• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kv ve Görümcelerin Torun-yeğen baskısı :/ LÜTFENN YARDIM

Bana da kayinvalidem demisti bebegim 3 aylikti o zaman ve hastaydi ciglik cigliga agliyirdu. Bu cocuga yazik yalniz mi kalsin dedi 2.yi istiyor. Yani o an tek dusuncem bebegin iyilesmesiydi ve tepem atti, biz cocuk degizliz karisma bize kendi kararimizi kendimiz veririz dedim. Cok yersiz soyledi cok yersiz cevap aldi. O gunden sonra cocuk yapin diyemedi. Ama hep 2 cocugun idealliginden dem vurup durur. Aklima geldi anlattim. Gereksiz bos muhabbetler iste. Sert ve net olmazsan daha cok karisirlar.

bunlar özel konular... yapmak isteyen önden buyursun tutan yok alinin, ahmetin bilmem nesi ile yarışamam.... ben olsam çocuğumuz olmuyor derdim :) gerçi bunu söylediğimde kayınvalidem ben oğlumu ballarla kaymaklarla besledim, oğlumda bir sorun olduğunu düşünmüyorum dedi... demek ki gelinin kısırmış dedim... ay adamı hasta eder bunlar... sert ve mesafeli ol bu konuda...

bunlar özel konular... yapmak isteyen önden buyursun tutan yok alinin, ahmetin bilmem nesi ile yarışamam.... ben olsam çocuğumuz olmuyor derdim :) gerçi bunu söylediğimde kayınvalidem ben oğlumu ballarla kaymaklarla besledim, oğlumda bir sorun olduğunu düşünmüyorum dedi... demek ki gelinin kısırmış dedim... ay adamı hasta eder bunlar... sert ve mesafeli ol bu konuda...
Milletle uçkur yarisina girecekmişiz oyle istiyor gorumce hazretleri..ya zaten anne olmaktan cekiniyorum sorumluluk istemiyorum bunu da adı gibi biliyorlar..alinin eşi isterse üçüz dogursun gider severiz hediyemizi de veririz dunyalar bizim olur..cocuk konusunda yarişanlari hayatim boyunca anlamadim anlayamicam

Merhaba arkadaşlar,
Biz 1 buçuk yıllık evliyiz eşimin tayin dolayısıyla iki aileden de uzak bir şehirdeyiz ve yaşlarımız henüz genç..evlendiğimizden beri çocuk düşünmüyoruz hem gezmeyi sevdiğimiz için hem de ben hazır hissetmediğim için,eşimin istediği bazı şeyler vardı onları aldık çok olmasa da borçlarımız var..ama gel gelelim kaynana ve görümceleri susturmak ne mümkün! asla aramam normalde zaten eşim ararsa konuşurum çok nadir olarak,genelde benden selam söyle dedirtirim ona rağmen aramız baya mesafeli olmasına rağmen yani her tlfnda illa bi çocuk lafı geçer hatta kv kendini aştı geçen gün görüntülü konuşurken mart ayı girdi bakın sizden müjde bekliyorum gösterin performansınızı dedi kayınbabam da yanındaydı ben tabi şok :KK57: telefon kapandı ben eşimi rezil ettim bu senden yüz buluyo yapıyo bu hareketleri dedim..neyse yine görümcemle konuşmasını gördüm eşimin..eşimin erkek kuzeni adı ali olsun bizden 1 sene sonra evlendi eşi çocukları çok seviyor,çok da iyi bir kız severim kendisini :KK200: görümce diyo ki eşime anneme nasıl kıyıyosun bi torun vermiyorsunuz biz artık bıktık demekten işte aligil sizden önce davranır kesin onların olur siz kalırsınız..onlardan önce müjdeyi siz bize verin :oha:Şimdi ben bunlara nötr davrandım hep he he deyip kendi bildiğimi yaptım ama bi daha konu açılırsa sizce ne demeliyim güzel bişey olsun tam otursun istiyorum dediğim söz ?

ben de ilk çocugu yaptıgımdan beri herkes ikinciyi sorur,muhtemelen laf olsun diye muhabbet olsun diye. Ben altı boş cümleleri çok kaale almıyorum,en büyük mottom şu "her söylenilene cevap vermek zorunda değilsin canım kendim:deli:" Eşime bu yüzden dırdırlanmazdım daha önemli bi mevzu olması lazım.

Merhaba arkadaşlar,
Biz 1 buçuk yıllık evliyiz eşimin tayin dolayısıyla iki aileden de uzak bir şehirdeyiz ve yaşlarımız henüz genç..evlendiğimizden beri çocuk düşünmüyoruz hem gezmeyi sevdiğimiz için hem de ben hazır hissetmediğim için,eşimin istediği bazı şeyler vardı onları aldık çok olmasa da borçlarımız var..ama gel gelelim kaynana ve görümceleri susturmak ne mümkün! asla aramam normalde zaten eşim ararsa konuşurum çok nadir olarak,genelde benden selam söyle dedirtirim ona rağmen aramız baya mesafeli olmasına rağmen yani her tlfnda illa bi çocuk lafı geçer hatta kv kendini aştı geçen gün görüntülü konuşurken mart ayı girdi bakın sizden müjde bekliyorum gösterin performansınızı dedi kayınbabam da yanındaydı ben tabi şok :KK57: telefon kapandı ben eşimi rezil ettim bu senden yüz buluyo yapıyo bu hareketleri dedim..neyse yine görümcemle konuşmasını gördüm eşimin..eşimin erkek kuzeni adı ali olsun bizden 1 sene sonra evlendi eşi çocukları çok seviyor,çok da iyi bir kız severim kendisini :KK200: görümce diyo ki eşime anneme nasıl kıyıyosun bi torun vermiyorsunuz biz artık bıktık demekten işte aligil sizden önce davranır kesin onların olur siz kalırsınız..onlardan önce müjdeyi siz bize verin :oha:Şimdi ben bunlara nötr davrandım hep he he deyip kendi bildiğimi yaptım ama bi daha konu açılırsa sizce ne demeliyim güzel bişey olsun tam otursun istiyorum dediğim söz ?
Kocanın konuşması gerekiyor. Ama çok uzatırlarsa kayınvalidene siz eşime bir kardeş yapın deyin şakayla karışık.

benden sonra evlenenler hamile kalınca kaynana hazretleri konuşmaya başlamıştı. eşim susturdu ama annesini. annesine bir kere bağırdı kadın bi daha ses edemedi.
eşinizin uyarması lazım.

sende kibar kibar gerekleri söyle biz evliliğimizi yaşıyoruz daha çocuk istemiyoruz de.

benden sonra evlenenler hamile kalınca kaynana hazretleri konuşmaya başlamıştı. eşim susturdu ama annesini. annesine bir kere bağırdı kadın bi daha ses edemedi.
eşinizin uyarması lazım.

sende kibar kibar gerekleri söyle biz evliliğimizi yaşıyoruz daha çocuk istemiyoruz de.
Neler dedim neler guzel dille ama anlamiyor cocuk dogurmak marifet degil hayvanlar bile doguruyor dedim..anne hazir olacak madden de guclu olacak baba da isteyecek yoksa dogurmakta ne var diyorum evliligimizi yasiyoruz deyince de daha ne yasayacaksiniz 2 sene olacak diyor bana..en son birbirimize girecez gibi geliyor..en buyuk korkulari dediginiz gibi bizden sonra evlenenlerin cocugu olacak

Merhaba arkadaşlar,
Kocaniz cevap versin denmis ama. Kadin acik acik size soyluyo galiba. Oyleyse biz smdi dusnmyrz bu konu hakknda da konusmak istemyrm de gec. Ben olsam oyle yapardm he baktm tekrar tekrar soyluyo. Hic cevp vermezdm. Sifatima baksin yeter:)))

Ya tabi isteyebilirler de bunun da bir yolu dili var yani boyle olmaz ki..benim ailemden ilk evlenen benim daha anam babam hic torun gormedi onlar asla karismiyor kaynananin 6-7 tane torunu var yok tutturmus illa bizimki de olacak

Cevre baski yapiyordur ona da

İnsan kendini hazır hissetmeden olmuyor malesef. Birde bu tarz seyler duyunca insanın yapacağı varsa da inada bindiriyor.

Back