- 3 Ocak 2015
- 183
- 54
- 33
- 42
Merhabalar arkadaşlar. Hep herkes kv ile problem yaşar. Bizimki çok başka. 6 yıllık evliligim var. Ama eşimle aramızda hep bir duvar var. Sebebi ailesiyle ( kp ve kaynim) samimi olmak istemeyisim. Daha önceki yıllarda da sorunlarımdan bahsedip burada dert yanmıştım. Yıllar geçer problem değişmez. Evlerimiz baya da uzak. Ama eşim hep beni de götürmek istiyor oraya ben de önceki yıllarda hep gidiyordum. Yaranamadım. Hatta beni kp ile bırakıp maça giderdi. Artik gitmek istemiyorum bu konu ile ilgili çok kavga ettik. Ama değişen bir şey yok. Hala gitmek istemiyorum deyince kusuyor 2 hafta konuşmuyor. Bi de hamileyim karnım burnumda bir de çocuk. Buna rağmen ısrar ediyor. Bi de uzak yol ve bir oturunca kalkmak bilmiyor. Sizce normali ne benim durumumda. Ne kadar zamanda bir gitmeliyim. Benim gitmem şart mı? Yada onlar ne kadarda gelmeliler? Bana kalsa ben istemiyorum hiç bir koşulda. Rahat edemiyorum yanlarında hele bu vaziyette hiç değil. İlk cocukta doğumdan sonra her hafta sonu bizdeydi. Rahat edemiyorum kendi evimde. Ben içeride emzirme pozisyonu. Onlar kalkmak bilmez. Şimdi ikinci sahnede yine aynı pozisyonlar olacak. Allah kimseye huzursuzluk vermesin. Ama bunların yüzünden evimin tadı tuzu hiç yok