- 1 Nisan 2011
- 38.023
- 70.806
- 798
Takiliom canim hepsi oleCayin yanina kek ister gibi cocuk mu istenir yahu..sanki kendi gelip bakacak
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Takiliom canim hepsi oleCayin yanina kek ister gibi cocuk mu istenir yahu..sanki kendi gelip bakacak
ben acik acik diyorum kimseye niye cocuk yapmiyorsun diye asla sormam bana ne sonucta? ama 6-7-8 yil evli olupta cocuk istemiyoruu diyen kisilerede asla inanmam. Kendi cevremizde 8 yil evli olup cocugu olmiyan cift var bir kere olsun sormadim.. istemiyorum diyorlar... tabiki olmuyor kac kez tüp bebek vs denediler olmamis allahin taktiri. Hayatta öyle özel birseyi sormam. Ama kimsede salak degil. Bir zaman sonr olmadigi ap acik belli...Bu eşimle ikimizin sorunu başka kimseyi ilgilendirmez .
Belki olmuyodur bılmıyorumben acik acik diyorum kimseye niye cocuk yapmiyorsun diye asla sormam bana ne sonucta? ama 6-7-8 yil evli olupta cocuk istemiyoruu diyen kisilerede asla inanmam. Kendi cevremizde 8 yil evli olup cocugu olmiyan cift var bir kere olsun sormadim.. istemiyorum diyorlar... tabiki olmuyor kac kez tüp bebek vs denediler olmamis allahin taktiri. Hayatta öyle özel birseyi sormam. Ama kimsede salak degil. Bir zaman sonr olmadigi ap acik belli...
sormam bana ne? icimden geciriririm cünki bayan 32 yaşinda:) be doğruda tahmin ettim ama asla sormadım. Sormamda...Belki olmuyodur bılmıyorum
Hiç denemedik yaşlarımız 24 ..
Çook erken evlendik .
Bence de sorma yapmayanlara kesın olmuyodur ondan yapamıyolardır dıye içinden de geçirme .
Herkes doğurcak diye bir kanun yok .
O nedemek be caydanlıgın altıbukrem62 Hee bide Allah isteseydi olurdu diyorum .
Çaydanlığın altını açmassan çay demlenmez diyolar
Merhaba arkadaşlar,
Biz 1 buçuk yıllık evliyiz eşimin tayin dolayısıyla iki aileden de uzak bir şehirdeyiz ve yaşlarımız henüz genç..evlendiğimizden beri çocuk düşünmüyoruz hem gezmeyi sevdiğimiz için hem de ben hazır hissetmediğim için,eşimin istediği bazı şeyler vardı onları aldık çok olmasa da borçlarımız var..ama gel gelelim kaynana ve görümceleri susturmak ne mümkün! asla aramam normalde zaten eşim ararsa konuşurum çok nadir olarak,genelde benden selam söyle dedirtirim ona rağmen aramız baya mesafeli olmasına rağmen yani her tlfnda illa bi çocuk lafı geçer hatta kv kendini aştı geçen gün görüntülü konuşurken mart ayı girdi bakın sizden müjde bekliyorum gösterin performansınızı dedi kayınbabam da yanındaydı ben tabi şok telefon kapandı ben eşimi rezil ettim bu senden yüz buluyo yapıyo bu hareketleri dedim..neyse yine görümcemle konuşmasını gördüm eşimin..eşimin erkek kuzeni adı ali olsun bizden 1 sene sonra evlendi eşi çocukları çok seviyor,çok da iyi bir kız severim kendisini görümce diyo ki eşime anneme nasıl kıyıyosun bi torun vermiyorsunuz biz artık bıktık demekten işte aligil sizden önce davranır kesin onların olur siz kalırsınız..onlardan önce müjdeyi siz bize verin Şimdi ben bunlara nötr davrandım hep he he deyip kendi bildiğimi yaptım ama bi daha konu açılırsa sizce ne demeliyim güzel bişey olsun tam otursun istiyorum dediğim söz ?
Izin versem tepeme cikacak da izin vermiyorumMart ayi ve performans iliskisi kurabilen bi kv karsi mesafeli durarak hayatinin en dogru isini yapiyorsun konu sahibi
Zaten kilometrelerce otede oturuyor onunla ayni sehirde olsak bile kizi da o sehirde kizininki varken benimkine donup bakmaz eminim3 yıl düşünmedim bebeği
Kısır bile denildi hakkımda eşimin ailesi baskı üstüne baskı yaptı aldırış etmedim
Şimdi bebeğimiz var
KV doğuma geldi
Annem 10 günlükken gitti
Kolik bir bebek sezeryan doğum uykusuzluk lohusalik vs..
kv dem televizyon izledi
Bir kase çorba bile yapmadı bana
Eşim öğlen arası geldi ben birsey yedim eğer isi varsaydı aksama kadar aç bekledim
Her gün yemek yapması için eşim kavga etti ama kadının umrunda bile olmadı
Ne oldu hani torunda torun diyen kadına umrunda bile olmadı
o yüzden sen istediğin ve uygun olduğu zaman düşün bebeği
Onlar şimdi öyle derler zor anında hiç destek olmazlar
Aynen oyle bazen heves ediyorum sonra bunlar bi kelime diyor tum hevesim gidiyor..cocuklugumdan beri bende anne olayim hevesi yok aslinda yani hic olmasa da olur gibi geliyor yine de Allah sinamasin bu sozlerimle beni ..burda bazen bayanlar konu aciyorlar acaba hic cocuk yapmasam mi diye bana mantiksiz gelmiyorSanırım bu mesela herkes de aynı. Gerçekten artık sıkıp bunalttıklarının devrin değiştiğinin farkında değiller. İnsan çocuk istiyorsa da istemiyor böyleleri yüzünden.
niye asla inanmıyorsunuz :)ben acik acik diyorum kimseye niye cocuk yapmiyorsun diye asla sormam bana ne sonucta? ama 6-7-8 yil evli olupta cocuk istemiyoruu diyen kisilerede asla inanmam. Kendi cevremizde 8 yil evli olup cocugu olmiyan cift var bir kere olsun sormadim.. istemiyorum diyorlar... tabiki olmuyor kac kez tüp bebek vs denediler olmamis allahin taktiri. Hayatta öyle özel birseyi sormam. Ama kimsede salak degil. Bir zaman sonr olmadigi ap acik belli...
Selin de gorumcem gibi gorumce de diyor ki bi tuhafsiniz hic mi caniniz bebek sevmek evde bi kucuk olsun istemiyor diyor su an istemiyorum yani bunda ne tuhaflik varsa..kendileri kucuk yasta evlenmisler hep cocuklarin arasi az arka arkaya dogurmuslar cocuk diye ölüyolar onlar da bana garip geliyorniye asla inanmıyorsunuz :)
insanlar istemiyor olabilirler
ben 6.5 sene korundum kendimi hazır hissetmiyordum. aklım çıkıyordu hamile kalırım diye.
hiç de istemeyebilir çiftler yani
bu da istemek kadar doğal.
doğal olmayan dışarıdan bakan insanların hep bi önyargısının olması
Selin de gorumcem gibi gorumce de diyor ki bi tuhafsiniz hic mi caniniz bebek sevmek evde bi kucuk olsun istemiyor diyor su an istemiyorum yani bunda ne tuhaflik varsa..kendileri kucuk yasta evlenmisler hep cocuklarin arasi az arka arkaya dogurmuslar cocuk diye ölüyolar onlar da bana garip geliyor
ayni seyleri yasadik canim. İnsanlar cok tuhaf bu konuda. Tedavi olsaniza diyen teyzeler, esime cinsel hap oneren amcalar... Gercekten insanlarin cocuk yapmaktan baska hedefleri, borclari, istekleri olabilecegini anlamayanlar %99 oraninda!niye asla inanmıyorsunuz :)
insanlar istemiyor olabilirler
ben 6.5 sene korundum kendimi hazır hissetmiyordum. aklım çıkıyordu hamile kalırım diye.
hiç de istemeyebilir çiftler yani
bu da istemek kadar doğal.
doğal olmayan dışarıdan bakan insanların hep bi önyargısının olması