oğluna çarpmazsa uzak oluyor sanırım
Ona göre bencil olan benmişim. Çünkü kendi anneme nasıl gidiyorsam onun babasına da gitmem gerekiyormusHem çocuğun var hem de karnın burnunda ve eşin anlayışsız.Niye bu kadar bencillik yaptığını sordun mu,cahil bir tavrı var.
Allah yardımcın olsun.
Çocuk olunca ve sayisiz buyuk kavgalardan sobra bıraktı maçı simdilik şükür. Bi de o kadar yolu gidip alıyor eline iPad ı geceye kadar aynı. Geçen hafta gitmedim beni annemlere bıraktı. Beni annemlerden aldığında saat gecenin biriydi.Ne sıklıkla gidiyorsunuz ki ? Yani şöyle düşünün haftanın 7günü 24saati kaynana kayınpeder yok gorumcesi eltisi bide onların sipalarini her dk her dk ka çekmek zorunda olanlar varTabi bu sizi haksiz çıkarmaz sonuçta hamilesin, ayrıca kp ile samimi olmak zorunda değilsin ki ne konusacaksin adamla ki poff bu erkekler anaları olmasa babaları o olmasa kardeşleri illa birine bağlanırlar. Kizdigim bisey daha var neden siz kp oturup beyfendi maca gidiyormus ne münasebet otursun babasıyla
Ne zaman bitecek bu çilemallahım sen bu erkekleri niye böyle KIT beyinli yaptın allahım ne bu çektiğimiz yaaa
evet ben kaçıyorum. Aksi halde eşim onların yanında emzirme mi istiyordu. Emzirme önlüğünü bosuna mi aldık diyordu.Ben erkek arkadaşımı ailesine oturmaya gittiğimizde tuvalete bile göndermiyorum. Çünkü odadan çıkar çıkmaz annesi beni sıkıştırmaya başlıyor "ne zaman evleneceksiniz, sen neden beni hiç aramıyorsun, ah ben her gün ağlıyorum" diye...Eşinizle açıkça ve onu kırmadan konuşmanız lazım.
Doğumdan sonra her hafta sonu gelip saatlerce oturmaları da çok sıkıcı. Doğum yapmış kadın rahat etmek ister. Hiç mi düşünmüyorlar? Ama sende de hata var. Sen neden yatak odasına kaçıyorsun. "Babacım içeride rahat emziremiyorum, ben çocuğu beslerken siz balkona çıkın/küçük odaya geçin" filan desene. Sonuçta loğusa kadınsın. Senin rahatın her şeyden önce gelmeli.
Ben çok bir kavgadan dolayı bayramlardan hariç artık gitmeme kararı almıştım. Onlar da bana 2-3 haftada bir geliyorlardı. Kaynım ameliyat oldu. İlk hafta geçmiş olsuna gittim. Ertesi hafta da yokladı. Ben gitmeyince kendi de gitmedi. Bi sonraki hafta tekrar sordu. Yani bu ameliyatı bahane edip eski düzene geçmek istedi zannımca. Benden olumsuz yanıt alınca o surat bi duzelmiyor.şu anki gidip gelme sıklığı nedir?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?