Merhaba arkadaşlar,
Biz 1 buçuk yıllık evliyiz eşimin tayin dolayısıyla iki aileden de uzak bir şehirdeyiz ve yaşlarımız henüz genç..evlendiğimizden beri çocuk düşünmüyoruz hem gezmeyi sevdiğimiz için hem de ben hazır hissetmediğim için,eşimin istediği bazı şeyler vardı onları aldık çok olmasa da borçlarımız var..ama gel gelelim kaynana ve görümceleri susturmak ne mümkün! asla aramam normalde zaten eşim ararsa konuşurum çok nadir olarak,genelde benden selam söyle dedirtirim ona rağmen aramız baya mesafeli olmasına rağmen yani her tlfnda illa bi çocuk lafı geçer hatta kv kendini aştı geçen gün görüntülü konuşurken mart ayı girdi bakın sizden müjde bekliyorum gösterin performansınızı dedi kayınbabam da yanındaydı ben tabi şok
telefon kapandı ben eşimi rezil ettim bu senden yüz buluyo yapıyo bu hareketleri dedim..neyse yine görümcemle konuşmasını gördüm eşimin..eşimin erkek kuzeni adı ali olsun bizden 1 sene sonra evlendi eşi çocukları çok seviyor,çok da iyi bir kız severim kendisini
görümce diyo ki eşime anneme nasıl kıyıyosun bi torun vermiyorsunuz biz artık bıktık demekten işte aligil sizden önce davranır kesin onların olur siz kalırsınız..onlardan önce müjdeyi siz bize verin
Şimdi ben bunlara nötr davrandım hep he he deyip kendi bildiğimi yaptım ama bi daha konu açılırsa sizce ne demeliyim güzel bişey olsun tam otursun istiyorum dediğim söz ?