• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kv ye hayır gelemem demeye başladım ve sonuç

Siz sofrayı toplarken kendisi napıyor ? o yemeği birlikte yemiyormusunuz mesela, neden size topla diyor. Hadi kızım sofrayı topla demek varken. Ama olsun eşinizin annesi o mutlu olsun siz emirlere uymaya devam
Benim kv baya yaşlı ayağa dahi kalkamıo.. Herhalde geliniysem ben yapcam.. Yaptığım zaman çok mutlu oluyor yemeklerimi çok beğeniyor. Herşeyi emir gibi algılamayın. Emir vermedi. Yaşlılığına veriyorum bende. Anlatım şekli öyle.

Benim kv baya yaşlı ayağa dahi kalkamıo.. Herhalde geliniysem ben yapcam.. Yaptığım zaman çok mutlu oluyor yemeklerimi çok beğeniyor. Herşeyi emir gibi algılamayın. Emir vermedi. Yaşlılığına veriyorum bende. Anlatım şekli öyle.
Ne kadar güzel anlaşabilmeniz. Allah daha da mutlu etsin. Ama herkes bir değil mesela ben sırf kocisimin annesi mutlu olsun diye kendimi kasamam. Bazı seylere büyüğüm diye bir susarım, iki susarım ama sonra mesafemi koyarım. Sonuçta hangi kayınvalide oğluşumun karısı mutlu olsun diyor.

Hayirdir anne her kapiya ciktigimda sende cikiyorsun bizmi gozetliyorsun de :) cocugu gondermeme taktigin guzel boyle gelistir kendini

Ben zaten kim ne yaşıyor bilmiyorum..
Bilmeden konuşmak zaten yanlış.. İlk yazdığınız şeylere göre cevap verdim zaten.
Torununu aşırı birşekilde seviyormuş. Tamam bazı hareketleri yanlış olabilir güzel birşekilde annecim

Mutluyum ki yazdım. Mutlu da ederim kocişimin annesini o benimde annem üstelik.. halimden memnunum demek ki :) o sizin tercihiniz herkes aynı şeyi yaşamıyor..
Bu kere geldigim bu hayatta kendi annem de dahil kimse mutlu olsun diyd yasayamam. Size baskasini mutlu etme cabasinda basarilar.

Soyle biiiii eski konulariniza baktim da görumceleriniz hakkinda baya baya sikayetcisiniz. Esiniz hatrina onlari da eliniz degmisken mutlu edin. Kocisiniz mutlu olsun yazik ona gorumceleri de alttan aliverin.

Vallahi ben de kv ile yaşıyorum düzenim yok belki de ama birbirimize karşı saygımız sevgimiz var.. Yarın öbürgün gitsem bile yinede saygımız sevgimiz olacak her ne yaşarsak yaşayalım.. Çünkü ben de yarın öbürgün kv olcam insan bir hareket etmeden önce düşünmesi gerekiyor vallahi ben kv de bazen herşeye karışır.. Bazen sofrayı kuruyorum kaldırcam sonuçta sofrayı.. ''sofrayı da topla' diyor ama toplicağımı da biliyor. örnek verdim.. Dediklerini yaptığımız zaman mutlu oluyorlar olsun eşimin annesi mutlu olsun :) eşimi seviyorum eşimi bu kadın doğurdu onu da seviyorum
Hım o zaman eşinizin tayini çıktığı için neden bu kadar sevindiniz, vazgeçer diye bu kadar korktunuz? Oturun madem çok sevgili kv niz ve sülalesi ile.

Birşey dememiş ki kadın yahu ağlatma çocuğu girin içeri demiş apartmanda çocuk ağlasın mı kapı önünde yani. Sizde bahane arıyorsunuz gibi geldi yani. Söylediğinde birşey yok ağlayınca beni mi istiyorsun demiş kendi anneniz olsa asla öyle tavır takınmazdınız. İşimiz var her istediğin olmaz demek yerine anne işim var evde uyku saati de geldi uyutayım sonra görüşürüz diyebilirdiniz pekala. Hem madem bu kadar sorun olacaktı aynı apartmanı kabul etmeseydiniz ev de onlarındır büyük ihtimal.

Konu sahibi sizi anlıyorum çünkü bende aynı binadayım. Evet kv çok sever çocuklarımı sağolsun, güzel de bakar gözüm kapalı güvenirim amaaa tecrübelerime dayanarak söylüyorum çok muhabbet tez ayrılık getiriyor, çok içli dışlı olmak kendi aileniz dahi olsa, özellikle çocuk yetiştirme konusunda çatışmalara neden oluyor.
Siz kural koyarsınız büyükler şirin gözükmek için o kuralları yerle bir eder, çocuğunuz kural koymayan her dediğini yapan insanı tabi ki daha çok sever, kim sevmez ki her istediğine evet diyen birini.
Saygı çerçevesinde yumuşak yumuşak mesafe koymaya devam edin, hem sizin için hem çocuğunuzun gelişimi için kv biz sınırlarını bilmeli.

Soyle biiiii eski konulariniza baktim da görumceleriniz hakkinda baya baya sikayetcisiniz. Esiniz hatrina onlari da eliniz degmisken mutlu edin. Kocisiniz mutlu olsun yazik ona gorumceleri de alttan aliverin.

Sonuçta onlarda kocişin kardeşleri yani :KK71:

Ayni apartmanda oturdugunuza gore muhtemelen kayinpeder ve kayinvaldenin size verdigi evde oturuyorsunuz. Hem evinde otur hem kapidan sokma oh ne ala. eger boyle degilse de cikar baska yerde oturursunuz.
Evi verdi diye 7/24 gormek zorunda mi?

Cocugumu kullanıyor bana karsı cocuga kendını oyun oynayarak alısdırmaya kalkdı ve normal olarak oglumda onu gorunce cagırmak yada yanına gıtmek ıstıyor. Bunun önünü nasıl kesebılırım ? Cocuk benı ıstıyor aglıyor dıye bıle gelmeye bahane arıyor. O kadar yakamızdan düşmüyor cok bunaltıyor benı.

hayin babanne çocuğu oyun oynayarak alışdırmaya kalkmış.
çocuğu gönderin siz gitmek zorunda mısınız?

Ayni apartmanda oturdugunuza gore muhtemelen kayinpeder ve kayinvaldenin size verdigi evde oturuyorsunuz. Hem evinde otur hem kapidan sokma oh ne ala. eger boyle degilse de cikar baska yerde oturursunuz.

kesinlikle aynı fikirdeyim ev almışsa, paşa paşa boyun eğecek, paşa paşa.
o zaman bir zahmet çalışacaksınız başka eve çıkacaksınız.

Her konuya bu yorumu yazıyorsunuz, siz ev verdiniz sanırım

7-24 degil ki oyle olsa ayni evde olmalari lazim. O kadar yakin olunca illa ki hergun gorusulur. Ozgurluk alanina bu kadar duskun olan kimseye eycallah etmez kendi imkanlariyla kendi evine cikar. Kimse de bisey diyemez.
Ne sartlarla ya da ne vaatle orda oturmaya ikna edildigini vs biliyor musunuz?belki karsi taraf gelip gtmeyiz rahatsz etmeyiz dedi de ikna etti orda oturmaya. Nedir bu kvcilik anlamis degilim

Back