• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kv ve Görümcelerin Torun-yeğen baskısı :/ LÜTFENN YARDIM

Susmuyorlar vallaha. Evlenirsin "Birsey yok mu?" Ilk cocugun olur "Ikincisi ne zaman?" Ikincisi dogar "Ücüncü ne zaman?". Sanki cocuk sahibi olmak basit birsey. Benim esimin annesine babasina kalsa 4-5 tane yapabilirmisim. Bende dedim "cok cocuk yapmak marifet degildir. Hakkiyla yetistirip ve sahip cikabilmek mesele". Esinize söyleyin ya o önünü keser,yada siz onlari bozarsiniz.

6 yıldır bu dert bende de var. Kime ne doğurmucaaammm :kızgın:
Kv konuşmadığım halde benım çocuk yapmamam ona dert olmuş.
Eşimin teyzelerıne , dayılarına ..
Ne zaman bir araya gelsek çocuk yokmu dıyolar.
Sosyal medyadaki paylaşımlarımı yanlış yerlere çekıyorlar.
Hafif göbeğim var . Fotolarda falan belli olursa hemen hamilemiisn diye mesajlar geliyo .

Hamile kalsakta millet rahatlasa :KK51:

Ben Her konuşan kişiye kısmettt diyrum hemen laf değişitiryorum .
Başşka yapcak bişey yok .
Hatta söylentıler varmış bizim çocuğumuz olmuyormuş :KK14:

Benim hakkımda da çocuğumun olmadığına dair spekülasyonlar var
Umrumda değil ama bence yaptıkları çok incitici
Belki benim olmuyor ve üzülüyorum böyle ikide bir sorulmaz ki!

• Beğen
Reactions: H E
Çocuğunuz olsa kurtulacağınızı sanıyorsunuz:skandal:
1.Olsun 2.ne zaman ,1 çocuk olmaz yanına arkadaş yap diyecekler
2.eğer biri kız biri oğlansa şanslısın ,çabuk susarlar,kızın varsa 3.yap oğlun olsun 1 tane de derler veya tam tersi 1 tane daha yap kızın olsun derler :skandal:
O zaman esime birakmam ben katil olurum:bicak:

Benim hakkımda da çocuğumun olmadığına dair spekülasyonlar var
Umrumda değil ama bence yaptıkları çok incitici
Belki benim olmuyor ve üzülüyorum böyle ikide bir sorulmaz ki!
Takvim görüyorum :KK73:
Artık senın sorular 2. ne zaman olarak değişicek sanşlısın :21:

Kayinbabam vardi yaninda yerin dibine girdim kendi gibi utanmaz olamam ki

İstediğini söyleyen istemediğini işitir.

"Bizim çocuktan önce daha önemli işlerimiz var anne. Malum yeni evliyiz;)" de bir dahakine.. :KK45:

He ille de edepsiz olamam dersen "anne bu konular sürekli ve herkesle konuşulmaz özeldir ayıptır. Biz biliriz zamanını gerisi Allah'a kalmış" de tam kapak olur..

Eğer bu laflara rağmen konuşuyorlarsa mesafe koy anlayacakları şekilde.
Eşini de gerekli cevabı vermezse pişman et..

2 sene istediğim halde çocuğum olmadı aynı sorulara ben de maruz kaldım sonra oğlum yaşını doldurunca ikinci ne zaman soruları başladı :D şimdi de hamile olduğumu söyledim kaza mı oldu diyor kayınvalidem te allamm yaaa :D

Sen değil eşin cenelerini kapatacak. Anne bırak da ne zaman çocuk yapacağımıza biz karar verelim desin sustursun. Sen de anne ben bu meseleleri konusmaktan hoşlanmıyorum de konuyu kapat kibarca.

Benim kaynanam tek kelime etmez ama annem yok mu annem.
En son acındırmaya da başladı, ölür gidersek içine dert olur diye :D

Bu muhabbet hiç bitmez ki takmayın bence. Eşiniz de bizim kararımız deyiversin. Bize de sürekli diyorlardı. Çocuğum oldu iyi güzel şimdi 19 aylık bu kez de yalnız çocuk yalnız bir kardeşi olaun birlikte büyürler diyorlar. Eşim de geçen babasına kendimi hazır hissetmiyorum deyip dalga geçti. Eşim istemiyor çocuk. Ben hiç cevap falan vermiyorum. Kendimi geremem boş yere. Sen de takma bir kulağından girsin diğerinden bay bay

sizin yine iyi kayınvalide ve görümce. ben bir de ek olarak eşimin halası ve babannesi tarafından baskı altındayım. en son gelip karnımı okşayıp (memlekete ailemi ziyarete gitmiştim, onlara da uğradım) hadi evine döndükten sonra senden müjde bekliyoruz dedi halası. tmm haber vercem merak etmeyin dedim :KK70: ama kendi bildiğimi okuycam tabi ki. siz de tmm bundan sonra düşüncez deyin ve kendi bildiğinizi okuyun.

ha bir de benim kayınvalidem de yanında erkek var yok düşünmez aklına geleni söyler. bir defa kendi damadının yanındayken bizi aradı. tlf ile konuşurken bi öpme mevzusu geçti. yanında görümcemin eşi ve kayınpeder varken eşime "nerden öptün ooo dudaktan mı" falan dedi. bana da çok hadsizce ve terbiyesizce geliyor bu konuşmalar. ama ben kendisiyle konuşmadan eşime söylüyorum. böyle konular açılacağı gibi olduğu zaman eşim susturuyor.

[QUOTE="bukrem62, post: 55326233, member: 858152"]mart ayı girdi bakın sizden müjde bekliyorum gösterin performansınızı[/QUOTE] bu ne Allah aşkına..kedi miyiz biz :KK57: ne kadar utanmaz insanlar ya..
ben senin yerinde olsam böyle konularla ilgili konuşmaktan hiç hoşalanmıyorum derim sert biçimde...

İlkinden önce kaynanam "ne zaman doğuracaksın" diyordu daha gebelik yoktu bile
Çocuk 2 yaşındayken "ikinciyi ne zaman yapacaksınız çocuk yalnız mı büyücek"dedi
Annem ikincisi gelmeden "olmuyor mu acaba doktora mı gitsen"minvalinde darladı beni
Ki doğurmuşum bi tane yani:bicak:
İşin tuhafı ikiside uzun yıllar sonra anne olmuş kadınlar öyle 3 4 sene falan değil yani

Merhaba arkadaşlar,
Biz 1 buçuk yıllık evliyiz eşimin tayin dolayısıyla iki aileden de uzak bir şehirdeyiz ve yaşlarımız henüz genç..evlendiğimizden beri çocuk düşünmüyoruz hem gezmeyi sevdiğimiz için hem de ben hazır hissetmediğim için,eşimin istediği bazı şeyler vardı onları aldık çok olmasa da borçlarımız var..ama gel gelelim kaynana ve görümceleri susturmak ne mümkün! asla aramam normalde zaten eşim ararsa konuşurum çok nadir olarak,genelde benden selam söyle dedirtirim ona rağmen aramız baya mesafeli olmasına rağmen yani her tlfnda illa bi çocuk lafı geçer hatta kv kendini aştı geçen gün görüntülü konuşurken mart ayı girdi bakın sizden müjde bekliyorum gösterin performansınızı dedi kayınbabam da yanındaydı ben tabi şok :KK57: telefon kapandı ben eşimi rezil ettim bu senden yüz buluyo yapıyo bu hareketleri dedim..neyse yine görümcemle konuşmasını gördüm eşimin..eşimin erkek kuzeni adı ali olsun bizden 1 sene sonra evlendi eşi çocukları çok seviyor,çok da iyi bir kız severim kendisini :KK200: görümce diyo ki eşime anneme nasıl kıyıyosun bi torun vermiyorsunuz biz artık bıktık demekten işte aligil sizden önce davranır kesin onların olur siz kalırsınız..onlardan önce müjdeyi siz bize verin :oha:Şimdi ben bunlara nötr davrandım hep he he deyip kendi bildiğimi yaptım ama bi daha konu açılırsa sizce ne demeliyim güzel bişey olsun tam otursun istiyorum dediğim söz ?

sizinki yine iyi :)) benim eltimin 3. yolda biz eşimle tatildeyken kaynanam aradı. bak abin nasıl gayretli. mücadele et sende bi tane yap dedi :)) o anı hiç unutamıyorum

6 yıldır bu dert bende de var. Kime ne doğurmucaaammm :kızgın:
Kv konuşmadığım halde benım çocuk yapmamam ona dert olmuş.
Eşimin teyzelerıne , dayılarına ..
Ne zaman bir araya gelsek çocuk yokmu dıyolar.
Sosyal medyadaki paylaşımlarımı yanlış yerlere çekıyorlar.
Hafif göbeğim var . Fotolarda falan belli olursa hemen hamilemiisn diye mesajlar geliyo .

Hamile kalsakta millet rahatlasa :KK51:

Ben Her konuşan kişiye kısmettt diyrum hemen laf değişitiryorum .
Başşka yapcak bişey yok .
Hatta söylentıler varmış bizim çocuğumuz olmuyormuş :KK14:
6 yil artik yap yani:) kvdese destek veriyorum 2-3 sene neysede 6 sene olmus:)

Kayinvalideye sen de fena sayilmazsin martta bi de senin performansini görelim belki esime bi kardes gelir fena mi diyecen o olacak.

Back