- 3 Mayıs 2015
- 13.329
- 48.777
- 598
Ne kadar abartiyorsunuz yani tek cocuk mu yapacaksiniz sanki. hani istedikleri isim de cok guzel anlami da guzel onyargili davraniyorsunuz bence anladik siz doguruyorsunuz da dagbasindan da getirmiyorsunuz ayrica yorumlarda da ipin ucunu kacirmissiniz ya nerde kaldi buyuge saygi hurmet.
Hani. annem ve babam hicbirimizin isimlerini de koymamislar dayatma olmamis ama biri yegeni biri hala biri amca derken isimlerimuz konmus belliki onlarda mana olarak bi sakinca gormemisler.
Ama torunlar icin haliyle heveslendi annem daha gelinler yokken.hep derdi iki sahabe efendimizi cok severim kabul ederlerse gonlum de bu isimler var diye.
Nasip oldu torun olunca hurmeten sordular ama annem ben karismam dedi istediginizi koyun diye. ama abim de hayir sen soyle dedi onlar da yanina istedikleri bir ismi secip koydular
ne oldu yani kiyamet mi koptu...
Heriki tarafin da birbirine hosgoruyle yaklasmasi lazim. ama yorumlar da siz karisamazsiniz ben doguruyorum oyleyse oglunuz dogursun demek biraz kirici geldi bana. ha tabi yasayan bilir ama ben yine de hosgoru diyorum mevlana hzleri gibi...
Kimsenin yaşına hürmet etmem
Siz haklıyken bile sırf yaşlı diye susabilirsiniz
Ama benim çocuğuma ben isim koyarım
Bunun saygısızlıkla alakası yok
Tüüü geline bak kendi isim koydu saygısızzz diyenin de alnını karışlarım
Böyle ota b.ka "Ama o saygıııı" dediğiniz için bu haldeyiz zaten.