• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kv ve Görümcelerin Torun-yeğen baskısı :/ LÜTFENN YARDIM

Selin de gorumcem gibi gorumce de diyor ki bi tuhafsiniz hic mi caniniz bebek sevmek evde bi kucuk olsun istemiyor diyor su an istemiyorum yani bunda ne tuhaflik varsa..kendileri kucuk yasta evlenmisler hep cocuklarin arasi az arka arkaya dogurmuslar cocuk diye ölüyolar onlar da bana garip geliyor
bence onlar da gercekten bir evladim olsun diye degil, genc yasta korunmayi bilmedikleri icin, kaynana-cevrenin beklentilerini tatmin etmek icin arka arkaya doguruyorlar. Bana cocuk yapmayacaktiysan neden evlendin diyen oldu :-) sanki esimle spermleri icin evlendim

bence onlar da gercekten bir evladim olsun diye degil, genc yasta korunmayi bilmedikleri icin, kaynana-cevrenin beklentilerini tatmin etmek icin arka arkaya doguruyorlar. Bana cocuk yapmayacaktiysan neden evlendin diyen oldu :-) sanki esimle spermleri icin evlendim
Cahilin önde gidenleri zaten:halay:bir de diyor ki ben bunlari kendim icin dogurdum yaslaninca bana bakacaklar yani tamamen bencillik..bakmazlarsa nolur merak icindeyim

Cahilin önde gidenleri zaten:halay:bir de diyor ki ben bunlari kendim icin dogurdum yaslaninca bana bakacaklar yani tamamen bencillik..bakmazlarsa nolur merak icindeyim
tabi evlatlar hayat sigortasi zaten! Onun da kendi hayati, yasamak istedikleri olmayacak. 40 yasina da gelse, anne babasinin onayini bekleyecek her attigi adimda. Cunku o dedi beni dunyaya getirin, ben size yaslaninca bakarim.

Senin ki yine insafliymis ben cocuk icin doktora gittim hormon testi icin benim kaynana kimseye soyle gelini tedavi oluyormus demesinler dio nasil sinir oldum aramiyorum bile artik kafam da rahat soguttular kendilerinden artik.

Çocuk düşünmeme ihtmalinin asla kimsenin aklına gelmemesi ya da öyle bi seçenek olduğundan bile bi haber olmaları. Sürekli darmaları. Kendi dayımın bile çocukları olmuyor mu diye anneme sorması... gerçekten çekilmiyor çekilmiyor çekilmiyor

Senin ki yine insafliymis ben cocuk icin doktora gittim hormon testi icin benim kaynana kimseye soyle gelini tedavi oluyormus demesinler dio nasil sinir oldum aramiyorum bile artik kafam da rahat soguttular kendilerinden artik.
Benimki de der onu emin ol dedim ya kuzeni 8 aylik falan evli karisi cok istiyor ama daha nasip olmamis demek ki gorumce hanim diyor ki heralde olmuyor onlarinki kimseye demiyolar falan..sizinki onlardan once olsun diyor hirsa bakin yani yuhh dedim

Benimki de der onu emin ol dedim ya kuzeni 8 aylik falan evli karisi cok istiyor ama daha nasip olmamis demek ki gorumce hanim diyor ki heralde olmuyor onlarinki kimseye demiyolar falan..sizinki onlardan once olsun diyor hirsa bakin yani yuhh dedim
Benim hormon düştü simdi stresten yukseliyormus 2 haftadir aramiyorum esimde baski yapmıyor durumu bildiğinden kafam baya rahatladi ben birde okadar cok istiyorum ki cocuk boyle sozleri yaraliyor bizi. Milletin yatak odasindan kimene hic anlamiyorlar.

Merhaba arkadaşlar,
Biz 1 buçuk yıllık evliyiz eşimin tayin dolayısıyla iki aileden de uzak bir şehirdeyiz ve yaşlarımız henüz genç..evlendiğimizden beri çocuk düşünmüyoruz hem gezmeyi sevdiğimiz için hem de ben hazır hissetmediğim için,eşimin istediği bazı şeyler vardı onları aldık çok olmasa da borçlarımız var..ama gel gelelim kaynana ve görümceleri susturmak ne mümkün! asla aramam normalde zaten eşim ararsa konuşurum çok nadir olarak,genelde benden selam söyle dedirtirim ona rağmen aramız baya mesafeli olmasına rağmen yani her tlfnda illa bi çocuk lafı geçer hatta kv kendini aştı geçen gün görüntülü konuşurken mart ayı girdi bakın sizden müjde bekliyorum gösterin performansınızı dedi kayınbabam da yanındaydı ben tabi şok :KK57: telefon kapandı ben eşimi rezil ettim bu senden yüz buluyo yapıyo bu hareketleri dedim..neyse yine görümcemle konuşmasını gördüm eşimin..eşimin erkek kuzeni adı ali olsun bizden 1 sene sonra evlendi eşi çocukları çok seviyor,çok da iyi bir kız severim kendisini :KK200: görümce diyo ki eşime anneme nasıl kıyıyosun bi torun vermiyorsunuz biz artık bıktık demekten işte aligil sizden önce davranır kesin onların olur siz kalırsınız..onlardan önce müjdeyi siz bize verin :oha:Şimdi ben bunlara nötr davrandım hep he he deyip kendi bildiğimi yaptım ama bi daha konu açılırsa sizce ne demeliyim güzel bişey olsun tam otursun istiyorum dediğim söz ?

Böyle fütursuzca insanların yatak odasına dil uzatabilen mahluklara sinir oluyorum
Mart ayı girdi ne demek , büyük Allah'ım ya, kendisi kedigil cinsi herhalde töbe töbe
Eşinizin biraz dişli davranması lazım, siz bir şey derseniz olay büyür

Böyle fütursuzca insanların yatak odasına dil uzatabilen mahluklara sinir oluyorum
Mart ayı girdi ne demek , büyük Allah'ım ya, kendisi kedigil cinsi herhalde töbe töbe
Eşinizin biraz dişli davranması lazım, siz bir şey derseniz olay büyür
Eşim tırsak biraz maalesef sanki aş ekmek veriyorlar gibi korkar anasinin ablalarinin cenesinden..bana pek diş geciremiyorlar cocuk konusunda hadsizler ama maalesef..gecen komsumun kinasina gittim sosyal medyada paylastim gorumce hemen esime mesaj atmis bukrem memleketine mi gitti kina falan vardi diye bana soramaz korkudan esime soruyor

Ayni sorun bende de var görümcelerim ve kv arada bir söylüyor ama esimin halasi her firsatta ve yaninda kim olursa olsun der artik cocuk yapin diye

Bende diyorum kismet nezamansa ozaman olur. Yada bazen cok üstüme geldimi duymamazliktan geliyorum.
Kafama da takmiyorum acikcasi cünkü hayat bizim.
Eger kayinbabanizin yaninda öyle avik konusuyorsa sizde acik acik konusun belki utanir.
Nedir bunlardan cektigimiz be

Aynen oyle bazen heves ediyorum sonra bunlar bi kelime diyor tum hevesim gidiyor..cocuklugumdan beri bende anne olayim hevesi yok aslinda yani hic olmasa da olur gibi geliyor yine de Allah sinamasin bu sozlerimle beni ..burda bazen bayanlar konu aciyorlar acaba hic cocuk yapmasam mi diye bana mantiksiz gelmiyor
Aynisi bana da oluyor cnm. Heves ediyorum onlar söyleyince vazgeciyorum cünkü biliyorum ki eger hmile kalirsam "biz dedik de hamile kaldi" lafi gelicek..

Ayni sorun bende de var görümcelerim ve kv arada bir söylüyor ama esimin halasi her firsatta ve yaninda kim olursa olsun der artik cocuk yapin diye

Bende diyorum kismet nezamansa ozaman olur. Yada bazen cok üstüme geldimi duymamazliktan geliyorum.
Kafama da takmiyorum acikcasi cünkü hayat bizim.
Eger kayinbabanizin yaninda öyle avik konusuyorsa sizde acik acik konusun belki utanir.
Nedir bunlardan cektigimiz be
Bizim millet lafa gelince muhafazakar musluman ama yatak odasi uçkur muhabbeti oldu mu kadinli erkekli ortam farketmez pat pat konusurlar ..edepsizlik iste

Bizim millet lafa gelince muhafazakar musluman ama yatak odasi uçkur muhabbeti oldu mu kadinli erkekli ortam farketmez pat pat konusurlar ..edepsizlik iste
Iste bende buna kiziyorum. Büyüklerin yaninda tayt giyme ayip, büyüklerin yaninda bacak bacak pstüne atma ayip, ama büyüklerin kadinlar neysede erkeklerin yaninda cocuk yap demek dogal oluyor nedense. Valla hic aldiris etme.
Bidahakine halasi kb yaninda cocuk meselesini actimi direk söylicem "hala babamin yaninda ayip oluyor" diye madem kas gözden anlamiyor böyle olmasini gerektiriyor.

Merhaba arkadaşlar,
Biz 1 buçuk yıllık evliyiz eşimin tayin dolayısıyla iki aileden de uzak bir şehirdeyiz ve yaşlarımız henüz genç..evlendiğimizden beri çocuk düşünmüyoruz hem gezmeyi sevdiğimiz için hem de ben hazır hissetmediğim için,eşimin istediği bazı şeyler vardı onları aldık çok olmasa da borçlarımız var..ama gel gelelim kaynana ve görümceleri susturmak ne mümkün! asla aramam normalde zaten eşim ararsa konuşurum çok nadir olarak,genelde benden selam söyle dedirtirim ona rağmen aramız baya mesafeli olmasına rağmen yani her tlfnda illa bi çocuk lafı geçer hatta kv kendini aştı geçen gün görüntülü konuşurken mart ayı girdi bakın sizden müjde bekliyorum gösterin performansınızı dedi kayınbabam da yanındaydı ben tabi şok :KK57: telefon kapandı ben eşimi rezil ettim bu senden yüz buluyo yapıyo bu hareketleri dedim..neyse yine görümcemle konuşmasını gördüm eşimin..eşimin erkek kuzeni adı ali olsun bizden 1 sene sonra evlendi eşi çocukları çok seviyor,çok da iyi bir kız severim kendisini :KK200: görümce diyo ki eşime anneme nasıl kıyıyosun bi torun vermiyorsunuz biz artık bıktık demekten işte aligil sizden önce davranır kesin onların olur siz kalırsınız..onlardan önce müjdeyi siz bize verin :oha:Şimdi ben bunlara nötr davrandım hep he he deyip kendi bildiğimi yaptım ama bi daha konu açılırsa sizce ne demeliyim güzel bişey olsun tam otursun istiyorum dediğim söz ?
Çok meraklı olan kendisi yapsın bir zahmet de karı koca arasındaki özel konuya karışmasınlar bir zahmet.Ay bi de çocuk yapsan neler olur düşünemedim valla.

Merhaba arkadaşlar,

Bizimkiler de oyleydi canim 4 senedir olmuyor bizim... eltim hamile kalinca sustular :) sanirim bu içgudusel birsey anne olmak baba olmak torun sahibi olmak faln. Anlayisla karsila bence.. ama yine de dusunmedigini kesin bir dille soyleyebilirsin.

Bizimkiler de oyleydi canim 4 senedir olmuyor bizim... eltim hamile kalinca sustular :) sanirim bu içgudusel birsey anne olmak baba olmak torun sahibi olmak faln. Anlayisla karsila bence.. ama yine de dusunmedigini kesin bir dille soyleyebilirsin.
Ya tabi isteyebilirler de bunun da bir yolu dili var yani boyle olmaz ki..benim ailemden ilk evlenen benim daha anam babam hic torun gormedi onlar asla karismiyor kaynananin 6-7 tane torunu var yok tutturmus illa bizimki de olacak

Back