- 24 Ağustos 2013
- 1.317
- 856
- 83
tek çocukmu yapacaksınız demişsinde, konu sahibi 3 yılda hamile kalabildiğini yazmış. yani zor oluyo belki bi daha olmucak. bizde 3 yıla yakındır uğraşıyoruz hamile kalmak kısmet olmadı henüz. ama eğer Allah bi bebek nasip ederse,ben bu kadar üzülmüşken zorluk çekmişken kimseyi karıştırmam. bekarkende böyle düşünüyodum ama yaşadığım zorluklrdan tedavilerden gözyaşlarından sonra bu hakkı kimseye vermem kimseyi karıştırtmam.Ne kadar abartiyorsunuz yani tek cocuk mu yapacaksiniz sanki. hani istedikleri isim de cok guzel anlami da guzel onyargili davraniyorsunuz bence anladik siz doguruyorsunuz da dagbasindan da getirmiyorsunuz ayrica yorumlarda da ipin ucunu kacirmissiniz ya nerde kaldi buyuge saygi hurmet.
Hani. annem ve babam hicbirimizin isimlerini de koymamislar dayatma olmamis ama biri yegeni biri hala biri amca derken isimlerimuz konmus belliki onlarda mana olarak bi sakinca gormemisler.
Ama torunlar icin haliyle heveslendi annem daha gelinler yokken.hep derdi iki sahabe efendimizi cok severim kabul ederlerse gonlum de bu isimler var diye.
Nasip oldu torun olunca hurmeten sordular ama annem ben karismam dedi istediginizi koyun diye. ama abim de hayir sen soyle dedi onlar da yanina istedikleri bir ismi secip koydular
ne oldu yani kiyamet mi koptu...
Heriki tarafin da birbirine hosgoruyle yaklasmasi lazim. ama yorumlar da siz karisamazsiniz ben doguruyorum oyleyse oglunuz dogursun demek biraz kirici geldi bana. ha tabi yasayan bilir ama ben yine de hosgoru diyorum mevlana hzleri gibi...
Ne kadar abartiyorsunuz yani tek cocuk mu yapacaksiniz sanki. hani istedikleri isim de cok guzel anlami da guzel onyargili davraniyorsunuz bence anladik siz doguruyorsunuz da dagbasindan da getirmiyorsunuz ayrica yorumlarda da ipin ucunu kacirmissiniz ya nerde kaldi buyuge saygi hurmet.
Hani. annem ve babam hicbirimizin isimlerini de koymamislar dayatma olmamis ama biri yegeni biri hala biri amca derken isimlerimuz konmus belliki onlarda mana olarak bi sakinca gormemisler.
Ama torunlar icin haliyle heveslendi annem daha gelinler yokken.hep derdi iki sahabe efendimizi cok severim kabul ederlerse gonlum de bu isimler var diye.
Nasip oldu torun olunca hurmeten sordular ama annem ben karismam dedi istediginizi koyun diye. ama abim de hayir sen soyle dedi onlar da yanina istedikleri bir ismi secip koydular
Heriki tarafin da birbirine hosgoruyle yaklasmasi lazim. ama yorumlar da siz karisamazsiniz ben doguruyorum oyleyse oglunuz dogursun demek biraz kirici geldi bana. ha tabi yasayan bilir ama ben yine de hosgoru diyorum mevlana hzleri gibi...
Haklisiniz sonuna kdr. Katiliyorum size. Sacma isim degil sonuctaNe kadar abartiyorsunuz yani tek cocuk mu yapacaksiniz sanki. hani istedikleri isim de cok guzel anlami da guzel onyargili davraniyorsunuz bence anladik siz doguruyorsunuz da dagbasindan da getirmiyorsunuz ayrica yorumlarda da ipin ucunu kacirmissiniz ya nerde kaldi buyuge saygi hurmet.
her iki tarafında hoşgörüyle yaklaşması lazım evet ama özellikle kv kp hoşgörüyle yaklaşmalı isim konusunu kendi doğacak bebekleri olan anne babaya bırakmalıNe kadar abartiyorsunuz yani tek cocuk mu yapacaksiniz sanki. hani istedikleri isim de cok guzel anlami da guzel onyargili davraniyorsunuz bence anladik siz doguruyorsunuz da dagbasindan da getirmiyorsunuz ayrica yorumlarda da ipin ucunu kacirmissiniz ya nerde kaldi buyuge saygi hurmet.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?