Kv ve kp bebegime isim seçti :/

Heh işte o iç kemirmeden baştan kurtulmam lazım.

O zaman sadece eşinin ve senin sevdiğiniz isimleri birer kâğıda yazın ve kura çekin , benim aklıma bu geldi

Ya bak bu dediğini yazıcaktım , kızarsın diye yazmadım , aynen katılıyorum , biraz cadılıktan bişey olmaz , her şey gönlünce olsun , Allah bebeğini kucağına almayı nasib etsin

bak vicdan yapıp koyma canım sonra pişman olursan geri dönüşü yok çocuğuna ömür boyu o isimle seslenceksin içinde ukte kalmasın ilk bebeğin sonucta istediğin yani eşinle ortak karar verdiğiniz ismi seç. biz öyle dedik ben yağız dedim eşim ibrahiç dedi ortak karar eymen olsun dedik :))

En sinir olduğum şey. Tamam torununuz olacak ama anne babası varken sizene ya sizene.
Ben kızıma hamileyken kayınvalidem tutturdu be rüyamda isim gördüm onu koy

la biri bana anlatsın rüyada isim nasıl görülür.
Yoksa ermiş mj kaynanam.

Neyse gel zaman git zaman doğumu yaptım ve onun dediği adı tabiki de koymadim. Şimdi diğer eltim hamile onun kızına koyacaklar o adı.

Eger içine sinmiyorsa koyma bacim zorunda değilsin

Madem bu kadar iyiler ve karşınız da illa koyacaksınız diyen cadı birer kp ve kv yok, o zaman büyütmeyin sizde. Güzellikle açıklarsanız kıtılmazlar

Ben kendi olayimi yazsam sallanır burası ozaman yorumlardan onu gördüm :) ikiz dogurdum Gerzek eşim KV kp ismini koydu yanlarına da benim istediğim isimleri kimliğe yazdirdi geçti kıyamet koptu ama neye yarar simdi kimse cocuklarima isimleriyle hitap edemiyor korkudan kavga çıkacak diye Hişt pist dio gerizekalilar ben 2.isimleriyle hitap ediyorum çokta s..deydi diyorum

40 gün önce doğum yaptım,kızımın ismi mina kız olduğunu öğrendiğim andan itibaren mina olsun dedim ,eşime de fikir sordum sen ne istiyorsan o dedi.
Ama eşimin annesi 8 sene önce vefat etmiş ismi şengül,eşim teklif bile etmedi ki bende istemezdim neyse doğumumdan beri eşimin annesi taraf arayıp arayıp neden annenin adını koymadın kılıbıksın sen hanım köylüsün deyip adamın sinirini bozuyorlar,birkaç yakın akraba tebrik için bile aramadı hiçte umurumuzda değil. Bu akrabalarda kadının hastalığında bir kere kapısını çalmamış,hiç yardımı dokunmamış yatalak kadının bütün bakımını 16 yaşında oğluna bırakmış kendini bilmezler.
Hangi isim içinize siniyorsa onu koyun eşinizle birlikte bebeğinizin kullanabileceği sizin sevdiğiniz karşı tarafı kırmadan da halledebilirsiniz umarım

Bu anneler babalr niye böyleler ya aklım almıyor zamaninda onlar heralde kendi cocuklarina istedigi isimleri koyamadilar hic hosuma gitmiyor
benim esim dedesinin ismini tasiyor görümcemde babaannesinin ismini tasiyor yani ozamanki kari koca simdi kardes olarak isimler yan yana bana cooook itici geliyor
Benkm üvey kv de dedi ya bizde cok ayip gelin kp adi takmasi alszim böyle bir saygisizlik olamaz da bilmem ne de bilmem ne ama orada eşim dedi biz isim seçtik isim verme hakkı anne de islamda siz karisamassiniz demeye getirdi

Malesef hic dusunmuyolar bu genclerin ilk cocuklari kendi gonullerince ismini koysun diye, bizden once onlar karar veriyolar. Benim iki cocugum var ikisinide ismini kv ve kp koydu. Inslh siz becerir kendi istediginiz ismi koyarsiniz.

O bebek doğana kadar 30 kere fikriniz değişir isim konusunda. Karar verdik dersiniz doğar başka bişey koyarsınız. Dert etmeyin bu tarz şeyleri.
yorym yapanların çoğunluğu anneden başkası söz sahibi olmasın isim konusunda demiş te. Anne kadar babanın da hakkı var o çocukta. Durup dururken olmadı sonuçta baba da bi çaba sarfetti olsun diye. Eşinin de senin de ortak kararı olsun sonuç olarak. Sen istediğin ismi koyarsın.Eşin de babasının önerdiği ismi koyabilir pek tabi ki.

Ben kayinvalidemin ısrarı üzere kizimin ikinci ismi olarak kv adını koydum.kıyametı kopardı bunun için çünkü. Ama sadece kimliğinde yazıyor herkez hep ilk ismini kullanıyor
Sizde boyke yapabilirsiniz belki. .

Bir kere hamile kaldım 2 aylıkken başladılar kaynanamlar saçma sapan isimler üretmeye,ben kaynanama asla dedim tabi ben ne istersem o olacak,evlenene kadar zaten herşeye burunlarını soktular benimkiler ki sonunda kaybettim bebeğimi.saçma geliyor benim çocuğuma ben isim koyarım kime ne? Benim onu karnımda taşıyan.

Su an öyle zor bi hamilelik geciriyorum ki ilk zamanlar bende diyordum ben kendim koyarim karışmaz kimse diye şimdi diyorum bebegime sağ salim zamanında kavusayim da ismi falan hikâye

Hadi tek isim söyler anlarım. 2 isim birden söylüyor. Koyma canım zaten koymazlarsa biz öyle severiz falan demiş. Yani dünyanın sonu değil gibi. Biri muhammed emin i önermişm o şekilde bi fikir ile gidebilirsiniz.

Ayrıca kusura bakma ama ben başkasının ismi ile dünyaya gelmeye karşıyım. Neden babanin ismi olsun cocukta. Başka birinin mirası değil ki bu çocuk. Sıfır KM dünyaya Merhaba diyen bir miniğe babanızın ismini koymayın. Onun kendi adı kendi yazgısı kendi kişiliği olacak. Başka beğendiğiniz bir isim yok mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…